Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

Dice kłamie,w najnowszych "Pogromcach Mitów" udowodnili że nie da się zdetonować C4 bezpośrednim trafieniem z guna :P

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 659,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

a to nie byla pochwala przypadkiem? Co jak co, ale na plynnosc akurat w CoD (podobno) nie mozna narzekac.

Opublikowano

Dice to chyba ma jakiegos downa z tymi granatami,naprawwde ciezko jest zrobic styl rzucania z coda?

Ani nie da sie gotowac tych granatow ani nic,wyrzuca typ odrazu jak uposledzony i ten znacznik na pol mapy,zebys przypadkiem sie nie wyeabal.

Opublikowano

Kurde jakby dali 32 graczy na PS3 to bym się zastanawiał a tak jedyna sensowna pozostaje wersja next gen.

Opublikowano

o ich poziomach punktowych cos wiadomo (a przynajmniej o orle)?

Opublikowano

kurde, patrze na tego orla i czuje nieodparta potrzebe zbobycia go- poczatek misji juz za 11 dni  ;) Oznaczenia generalnie mi pasuja- jest tylko jeden orzel na samej gorze i albo ktos zdobyl maxa i go ma, albo nie. Najbardziej mnie teraz wlasnie ten limit punktowy interesuje- ciekawe, ile h bedzie wymagalo osiagniecie go.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Nowy trailer

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

dosyc mam juz tych wszystkich filmow- DAWAC MI, KURNA, PŁYTKE Z GRĄ, GOD DAMN IT!!  :angry:

Edytowane przez tommi

Opublikowano

I to jest news, a nie jakieś pieprzenie o nożowaniu. Choć sam filmik kabotyna fajny.

8 DNI.

Opublikowano

Zwiastun fajny,ale i tak ciary były większe przy sławnym tralerze COD4.

Opublikowano

jakie 8 dni?? 31.10. ma byc przeca??

8 dni w PL jak nic ultima bedzie wysylac 24-25 i 28-29 ludzie beda mieli. Niemcy maja premiere 30.10 a UK 01.11

Opublikowano

Tez kupujesz Pryx BF4 na PS3?

Oczywiście, po miesiącu przesiadka na nextgena i upgrade BF4

Kozbinio, 600 godzin wytrzymałem na tym quasi HD w BF3 to pomęczę się teraz ten miesiąc, im dłużej grałem w betę tym bardziej mi się podobała, jestem pozytywnie nastawiony do czwórki.

Aha, chciałem też napisać, że pewnie będę mniej grał w BF4 bo zapisałem się na studia i widzę, że matematyka na politechnice to nie przelewki. W cholerę czasu mi na nią schodzi.

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

jakie 8 dni?? 31.10. ma byc przeca??

8 dni w PL jak nic ultima bedzie wysylac 24-25 i 28-29 ludzie beda mieli. Niemcy maja premiere 30.10 a UK 01.11

fak, 28-30.10 beda najciezszymi dniami w tym roku- nie zdzierżę biernego czytania opisow jak czesc ekipy juz napiera... 

niemiecki gamestop, gdzie zamowilem, pisze:

"Release: 31/10/2013"

Edytowane przez tommi