Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

29 Października Jackfrag udostępni materiał z XOne i PS4 BF4 ,materiał będzie w 1080p i będzie porównanie grafiki. Niestety nie może wcześniej go udostępnić bo ma embargo :)

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 659,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

gram w kampanie i graficznie gra została potraktowana z buta miejscami, chyba ktos chce nam pokazac ze lepiej zagrac na next genie, zamiast pokazac, ze na obecnych tez dajemy z siebie wszystko.

Pop up jest tak straszny ze przeszkody sie pojawiaja przed nosem, a  jakosc tekstur to czasami ps2, plus zabki jak u tyranozaura.

Gameplay na razie rozczarowuje, jakie to jest nudne ;/

Opublikowano

kraść batylfilda dla singleplayera

i jeszcze na ps3

XD

co ty Milan, nie masz w co grać czy jak?

Opublikowano

miałem ochote na singla fps, multi nie gram  w ogóle, i pomyslalem ze gra bedzie wyciskac soki z  ps3, plus gameplay to raczej bez roznicy na jakiej platformie. w 3 nie grałem wiec skad mialem wiedziec ;/

grałem 1,5 godziny, jak bedzie bardzo słabo to juz drugi raz nie ebde sie meczyl ze słaba gra do konca.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Zależy co kto oczekuje od kampanii, np ja jestem chyba w gronie nielicznych którym kampania w BF3 się podobała :)

Opublikowano

i pomyslalem ze gra bedzie wyciskac soki z  ps3

Oj, im bliżej nowych konsol, tym te wszystkie multiplatformy będą robione na ps3/360 coraz bardziej na odpier.dol.

Opublikowano

No niestety za dużo platform za mało czasu. I wcale im się nie dziwię, przecież nie zrezygnują z jakiejś platformy na rzecz innej TO JEST BIZNES

Opublikowano

i pomyslalem ze gra bedzie wyciskac soki z  ps3

Oj, im bliżej nowych konsol, tym te wszystkie multiplatformy będą robione na ps3/360 coraz bardziej na odpier.dol.

a jak jest z ac4?

Opublikowano

jeżeli AC3 ma być jakimś wyznacznikiem, to będzie tak sobie

Opublikowano

Only In Battlefield 4: Accolades TV Trailer

Opublikowano

Aż mnie ch.uj strzela bo leżę w szpitalu od poniedziałku mam tu koszmarny Internet i nie mogę zobaczyć filmików które zapodajecie.

Może mi ktoś powiedzieć czy jakiś sprzedawca gwarantuje dostarczenie gry przed 31.10, ba taki mam preorder jeszcze sprzed choroby.

Jakby ktoś chciałby wiedzieć to wycieli mi w poniedziałek wyrostek robaczkowy, poleżę tu do przyszłego tygodnia. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dostanę długie chorobowe minimum dwa tygodnie które akurat wypadnie na premierę BF4 ;)

Pozdrawiam z lazaretu

Pryx

Opublikowano

Ja zamówiłem w komputroniku i dostałem maila że grę wyślą na początku tygodnia ale czy to prawda to ci nie powiem bo pierwszy raz grę u nich zamawiałem.

Opublikowano

Myślałem, że jak jest w dziale "multiplatformy" to PC też się do tego zalicza, no ale co ja tam wiem...

To PC jest platforma do grania :P Zawsze myślałem ze do pracy

pogadaj z tym obrazkiem :P 

gloriouspc.jpg

wszystkie mapy i troche screenów z każdej (screeny dość mocno current genem biją po oczach) - http://bf4central.com/battlefield-4-maps/

Opublikowano

Właśnie leciała Polska reklama BF4 :) podczas przerwy na C+ czy aktorzy podkładający głos w reklamie to te same osoby które podkładają głos w grze ? :( jeśli tak to chyba się zrzygam :(

Opublikowano

No ja PL trailer wyłączyłem po 20 sekundach, bo uszy mnie bolały. 

Opublikowano

mi przycina w pizdu (stary komp), ale z tego co slysze to jak tla mnie ok- nie wiem, na co wy narzekacie...

choojowa to musi byc wersja niemiecka, ale obym sie nigdy o tym nie musial przekonac...

Opublikowano

Dubbing jest traginczny,glosy nie pasuja do postaci. 

W Irlandii reklamy bf4 widzialem tylko na Fox i tak sie prezentuja:

Opublikowano

Niektóre głosy doopowate i bez wyrazu,ale mogą być,ja pamiętam czasy gdy nie można była marzyć o polskiej wersji językowej gry(lata 90-te)więc nie narzekam.

Opublikowano

Flood Zone z Ps3. Youtube znieksztalca obraz, ale mam dziwne przeczucie, ze to wyglada tak smao chooj'owo jak w becie. :(

Opublikowano

Czepiasz się kabotyn obejrzałem ten materiał i jest to poziom nawet ciut lepszy niż przy BF3, a przecież YT pogarsza obraz więc jak dla mnie jest bardzo dobrze. No i nie ma doczytywania przedmiotów jak w becie. 

Opublikowano

co to bylo w 0:33 - 0:40??

goscu pomimo kontry przeciwnika zdjal mu blache?

Opublikowano

co to bylo w 0:33 - 0:40??

goscu pomimo kontry przeciwnika zdjal mu blache?

No przecież jest kontra kontry, sam miałem taką akcję w becie :)