Opublikowano 27 października 201311 l Glitch to musial byc albo koles nie trafil w przycisk. Kontry kontry niema.
Opublikowano 27 października 201311 l Jest Zaq bo pisałem o tym jest do tego animacja, więc raczej glitch to nie jest
Opublikowano 27 października 201311 l Zielu,Dice powiedzialo ze kontry,kontry niema. Animacja sie pojawia bo koles bloluje ci reke,nie trafia w przycisk i ty mu wbijasz kose. Teraz jasne ?
Opublikowano 27 października 201311 l Brutalne te animacje. Nie żeby mi się nie podobały, ale są ostre jak maczeta ważki G.
Opublikowano 27 października 201311 l co to bylo w 0:33 - 0:40?? goscu pomimo kontry przeciwnika zdjal mu blache? No wlasnie nie rozbil kontry, nie wcisnal "nozyka". Tak wyglada animacja, kiedy ofiara zapomni sie, i nie odpali kosy. A swoja droga wlasnie kupielm BF4 na amazonie. Mam nadzieje, ze w czwartek juz bede mial swoja kopie. I jeszcze jedno. Koles, ktory zuploadowal powyzszy klip z Bf4, twierdzi ze to wyglada tak samo jak Bf3, z lepszym oswietleniem oraz dzwiekiem. A Szanghaj wyglada znacznie lepiej, niz to co widzielismy w becie. Good news! Typ ma mnostwo gameplay z Ps3 http://youtu.be/TdInW4lykVU Edytowane 27 października 201311 l przez walek
Opublikowano 27 października 201311 l Widzialem u tego typa,ze mogl sobie zmienic sterowanie zolnierza na veteran.Tylko i tak kosa nie jest na R2 nie na kolko.Ale przynajmniej na galce gleba
Opublikowano 27 października 201311 l A jednak się przełamałeś kabotyn ? Gęsior też kupuję więc wszystko wraca do normy
Opublikowano 27 października 201311 l Dla mnie sterowanie nawet podstawowe jest ok,tyle grałem w Bf3 a na sterowanie Bf4 przesiadłem się intuicyjnie.
Opublikowano 27 października 201311 l Dla mnie tez,tylko ja mam chyba juz spierdzielona galke i czasami podczas starc 1v1 moj koles strzelal i nagle wyciagal noz.Pozniej przesiadka na ps4 i tam bedziesz strzelal L2/R2. Ale mieszaja..
Opublikowano 27 października 201311 l Ja mam pada zajechanego od latania,ze kolo lub pojazd idzie/jedzie a nie chce mi się już inwestować w PS3,pewnie za rok kupię PS4 to nadrobię zaległości.
Opublikowano 27 października 201311 l Kurde jak Bf4 tak fajnie się zapowiada na PS4,to jak będzie wyglądać Star wars ?
Opublikowano 28 października 201311 l A propo kontry jesli chodzi o noze. Koles mowi, ze napiepszanie non stop w klawisz odpowiedzialny za "noz" nie uratuje ci dupy. Trzeba bedzie poczekac na "podpowiedz"- podejrzewam, ze dziala to na zasadzie Quick Time Event, gdzie ma sie tylko jedna probe. Kurcze, fajna sprawa. Mam nadzieje, ze ten QTE na "lini czasowej" podczas animacji bedzie rozmieszczony w roznych miejscach. Ogladaj od 8:37 min. Edytowane 28 października 201311 l przez walek
Opublikowano 28 października 201311 l Początek świetnego sezonu ? oby, bo ten odcinek slaby jak dla mnie A propo kontry jesli chodzi o noze. Koles mowi, ze napiepszanie non stop w klawisz odpowiedzialny za "noz" nie uratuje ci dupy. Trzeba bedzie poczekac na "podpowiedz" zgadza sie- dokladnie tak mialem w becie A "podpowiedz" pojawia sie wylacznie jak od przodu proba nozowania jest- od tylu czy z boku nie ma mozliwosci skontrowania. e: co do tych animacji kos jeszcze, to ladne calkiem, ale zbyt dlugie zdecydowanie jak dla mnie, zwlaszcza ze do konca musza doleciec, zeby je zaliczylo. W becie mnie to strasznie w(pipi)ialo, jak 90-95% animacji przelecialo gdy ktos mnie zastrzelil w ostatniej chwili i doopa. Mam nadzieje, ze to zmienia jeszcze- to najwiekszy minus nozowania poki co. Edytowane 28 października 201311 l przez tommi
Opublikowano 28 października 201311 l Taka ciekawostka - MM ogłasza, że wersja Deluxe na konsolki będzie kosztować tylko 229zł (Steelbook, dog tagi + DLC). Ja się skuszę, bo cena fajniutka.
Opublikowano 28 października 201311 l Pierwszy Double Xp dla premium zapowiedziany 2013-11-30 Double XP for Premium members on November 30 and December 1! I data DLC: CHINA RISING 2013-12-03 Fight for dominance across the vast and majestic Chinese mainland in four massive maps, using new vehicles and high-tech military equipment. Wiekszosc info macie tutaj http://battlelog.battlefield.com/bf4/premium/ wszystko juz ma daty. Jedynie daty pozostalych dlc nie sa podane. W premium dostaniemy: - 5 Dlc - 8 Cammo - 5 Nozy - 5 Premium Dog Tag - 12 premium event - 4 premium customization - 12 gold pack - 1 Bonus item Edytowane 28 października 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 28 października 201311 l za chwile BF4 wychodzi w Korei, wbijamy się na BFa prze VPN. Tutaj stream - http://www.ustream.tv/channel/pl-stream---shadow-warrior#itm_source=user_dropdown&itm_campaign=header&itm_medium=channel1_link&itm_content=Channel_1 Pewnie ze chwilę ban poleci EDIT: Stream może ostro ciąć bo streamuje przez koreański serwer. Później sprawdze czy działa jak wyłącze VPN w czasie gry. EDIT: 2 dobra stream leci przez EU więc powinno dać się oglądać Edytowane 28 października 201311 l przez Adi_TEAM LBN
Opublikowano 28 października 201311 l Wlasnie odpalilem tego stream- fajne polskie teksty Sprawdz Adi czy da sie strzelac podczas skoku, w becie nie dalo rady.
Opublikowano 28 października 201311 l Wlasnie odpalilem tego stream- fajne polskie teksty Sprawdz Adi czy da sie strzelac podczas skoku, w becie nie dalo rady. nie da się :<
Opublikowano 28 października 201311 l Mozecie sprawdzic fizyke helikopterow oraz jet'ow. Czy to sa kartony, czy czuc ciezkosc tych maszyn, tak jak to jest w Bf3
Opublikowano 28 października 201311 l A to China Rising będzie w premium? Tak jak kupisz premium dostaniesz China Rising. Wlasnie odpalilem tego stream- fajne polskie teksty Sprawdz Adi czy da sie strzelac podczas skoku, w becie nie dalo rady. nie da się :< I bardzo dobrze
Opublikowano 28 października 201311 l A jak optymalizacja w porównaniu do bety?No i grafika w porównaniu do bety bo ciężko ze streama wywnioskować