Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Piwo do tej pory nie było tutaj trollowania pod sprzęt,także uszanuj to.

Nie troluje tylko niech Yeti nie wciska kitu i wkleja jakieś przerobione fotki.

Przerobiona fotka? Możesz sobie i tak usprawiedliwiać ułomność wersji na Xone.

"Eurogamer donosi, że wersja na PS4 wygląda lepiej, posiada wyższą rozdzielczość. Prędkość animacji w trybie single posiada stałe 60FPS w wersji na obie konsole, niekiedy schodzi ona poniżej 50FPS przy różnych efektownych akcjach. Pomimo tych felerów gra prezentuje się bardzo dobrze na obie konsole, z minimalną przewagą na korzyść PS4."

Podsumowanie tego artykułu.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-battlefield-4-next-gen-vs-pc-face-off-preview

miłej lekturki :)

Nie chcę cię martwić, ale DICE multi pokazało tylko na PS4, więc różnice w tym trybie mogą być jeszcze większe niż w singlu. Oczywiście rozdzielczość już potwierdzona, PS4 900P, Xone 720p.

Edytowane przez YETI
Opublikowano

Bez przesady, różnice są, ale nie jakieś duże. Oczywiście gra na sprzęcie za 1800zł nie będzie wyglądała tak samo jak na PC za np. 3000zł.

W sumie ten artykuł z eurogamera sporo wyjaśnia w kwestii PC vs PS4.

Gość Tomcio Paluszek
Opublikowano

Warto kupić z dodatkami chińska nawałnica na PS4 ? Czy bedzie wersja bez dodtaków z dublingiem ? Wie ktoś ?

Opublikowano

A nie da rady wybrać serwery USA? Tam chyba powinni grać ludzie, wczoraj widziałem streama z ps3.

Wywala błąd , nie wpuszcza do kolejki sprawdzę później

Można grać , ale ciężko serwer złapać dzięki za podpowiedz :)

Opublikowano

Znów się wy(pipi)ałem z preorderem :( wysyłka dopiero jutro czyli grę dostanę w czwartek, a ultima już wczoraj zaczęła wysyłać. UJ by ich strzelił

Właśnie dzwoniłem do MM Rybnik. Nie składałem preordera, a gra powinna do nich dotrzeć około 19:00 :D Jest spora szansa, że jeszcze dzisiaj zagram.

Opublikowano

Serwery amerykanskie masz kilka postow temu. Na pc wiekszosc serwerow to prywatne serwery.

Opublikowano

Stary włączyłem ostatnio BFBC1 i też miałem fun. Super grafa to nie wszystko. Wymagam głównie tego, żeby działało bez zwiech (tutaj pewnie będzie problem) i dostarczało masę zabawy. Raczej się "nie znam" dlatego powiedzcie czy różnica między 1080p i 900 jest aż tak ogromna/zauważalna?

Nie zobaczysz żadnej różnicy. Swoją drogą co to w ogóle jest za tryb 900p ? Pierwsze słyszę o czymś takim. Wynalazek siakiś nie wiadomo po kiego uja.

Znów się wy(pipi)ałem z preorderem :( wysyłka dopiero jutro czyli grę dostanę w czwartek, a ultima już wczoraj zaczęła wysyłać. UJ by ich strzelił

Zielu, dzięki, że mnie wpie.rdoliłeś w maliny ;-)

Opublikowano

Teraz wszystko na mnie  :) ty masz odbiór osobisty więc na twoim miejscu zadzwoniłbym do sklepu i czy już mają kopię gry.

Dupa blada. Kupiłem przez allegro z dostawą kurierem kurfa.