Litwin81 1 155 Opublikowano 6 lutego 2013 Opublikowano 6 lutego 2013 Rozumiem że gdybym nie grał tylko oglądał tv,to też musiałbym siedzieć w pierdlu? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Rozumiem że gdybym nie grał tylko oglądał tv,to też musiałbym siedzieć w pierdlu? Ale kolegą chodzi chyba o to że sam nie przyznajesz się do tego że dużo grałeś i grasz w BF3 Litwin to są takie same gadki jak ja słyszę w domu co jakiś czas A ja pytam..czym się różni wpatrywanie w tv gdzie program głuszy od poprzedniego od gier, Siedzę wieczorami przed konsolą a inni oglądają z(pipi)ane polskie seriale, wg ta pierwsza opcja jest mądrzejsza . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Wątpię,wydaje mi się że chodzi im o te 1300 h rozłożone za 14 miesięcy do premiery,że daje to 3 h dziennie,wali mnie to,bardzo długi czas masterowałem jety i bronie,dlatego tyle się uzbierało,zresztą dlaczego mam się tłumaczyć ze gram a nie oglądam na wspólnej i inne gówna. 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 (edytowane) A ja pytam..czym się różni wpatrywanie w tv gdzie program głuszy od poprzedniego od gier, Siedzę wieczorami przed konsolą a inni oglądają z(pipi)ane polskie seriale, wg ta pierwsza opcja jest mądrzejsza . Zielu, ja mam to samo- do tego stopnia przerzucilem sie na BF, ze juz nawet meczow nie ogladam (za wyjatkiem Legii, ale np. reprezentacja juz mnie wali ostatnio- wczoraj tez ja olalem, Barce tez rzadko wlaczam), natomiast majac rodzine jest jedna zasadnicza roznica miedzy graniem i tv: grajac zakladasz sluchawki i praktycznie nie ma Cie dla zony czy dziecka (do tego jeszcze zajmujesz tv), a tv mozna ogladac wspolnie. My ogladamy troche tv, ale glownie np. Nat Geo Wild czy inne przyrodnicze programy, ktore i mnie ciekawia, i dziecku sie podobaja (a przy okazji nikogo nie oglupiaja),a z żoną jakies filmy na HBO czy seriale komediowe (ostatnio np. znow "Rozowe lata 70." na Comedy Central puszczaja ) Telewizja to nie tylko tvp/polsat/tvn i glupie seriale czy kretynskie programy o (tfu!) "celebrytach"... Edytowane 7 lutego 2013 przez tommi___t Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 lutego 2013 Opublikowano 7 lutego 2013 Zgadzam się ale z żalem stwierdzam że do grona debilnych kanałów wstąpił pakiet Discovery Channel, jedynie kanał naukowy trzyma poziom Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 cytat z ppe. prezesa Gamestopu, któremu pokazano gameplay z bf4 "Miałem dziś okazję zobaczyć Battlefield 4 i mogę tylko powiedzieć: „wow”. Dziękuję EA za możliwość rzucenia na to okiem. Nie mogę się doczekać, aż sami wszystko zobaczycie". Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Mialem to samo np. po obejrzeniu trailera Armored Kill. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 cytat z ppe. prezesa Gamestopu, któremu pokazano gameplay z bf4 "Miałem dziś okazję zobaczyć Battlefield 4 i mogę tylko powiedzieć: „wow”. Dziękuję EA za możliwość rzucenia na to okiem. Nie mogę się doczekać, aż sami wszystko zobaczycie". Ja powiem tylko tyle. To samo mowili o BF3/Armored kill jak wyszlo wszyscy wiemy. Znowu beda wszystkich karmic wersja pc. Bo badzmy ze soba szczerzy co by sony i ms nie zrobilo to za te 400-500 euro nie dostaniemy jakosci jak na pc. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Na next genach i tak będzie poziom mocnych PC-tów. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 (edytowane) cytat z ppe. prezesa Gamestopu, któremu pokazano gameplay z bf4 "Miałem dziś okazję zobaczyć Battlefield 4 i mogę tylko powiedzieć: „wow”. Dziękuję EA za możliwość rzucenia na to okiem. Nie mogę się doczekać, aż sami wszystko zobaczycie". Ja powiem tylko tyle. To samo mowili o BF3/Armored kill jak wyszlo wszyscy wiemy. Znowu beda wszystkich karmic wersja pc. Bo badzmy ze soba szczerzy co by sony i ms nie zrobilo to za te 400-500 euro nie dostaniemy jakosci jak na pc. jezus maryja! biadoliłeś że wersje na obecne konsolą są gorsze niż na PC a teraz zaczynasz biadolić że bf4 na nextgenach bedzie gorszy niż na pc? stuknij sie w czerep może jesteś za młody i tego nie pamiętasz ale konsole w pierwszej fazie na rynku biją pecety. i pewnie za pare lat będzie to samo co dziś- czyli pecety pójdą na przód a konsole sie zestarzeją, ale gadanie że na starcie nextgenów multiplatforma w stylu bf4 będzie gorsza to chyba kurwa śnisz pomijając wszystko inne to jest jeden wielki powód- po wała mają robić gre która na pc bedzie wyraźnie lepsza niż na nextgeny kosztem tego że bedzie wymagała kompa za gruuube tysiące i o wiele wiecej roboty przy produckcji, skoro mogą zrobić dla wszystkich po równo ? Edytowane 20 lutego 2013 przez Yano Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 (edytowane) cytat z ppe. prezesa Gamestopu, któremu pokazano gameplay z bf4 "Miałem dziś okazję zobaczyć Battlefield 4 i mogę tylko powiedzieć: „wow”. Dziękuję EA za możliwość rzucenia na to okiem. Nie mogę się doczekać, aż sami wszystko zobaczycie". Ja powiem tylko tyle. To samo mowili o BF3/Armored kill jak wyszlo wszyscy wiemy. Znowu beda wszystkich karmic wersja pc. Bo badzmy ze soba szczerzy co by sony i ms nie zrobilo to za te 400-500 euro nie dostaniemy jakosci jak na pc. jezus maryja! biadoliłeś że wersje na obecne konsolą są gorsze niż na PC a teraz zaczynasz biadolić że bf4 na nextgenach bedzie gorszy niż na pc? stuknij sie w czerep może jesteś za młody i tego nie pamiętasz ale konsole w pierwszej fazie na rynku biją pecety. i pewnie za pare lat będzie to samo co dziś- czyli pecety pójdą na przód a konsole sie zestarzeją, ale gadanie że na starcie nextgenów multiplatforma w stylu bf4 będzie gorsza to chyba kurwa śnisz pomijając wszystko inne to jest jeden wielki powód- po wała mają robić gre która na pc bedzie wyraźnie lepsza niż na nextgeny kosztem tego że bedzie wymagała kompa za gruuube tysiące i o wiele wiecej roboty przy produckcji, skoro mogą zrobić dla wszystkich po równo ? Powiem tyle Geforce gtx Titan. Ps4 i xbox 3 nie beda mocniejsze i wybij to sobie z glowy.Za cene next gen to nawet gtx 680 nie kupisz. A dlaczego robia mocniejsze gry pod PC to ci Pryx odpowiedzial. Edytowane 20 lutego 2013 przez zaq123456 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Na przykład po to by ludzie kupowali mocniejszy sprzęt do grania, to chyba jasne. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Na next genach i tak będzie poziom mocnych PC-tów. cytat z ppe. prezesa Gamestopu, któremu pokazano gameplay z bf4 "Miałem dziś okazję zobaczyć Battlefield 4 i mogę tylko powiedzieć: „wow”. Dziękuję EA za możliwość rzucenia na to okiem. Nie mogę się doczekać, aż sami wszystko zobaczycie". Ja powiem tylko tyle. To samo mowili o BF3/Armored kill jak wyszlo wszyscy wiemy. Znowu beda wszystkich karmic wersja pc. Bo badzmy ze soba szczerzy co by sony i ms nie zrobilo to za te 400-500 euro nie dostaniemy jakosci jak na pc. jezus maryja! biadoliłeś że wersje na obecne konsolą są gorsze niż na PC a teraz zaczynasz biadolić że bf4 na nextgenach bedzie gorszy niż na pc? stuknij sie w czerep może jesteś za młody i tego nie pamiętasz ale konsole w pierwszej fazie na rynku biją pecety. i pewnie za pare lat będzie to samo co dziś- czyli pecety pójdą na przód a konsole sie zestarzeją, ale gadanie że na starcie nextgenów multiplatforma w stylu bf4 będzie gorsza to chyba kurwa śnisz pomijając wszystko inne to jest jeden wielki powód- po wała mają robić gre która na pc bedzie wyraźnie lepsza niż na nextgeny kosztem tego że bedzie wymagała kompa za gruuube tysiące i o wiele wiecej roboty przy produckcji, skoro mogą zrobić dla wszystkich po równo ? szkoda tylko, ze przecieki mówia ze konsole to taki co najwyzej sredniak. taki sprzet sprzed roku/1,5 roku Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Pokaż mi te przecieki, które mówia, że nowe konsole to średniaki. Zresztą poczekajmy do wieczora i zobaczymy jak to wyglada. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Pokaż mi te przecieki, które mówia, że nowe konsole to średniaki. Zresztą poczekajmy do wieczora i zobaczymy jak to wyglada. hmm od 3 miesiecy srednio są 2 przecieki dziennie z specyfikacją konsol Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 (edytowane) secyfikacja nic nie oznacza, sam wiesz że przykładowo ilość ramu w obecnych konsolach pozwala na rzeczy w stylu uncharted, gearsy itp, mimo ze przy takiej ilości ramu to komputer nie pociągnął by tych gier nawet w 2fps na ultra low bebechy konsol inaczej sie przekładają na możliwości w grach niż pecety nie twierdze że konsola za 400$ bedzie miała bebechy jak pecet za 5000$, mowie tylko że bardzo wątpie by zaraz po stacie nextgenów na pc wychodziły multiplatformy ktore będą wyraźnie lepsze (no chyba że jako ciekawostka odpalana na sprzęcie nasa), a nawet średnio lepsze być może już za 9 godizn przekonamy sie jaki mniejwiecej poziom nextgenów sie szykuje btw zaq - są plotki że ps4 bedzie miało płatny online, cieszysz sie? ;p Edytowane 20 lutego 2013 przez Yano Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Platny online na Ps4? Swietnie, przynajmniej nie bedzie cyrkow z graniem po sieci... Oby Ja licze po cichu, ze na dziesiejsze konferencji Sony, gdzie prawdopodobnie oglosza PS4, zobaczymy byc moze jakis gameplay/trailer z BF4. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Ja licze po cichu, ze na dziesiejsze konferencji Sony, gdzie prawdopodobnie oglosza PS4, zobaczymy byc moze jakis gameplay/trailer z BF4. NA e3 bedzie. Teraz jeszcze musza ludzia end game sprzedac. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 (edytowane) Panowie czy tylko mi się wydaję czy to BF4 ? Edytowane 20 lutego 2013 przez marekjw2523 Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Twórczość jednego z użytkowników neo gaf. Niestety ;] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Co z tego że są już potężne PC,skoro gry na ogół tworzą pod takie,żeby jak największe grono mogło pograć,nie powiesz mi ze PC z 1,5 roku nie pociągnął by BF3 na niskich. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Co z tego że są już potężne PC,skoro gry na ogół tworzą pod takie,żeby jak największe grono mogło pograć,nie powiesz mi ze PC z 1,5 roku nie pociągnął by BF3 na niskich. Zdajesz sobie z tego sprawe,ze gre na pc mozna dostowac pod swojego pc? gry robia pod slabe,srednie i bardzo mocne pc. To nie konsole. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 No i co?Bf3 wyszedł półtora ROKU TEMU,więc nawet jak to będzie sprzęt z tamtego okresu czasu to uciągnie to,plus fakt że optymalizują gry pod konsole. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 20 lutego 2013 Opublikowano 20 lutego 2013 Co z tego że są już potężne PC,skoro gry na ogół tworzą pod takie,żeby jak największe grono mogło pograć,nie powiesz mi ze PC z 1,5 roku nie pociągnął by BF3 na niskich. pc sprzed 1.5 roku pociagnie bf na ultra. na niskich to pociagnie sprzet sprzed hoho i jeszcze troche Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lutego 2013 Opublikowano 21 lutego 2013 To tym bardziej nie ma o co się bać w kwestii BF-4 na PS4,tylko ze mimo iż gram na konsolach $ony od PSX-a,to teraz chyba wpadnie xbox,z tym blokowaniem używek to pojechali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi