Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

Rozumiem że gdybym nie grał tylko oglądał tv,to też musiałbym siedzieć w pierdlu?

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 657 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Rozumiem że gdybym nie grał tylko oglądał tv,to też musiałbym siedzieć w pierdlu?

Ale kolegą chodzi chyba o to że sam nie przyznajesz się do tego że dużo grałeś i grasz w BF3 

Litwin to są takie same gadki jak ja słyszę w domu co jakiś czas :) A ja pytam..czym się różni wpatrywanie w tv gdzie program głuszy od poprzedniego od gier, Siedzę wieczorami przed konsolą a inni oglądają z(pipi)ane polskie seriale, wg ta pierwsza opcja jest mądrzejsza ;)

Opublikowano

Wątpię,wydaje mi się że chodzi im o te 1300 h rozłożone za 14 miesięcy do premiery,że daje to 3 h dziennie,wali mnie to,bardzo długi czas masterowałem jety i bronie,dlatego tyle się uzbierało,zresztą dlaczego mam się tłumaczyć ze gram a nie oglądam na wspólnej i inne gówna.

Opublikowano

A ja pytam..czym się różni wpatrywanie w tv gdzie program głuszy od poprzedniego od gier, Siedzę wieczorami przed konsolą a inni oglądają z(pipi)ane polskie seriale, wg ta pierwsza opcja jest mądrzejsza ;)

Zielu, ja mam to samo- do tego stopnia przerzucilem sie na BF, ze juz nawet meczow nie ogladam (za wyjatkiem Legii, ale np. reprezentacja juz mnie wali ostatnio- wczoraj tez ja olalem, Barce tez rzadko wlaczam), natomiast majac rodzine jest jedna zasadnicza roznica miedzy graniem i tv:

grajac zakladasz sluchawki i praktycznie nie ma Cie dla zony czy dziecka (do tego jeszcze zajmujesz tv), a tv mozna ogladac wspolnie.

My ogladamy troche tv, ale glownie np. Nat Geo Wild czy inne przyrodnicze programy, ktore i mnie ciekawia, i dziecku sie podobaja (a przy okazji nikogo nie oglupiaja),a z żoną jakies filmy na HBO czy seriale komediowe (ostatnio np. znow "Rozowe lata 70." na Comedy Central puszczaja  :) )

Telewizja to nie tylko tvp/polsat/tvn i glupie seriale czy kretynskie programy o (tfu!) "celebrytach"...

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Zgadzam się ale z żalem stwierdzam że do grona debilnych kanałów wstąpił pakiet  Discovery Channel, jedynie kanał naukowy trzyma poziom 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cytat z ppe. prezesa Gamestopu, któremu pokazano gameplay z bf4

"Miałem dziś okazję zobaczyć Battlefield 4 i mogę tylko powiedzieć: „wow”. Dziękuję EA za możliwość rzucenia na to okiem. Nie mogę się doczekać, aż sami wszystko zobaczycie".

Opublikowano

"Miałem dziś okazję zobaczyć Battlefield 4 i mogę tylko powiedzieć: „wow”. Dziękuję EA za możliwość rzucenia na to okiem. Nie mogę się doczekać, aż sami wszystko zobaczycie".

Ja powiem tylko tyle. To samo mowili o BF3/Armored kill jak wyszlo wszyscy wiemy. Znowu beda wszystkich karmic wersja pc. Bo badzmy ze soba szczerzy co by sony i ms nie zrobilo  to za te 400-500 euro nie dostaniemy jakosci jak na pc.

Opublikowano

Ja powiem tylko tyle. To samo mowili o BF3/Armored kill jak wyszlo wszyscy wiemy. Znowu beda wszystkich karmic wersja pc. Bo badzmy ze soba szczerzy co by sony i ms nie zrobilo  to za te 400-500 euro nie dostaniemy jakosci jak na pc.

jezus maryja!

biadoliłeś że wersje na obecne konsolą są gorsze niż na PC a teraz zaczynasz biadolić że bf4 na nextgenach bedzie gorszy niż na pc?

stuknij sie w czerep

może jesteś za młody i tego nie pamiętasz ale konsole w pierwszej fazie na rynku biją pecety. i pewnie za pare lat będzie to samo co dziś- czyli pecety pójdą na przód a konsole sie zestarzeją, ale gadanie że na starcie nextgenów multiplatforma w stylu bf4 będzie gorsza to chyba kurwa śnisz

pomijając wszystko inne to jest jeden wielki powód- po wała mają robić gre która na pc bedzie wyraźnie lepsza niż na nextgeny kosztem tego że bedzie wymagała kompa za gruuube tysiące i o wiele wiecej roboty przy produckcji, skoro mogą zrobić dla wszystkich po równo ?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

jezus maryja!

biadoliłeś że wersje na obecne konsolą są gorsze niż na PC a teraz zaczynasz biadolić że bf4 na nextgenach bedzie gorszy niż na pc?

stuknij sie w czerep

może jesteś za młody i tego nie pamiętasz ale konsole w pierwszej fazie na rynku biją pecety. i pewnie za pare lat będzie to samo co dziś- czyli pecety pójdą na przód a konsole sie zestarzeją, ale gadanie że na starcie nextgenów multiplatforma w stylu bf4 będzie gorsza to chyba kurwa śnisz

pomijając wszystko inne to jest jeden wielki powód- po wała mają robić gre która na pc bedzie wyraźnie lepsza niż na nextgeny kosztem tego że bedzie wymagała kompa za gruuube tysiące i o wiele wiecej roboty przy produckcji, skoro mogą zrobić dla wszystkich po równo ?

Powiem tyle Geforce gtx Titan. Ps4 i xbox 3 nie beda mocniejsze i wybij to sobie z glowy.Za cene next gen to nawet gtx 680 nie kupisz. A dlaczego robia mocniejsze gry pod PC to ci Pryx odpowiedzial.

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Na przykład po to by ludzie kupowali mocniejszy sprzęt do grania, to chyba jasne.

Opublikowano

Na next genach i tak będzie poziom mocnych PC-tów.

jezus maryja!

stuknij sie w czerep

oh_you.jpg?w=595

szkoda tylko, ze przecieki mówia ze konsole to taki co najwyzej sredniak. taki sprzet sprzed roku/1,5 roku ;)

Opublikowano

Pokaż mi te przecieki, które mówia, że nowe konsole to średniaki. Zresztą poczekajmy do wieczora i zobaczymy jak to wyglada.

Opublikowano

Pokaż mi te przecieki, które mówia, że nowe konsole to średniaki. Zresztą poczekajmy do wieczora i zobaczymy jak to wyglada.

hmm od 3 miesiecy srednio są 2 przecieki dziennie z specyfikacją konsol ;)

Opublikowano

secyfikacja nic nie oznacza, sam wiesz że przykładowo ilość ramu w obecnych konsolach pozwala na rzeczy w stylu uncharted, gearsy itp, mimo ze przy takiej ilości ramu to komputer nie pociągnął by tych gier nawet w 2fps na ultra low

bebechy konsol inaczej sie przekładają na możliwości w grach niż pecety

nie twierdze że konsola za 400$ bedzie miała bebechy jak pecet za 5000$, mowie tylko że bardzo wątpie by zaraz po stacie nextgenów na pc wychodziły multiplatformy ktore będą wyraźnie lepsze (no chyba że jako ciekawostka odpalana na sprzęcie nasa), a nawet średnio lepsze

być może już za 9 godizn przekonamy sie jaki mniejwiecej poziom nextgenów sie szykuje

btw zaq - są plotki że ps4 bedzie miało płatny online, cieszysz sie? ;p

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Platny online na Ps4? Swietnie, przynajmniej nie bedzie cyrkow z graniem po sieci... Oby :)

Ja licze po cichu, ze na dziesiejsze konferencji Sony, gdzie prawdopodobnie oglosza PS4, zobaczymy byc moze jakis gameplay/trailer z BF4.

Opublikowano

Ja licze po cichu, ze na dziesiejsze konferencji Sony, gdzie prawdopodobnie oglosza PS4, zobaczymy byc moze jakis gameplay/trailer z BF4.

NA e3 bedzie. Teraz jeszcze musza ludzia end game sprzedac.

Opublikowano

Co z tego że są już potężne PC,skoro gry na ogół tworzą pod takie,żeby jak największe grono mogło pograć,nie powiesz mi ze PC z 1,5 roku nie pociągnął by BF3 na niskich.

Opublikowano

Co z tego że są już potężne PC,skoro gry na ogół tworzą pod takie,żeby jak największe grono mogło pograć,nie powiesz mi ze PC z 1,5 roku nie pociągnął by BF3 na niskich.

Zdajesz sobie z tego sprawe,ze gre na pc mozna dostowac pod swojego pc? gry robia pod slabe,srednie i bardzo mocne pc. To nie konsole.

Opublikowano

No i co?Bf3 wyszedł półtora ROKU TEMU,więc nawet jak to będzie sprzęt z tamtego okresu czasu to uciągnie to,plus fakt że optymalizują gry pod konsole.

Opublikowano

pc sprzed 1.5 roku pociagnie bf na ultra.

na niskich to pociagnie sprzet sprzed hoho i jeszcze troche

Opublikowano

To tym bardziej nie ma o co się bać w kwestii BF-4 na PS4,tylko ze mimo iż gram na konsolach $ony od PSX-a,to teraz chyba wpadnie xbox,z tym blokowaniem używek to pojechali.