Gęsior 97 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 U mnie gra już wylądowała. Niestety na razie w robocie, ale dzisiaj wieczorem pad i butla wina w dłoń i ogień (pipi)aaaaaa Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Cała forumkowa ekipa minus Zaq kupiła BF4 na ps3? Strasznie kusicie panowie... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 (edytowane) Cała forumkowa ekipa minus Zaq kupiła BF4 na ps3? Strasznie kusicie panowie... Ja nie kupuje ps4 na premiere. Nie widze sensu w kupowaniu bf4 na ps3,skoro za miech cala ekipa bedzie na ps4 Edytowane 31 października 2013 przez Zaqair Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 ja również czekam na PS4. O ile dostanę Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Mógłby ktoś wreszcie rzetelnie napisać jak nowy BF prezentuje się na PS3. Czy jest tak kiepsko jak było w becie? Czy może jednak DICe dało radę i mamy poziom BF3 albo wyżej? Mam straszne ciśnienie postrzelać ale beta utwierdziła mnie w przekonaniu, że BF4 na PS3 to będzie krok wstecz względem BF3. Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 ja również czekam na PS4. O ile dostanę to samo, czekam na ps4. Z wielkim bólem odpuściłem wersję na ps3 i czekam na strzał w pysk w postaci bf4 na ps4. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 http://youtu.be/l2tw5CWxFJk Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 (edytowane) Mógłby ktoś wreszcie rzetelnie napisać jak nowy BF prezentuje się na PS3. Czy jest tak kiepsko jak było w becie? Czy może jednak DICe dało radę i mamy poziom BF3 albo wyżej? Mam straszne ciśnienie postrzelać ale beta utwierdziła mnie w przekonaniu, że BF4 na PS3 to będzie krok wstecz względem BF3. Wg mnie jest dużo lepiej niż w becie. Poziom graficzny jak w BF3, ale z lepszymi elementami cząsteczkowymi, np. jedna mapa jest w deszczu i z wiatrem gibającym drzewami. Oświetlenie też lepsze, kolory bardziej nasycone, a nie blade jak w BF3. Poza tym mapy są naprawdę super skonstruowane, ale co najważniejsze gra ma feeling strzelania jak w Bad Company 2. Edytowane 31 października 2013 przez Kris77 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Kriss, zgadzam się ze wszystkim co napisałeś oprócz feelingu strzelania, o którym IMO za wcześnie by jeszcze pisać. Wolno się wszystko odblokowuje, samemu gra się ciężko, no chyba, że jestem dowódcą drużyny wtedy ma to jakiś sens, w innym przypadku nie spotkałem się jeszcze by ktoś mi zaznaczył choć flagę do atakowania / bronienia. Odblokowałem podwójny celownik dla AK-12 (muszka / acog x4) nareszcie ta broń szturmowca ma jakiś sens na tak dużych mapach. Odpalajcie Panowie swoje gry i do wspólnego grania wieczorem. Cytuj
walek 96 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Proszę cię, feeling strzelania jak bc2!? Toż to element żywcem wyciągnięty z Cod i moh, i połączony taśma "battkefield". Przynajmniej ja miałem takie odczucie po becie. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 (edytowane) Proszę cię, feeling strzelania jak bc2!? Toż to element żywcem wyciągnięty z Cod i moh, i połączony taśma "battkefield". Przynajmniej ja miałem takie odczucie po becie. Moje odczucia są takie jak napisałem, mi się dużo bardziej podoba strzelanie niż w BF3. Nie jest takie ociężałe, jest bardziej dynamiczne. Może dlatego porównania do CoD czy MoH. Moje odczucia po becie też były "takie se", ale wczoraj pograłem trochę, dziś rano przed pracą i jest lepiej niż OK. Edytowane 31 października 2013 przez Kris77 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Mógłby ktoś wreszcie rzetelnie napisać jak nowy BF prezentuje się na PS3. Czy jest tak kiepsko jak było w becie? Czy może jednak DICe dało radę i mamy poziom BF3 albo wyżej? Mam straszne ciśnienie postrzelać ale beta utwierdziła mnie w przekonaniu, że BF4 na PS3 to będzie krok wstecz względem BF3. na pewno pop up'a az takiego nie ma, jak w becie. ja generalnie slepy na tekstury i inne graficzne szczegoly jestem, ale jedna fajna i robiaca wrazenie rzecz wczoraj przyuwazylem, jak do mnie jakis gosciu z dachu na(pipi)ial: po pociskach swietne slady dymu zostawaly- nie jakies takie proste promienie, tylko jakby spiralne smuzki, ktore po chwili rozwiewaja sie w powietrzu. Konkretnie to wyglada- chyba poswiece wieczorem zgon czy dwa, zeby im sie lepiej przyjrzec Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Cała forumkowa ekipa minus Zaq kupiła BF4 na ps3? Strasznie kusicie panowie... Ja nie kupuje ps4 na premiere. Nie widze sensu w kupowaniu bf4 na ps3,skoro za miech cala ekipa bedzie na ps4 Też tak mam Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Wy mordy moje kochane! Matki wiedzą, że BF ćpiecie? Jak mawia rasowy ćpunek na pytanie o krechę, "namówiliście mnie" Zrobilem sobie okulary z nowymi mocami, teraz będę wyraźniej widział, że mi się obraz po pijaku rozmazuje! 1 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 na pewno pop up'a az takiego nie ma, jak w becie. Po rozpoczęciu każdego meczu przez kilka sekund wczytują mi się tekstury. Działo się tak prawie za każdym razem. Wczoraj coś serwery świrowały i może miało to związek z tym. Zobaczymy dzisiaj. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 no ja sobie odpaliłem rano bf-a na pc (nie bić prosze) pograłem toćke w kampanie, jeden mecz conquest i team dm, imo inny feeling broni, inaczej sie rzuca granatami i ogolnie granatnikami sie "dziwnie" strzela, do przyzwyczajenia się, no i graficznie, pierwsza liga. bardzo dobre dlc Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Duszą jesteście nastki,bo spinacie się strasznie tą premierą i to na PS3 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 ciężko będzie ale muszę wytrzymać do czasu zakupu PS4... a z tym - jak wszyscy wieszczą - ma być mega wielki problem Osobiście w to nie wierzę więc optymistycznie zakładam, że zobaczymy się na początku grudnia na bitwenych polach 4 pozdrawiam i życzę żeby wam te rangi wolno wpadały... buziaki Cytuj
Janush 224 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Nie rozumiem jednej rzeczy. Kupienie battlefield 4 na ps3 i przeniesienie na ps4 to kosztuje łącznie 239zł. Kupienie battlefielda 4 tylko na ps4 kosztuje 249zł. Po co czekać i mieć drożej skoro można już teraz nabić pierwsze levele i poznać mapy na ps3, a potem na premierę mieć wersję na ps4 taniej niż tylko wersję na ps4 ? Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 zaszalałem i kupilem dzisiaj BF4 na PS3 w wersji Delux w Saturnie. Cena 219zł z SteelBookiem+dodatki+DLC+kod na PS4. Wcześniej grałem w wersje na PC. Miałem porównanie przy PS3 gdzie BF3 dodawali do plusa. Różnice graficzne wiadomo że są ->konsola 1000zł, grafika 1500zł. Wiadomo ze musi być jakis kompromis. Jednak grało mi się fajnie w 3 na konsolce mimo kiepskiej grafiki, nie było spadków animacji co dla mnie jest najważniejsze. Zobacze jak mi sie będzie grało w 4, jeśli mi się spodoba zostawie, jesli nie kupie wersje na PC. Optymalizacja jest dość dobra więc w FHD na ultra mi na pewno pójdzie przy 60FPS-ach. Chodź w 3 grałem na PC w 4 będę na PS3(może PS4) kto wie ;P Cytuj
walek 96 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Niestety , prawda jest, ze traci sie ammo w magazynku, po przeladowaniu. LIpa jak nie wiem, takie rzeczy to powinny byc na HC. No nic, trza bedzie strzelac burst'owa pukawka, co by przyoszczedzic troche kulek. Chwila, chwila... M16A3 przpadkiem nie strzela tylko burst'em? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 M16A3 nie ma ale jest M16A4 i on ma tylko single fire i burst Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Fajny materiał o bf4 i różnicach miedzy PS4/PC: http://restinpc.blogspot.com/2013/10/konsolowy-battlefield-osmiesza.html Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 (edytowane) Fajny materiał o bf4 i różnicach miedzy PS4/PC: http://restinpc.blogspot.com/2013/10/konsolowy-battlefield-osmiesza.html Jezeli przez fajny masz na mysli,ze jest pisany przez trolla ktory tak jak Medrek o graniu na pc czytal w necie i podnieca sie tabelkami z pclab,to masz racje material jest "fajny". Porownywac konsole ktora jest budowana z czesci w cenie hurowej,do budowania pc ktory jest budowany z czesci w cenie detalicznej jest z dupy. Jak wkoncu ktos zrobi liste czesci w ps4,bedzie mozna zobaczyc ile kosztowaly by czesci jezeli chcial bys zbudowac ps4 w domu. Obstawiam,ze min.800 euro bedzie. Edytowane 31 października 2013 przez Zaqair 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 (edytowane) Nie rozumiem jednej rzeczy. Kupienie battlefield 4 na ps3 i przeniesienie na ps4 to kosztuje łącznie 239zł. Kupienie battlefielda 4 tylko na ps4 kosztuje 249zł. Po co czekać i mieć drożej skoro można już teraz nabić pierwsze levele i poznać mapy na ps3, a potem na premierę mieć wersję na ps4 taniej niż tylko wersję na ps4 ? dokladnie- tez mnie to interesuje. Ktos tu nawet niedawno wypisywal glupoty w stylu "ciesze sie, ze nie bede w to gral na ps3, tylko dopiero na ps4". Nie ogarniam tego. z innej beczki: dodzwonilem sie do wsparcia EA Polska w sprawie Premiuma- laska z miejsca mnie poinformowala, ze jest to znany (szerszy) problem, nad ktorym aktualnie pracuja wraz z ekipa z Sony (dotyczy to tylko PSN) i ze na dniach powinien byc rozwiazany. Wyglada na to, ze kupa ludzi tak ma. Uspokoilem sie. Edytowane 31 października 2013 przez tommi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi