Mendrek 571 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Mam pytanie do grających - jak wygląda walka piechoty z lotnictwem? W sensie czy jest tak jak w BF3, czy trudniej jest teraz ustrzelić latawca, i znowu dzieciarnia ma ratio pokroju 81-2 ? Pytam, bo nie chcę sobie nerwów psuć próbami zestrzeliwania pajaca. by móc mu napisać hatemaila: "Flight canceled, start walking" i słuchać jego bólu tyłka... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) nieco mi brakuję mapki ala bazar czy sekwana, wg mnie wszystko na PS3 śmiga nadzwyczaj dobrze i nawet klatki tak nie spadają jak w BF3 a to bardzo duży plus do tego masa pierdół które cieszą oko. ta L. Kolejowa Golmud na dominacji przypomina mi bazar czy sekwane. Swoja droga pod koniec meczu tam widzialem budynki zrownane z ziemia- bede sie musial pobawic C4 w wolnej chwili (zwlaszcza, ze ludzie lubia tam wbijac na dachy budynkow by kampic- byloby niezle moc wysadzic ich wraz z calym budynkiem spadek animacji mialem tylko jeden raz jak dotad na tej zimowej mapie w gorach, Wroga Transmisja bodajze. fajne sa drobe smaczki w tej grze, np. piszczace jak sie przez nie przebiega bramki z wykrywaczami metalu ogolnie tez mi sie podoba naprawde, pomalu przestawiam sie na ten zmieniony feeling strzelania. Ogolnie wczoraj mialem tez wrazenie, ze maks. czulosc tutaj jednak szybsza jest niz w BF3- pare razy obrocilem sie tak szybko, ze sam sie zdziwilem Edytowane 1 listopada 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Na razie wiadomo że jest ciężko bo jeszcze pewnie większość nie ma wiele odblokowane, więc sam wiesz. Ale tragedii moim zdaniem nie ma zwłaszcza że latajła walczą między sobą. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Mam pytanie do grających - jak wygląda walka piechoty z lotnictwem? W sensie czy jest tak jak w BF3, czy trudniej jest teraz ustrzelić latawca, i znowu dzieciarnia ma ratio pokroju 81-2 ? Pytam, bo nie chcę sobie nerwów psuć próbami zestrzeliwania pajaca. by móc mu napisać hatemaila: "Flight canceled, start walking" i słuchać jego bólu tyłka... Trudno powiedzieć bo nikt nie ma wszystkich dodatków do heli, a nie wszyscy piechociarze mają Igły i inne wynalazki. Łatwiej jest na pewno trafić z RPG bo są szybsze i przede wszystkim mocniejsze. Bronas wczoraj chwalił się, że jednym strzałem zdjął heli szturmowe. nieco mi brakuję mapki ala bazar czy sekwana, wg mnie wszystko na PS3 śmiga nadzwyczaj dobrze i nawet klatki tak nie spadają jak w BF3 a to bardzo duży plus do tego masa pierdół które cieszą oko. ta L. Kolejowa Golmud na dominacji przypomina mi bazar czy sekwane. Swoja droga pod koniec meczu tam widzialem budynki zrownane z ziemia- bede sie musial pobawic C4 w wolnej chwili (zwlaszcza, ze ludzie lubia tam wbijac na dachy budynkow by kampic- byloby niezle moc wysadzic ich wraz z calym budynkiem spadek animacji mialem tylko jeden raz jak dotad na tej zimowej mapie w gorach, Wroga Transmisja bodajze. fajne sa drobe smaczki w tej grze, np. piszczace jak sie przez nie przebiega bramki z wykrywaczami metalu ogolnie tez mi sie podoba naprawde, pomalu przestawiam sie na ten zmieniony feeling strzelania. Ogolnie wczoraj mialem tez wrazenie, ze maks. czulosc tutaj jednak szybsza jest niz w BF3- pare razy obrocilem sie tak szybko, ze sam sie zdziwilem Wszystko pomieszałeś Linia kolejowa to duża mapa z kilkoma budynkami na krzyż i kursującym pociągiem, który jest jednocześnie jedną z flag. Wroga transmisja to nie jest zimowa mapa tylko ta z wielką anteną na środku. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) W Bf3 1 RPG też niszczył heli(ale już humvee nie ) Edytowane 1 listopada 2013 przez Litwin25 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) Wszystko pomieszałeś Linia kolejowa to duża mapa z kilkoma budynkami na krzyż i kursującym pociągiem, który jest jednocześnie jedną z flag. mclusky, czytaj uwaznie- ja o dominacji pisalem wierz mi, ze tam nic nie kursuje, a juz na pewno nie zadna flaga Z ta zimowa mapa mozliwe, ze nazwe pomylilem :] Edytowane 1 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) To teraz ja. Zagrałem dosłownie kilka meczy w dwóch trybach i to pewnie nie na wszystkich mapach więc ocena nie jest końcowa. W dodatku nie mogłem się skupić bo żona chora, dziecko marudzące no i nasza naczelna gaduła czyli Łebi, który nawijał non stop i nie wiedziałem czy go słuchać czy grać (kofam Cię :-)) Pierwsze starcie na Dominacji bolesne. Goła giwera, brak opanowania i wpie.rdol. Za intensywnie się działo i uciekłem na TDM aby na spokojnie rozkminić co i jak. No i powoli ogarnąłem temat będąc zawsze w czołówce i ze dwa, trzy razy Best Player z dużą przewagą w ratio. Można powiedzieć, że żołdaka powoli już opanowałem. Co ciekawe zajrzałem w statsy i okazuje się, że tak jak czułem celowanie jest prostsze co nie znaczy, że kille łatwiej wpadają. Średnią mam teraz na poziomie 16% podczas gdy w BF3 było to 13,5-13,9. Można więc przypuszczać, że jest łatwiej. Co do map, które widziałem mam mieszane uczucia. Jedna mi się podobają inne nie bardzo. Generalnie feeling z rozgrywki jest fajny. Co mnie wkurza i to niemiłosiernie: - brak mozliwości tworzenia składu Skandal (pipi)a!! I będą za raz kazali sobie za to płacić! - z dupy ustawienia perków. Nie podoba mi się ten system. Zamotany i mało przejrzysty. - brak możliwości ustawień przed walką! Skandal! - medyk i jego apteczka. Co to (pipi)a ma być??? Czy apteczka to jest nowa broń? Przecież jak on rzuca to ta szmata leci 10 metrów przed niego. Można w łeb trafić przeciwnika pewnie. Dzisiaj atakuje podbój. Pany: sterowanie pojazdami macie na weteran i klasyk czy domyślnie? Edit: powtórzę się może ale bardzo fajny jest battlelog na telefon. Na dużym wyświetlaczu fajnie to wszystko wygląda no i zawsze możesz szybko sobie cos ustawić i sprawdzić. Edytowane 1 listopada 2013 przez Gęsior Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 sterowanie pojazdami mam na veterana. Mam prośbę boże ktoś mi wysłać app z androida battleloga ? bo zrobiłem sobie bootowalego androida dzięki czemu mogę sobie włączyć androida na PC ale nie mogę ściągnąc programu. Pomoże ktoś Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 oby nie zmienili tego:) oby Dice juz powiedzialo,ze to blad ktory zostal z bety i zostanie naprawiony w patchu. Zacznę od tego co mi się nie podoba otóż jest to brak tworzenia drużyny ze znajomymi w menu Nie rozumiem jak mozna wywalic cos co bylo i dzialalo w becie. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Gdzie trzeba wpisać 16-sto znakowy kod? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) Gdzie trzeba wpisać 16-sto znakowy kod? Mowisz o kodzie na upgrade? W ps store. Pamietajcie,ze musicie zostawic plyte,zeby aktywowac upgrade na ps4. Zeby grac w bf4 na ps4 musicie miec plyte bf4 z ps3 caly czas w napedzie. If I upgrade to PlayStation 4, what happens with my physical PlayStation 3 disk? You must have the PlayStation 3 Battlefield 4 disk in your PlayStation 4 in order to play BF4 on PS4. http://www.battlefield.com/battlefield-4/next-gen-upgrade Edytowane 1 listopada 2013 przez Zaqair Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Ale tam mieści się tylko 12 znaków właśnie. A to jest kod, który dostałem mailem i nie wiem właściwie do czego on jest. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 A wiesz na co to kod? Moze ci EA wyslala znizke na origin. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) Tylko takie info " KOD DLC DO BATTLEFIELD Edytowane 1 listopada 2013 przez Gęsior Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) Tylko takie info " KOD DLC DO BATTLEFIELD Jak nic sklep sie pomylil i wyslal ci kod do dlc na pc. Napisz im,ze ci zly kod wyslali. Nawet nie wiedzialem,ze dali jakis kod na zloty battlepack. Edytowane 1 listopada 2013 przez Zaqair Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Gdzie trzeba wpisać 16-sto znakowy kod? tu taj www.battlefield.com/dogtagoffer Ja wpisałem na orginie i kod zmarnowałem, wprawdzie będę się starał pisać do nich ale nie wiem czy to coś da Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) nikt nic nie pomylil- rano dzis Zielowi to juz wyjasnialem na battlelogu Tam gdzie masz ten kod (kartka, E-Mail, ulotka) powinien sie znajdowac adres stronki, na ktora musisz wbic, zeby go zrealizowac wraz z instrukcja. Zwykle musisz sie zalogowac loginem i haslem do origin, wklepac kod, po czym otrzymujesz drugi kod, 12-cyfrowy, do ps store. Tam juz jest standard- wklepujesz, pobierasz, aktywujesz i korzystasz. ja tak mialem z moimi dodatkami do preordera, zlotego battlepacka np. pobieralem ze stronki www.battefield.com/dogtagoffer o ile dobrze pamietam. Z kolei po double xp musialem przez stronke gamestopa wbic. Przeczytaj dokladnie tego maila jeszcze raz- ponizej na bank jest instrukcja Edytowane 1 listopada 2013 przez tommi Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) juz mozna Premiuma pobierac i aktywowac na dzien dobry mamy trzy gustowne, czarne battlepacki premium ale otworze je dopiero wieczorem przed graniem- wtedy dam cynk, co dali Edytowane 1 listopada 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 tommi my nie mamy instrukcji tylko pisze kod DLC i nawet nie wiadomo do czego to Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 dziwne... sprobowalbym w takim razie albo na tej stronce, ktora wkleilismy, albo do sklepu przedzwonic (zwlaszcza Ty bys musial, jesli sie zmarnowal ten kod- powinines drugi dostac). Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) Zielu a moze to jest kod na dlc china rising? Tylko,ze sklep zamiast wyslac wersje na ps3 wyslal wam na pc? Edytowane 1 listopada 2013 przez Zaqair Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Zielu a moze to jest kod na dlc china rising? Tylko,ze sklep zamiast wyslac wersje na ps3 wyslal wam na pc? Nie po prostu to był kod 16 cyfrowy i nic więcej nie pisało to wszedłem na orginal i tam mi przyjęło kod i po wciśnięciu dalej wyświetliła sięzłota walizka, ale ja nic nie dostałem, do tego jak wpisuję go tam gdzie tommi podał linka to wyskakuję że już wykorzystałem kod. Kod na china rising mam w pudełku. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Zielu, zadzwon pod ten nr i zapytaj, moze cos pomoga: +48223970840 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Dziękujemy za złożenie zamówienia/rezerwacji 3812643/2013. Poniżej kody umożliwiające pobranie dodatków do gry: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX Aby wymienić kod uprawniający do odebrania złotego pakietu bojowego, należy wejść na stronę http://www.battlefield.com/bf4-redeem i postępować zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie. 16 cyfrowy kod wpisujesz na stronie powyżej, ona generuje kod 12 cyfrowy który wpisujesz w psn i dostajesz złoty pakiet bojowy Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 U nas było coś takiego KOD DLC DO BATTLEFIELD xxxx-xxxx-xxxx-xxxx Errata do procedury instalacji Battlefield 4 (wersja PC) Electronic Arts dziękuje zakup gry Battlefield 4. W celu uruchomienia gry należy ją zainstalować korzystając kolejno z wszystkich 3 płyt DVD znajdujących się w opakowaniu. Każda z nich została omyłkowo oznaczona jako „Disc 1”, ale wszystkie mają właściwą zawartość (odpowiednio dla Disc 1, 2 i 3) i umożliwiają prawidłowe przeprowadzenie całej procedury. Program instalacyjny pokieruje całym procesem i w sytuacji wykrycia niewłaściwego nośnika wyświetli komunikat z prośbą o jego zmianę. Kilkukrotne próby pozostają całkowicie bez wpływu na możliwość gry. Electronic Arts przeprasza za wszelkie wywołane tym faktem niedogodności. Errata do Battlefield 4 dla wersji XBOX 360 Electronic Arts dziękuje zakup gry Battlefield 4. W celu uruchomienia gry potrzebne jest skorzystanie z jednego z dwóch nośników znajdujących się w opakowaniu: jeden służy do gry wieloosobowej (Disc 1), drugi do trybu dla pojedynczego gracza (Disc 2). W wyniku błędu w menu gry pojawia się niewłaściwa nazwa płyt i dlatego w tym momencie zaleca się posługiwać nazwami umieszczonymi na nadrukach. Niebawem zostanie udostępniona poprawka do gry, która wyeliminuje ten problem. Electronic Arts przeprasza za wszelkie wywołane tym faktem niedogodności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi