Gość Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Będzie na polskim AXNie. Trzeci epek mi się nieco bardziej podobał, bo zamiast kolejnego morderstwa jest jakieś konkretne nawiązanie do poprzedniego. Ale akcje z tego odcinka jak już wspomniał krzyczący alter są bardzooo naiwne. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Hola , wyszedl juz ten czwarty ep. bo cos tam niby sie pojawilo na zatoce ale nikt nic nie skomentowal czy fake czy jaki chu.j Ep nr 5 juz jest tak btw. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 maja 2013 Opublikowano 2 maja 2013 Szósty odcinek jak najlepszy na razie. Wątek zostanie rozciągnięty na parę odcinków, a może nawet i cały sezon. Z odcinka na odcinek napięcie narasta, a wątki się przeplatają. No, a zdjęcia oraz muzyka są wybitne. Mam nadzieję, że serial potrzyma ten poziom jeszcze trochę bo po 3 epizodzie trochę zwątpiłem. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Szósty odcinek jak najlepszy na razie. Wątek zostanie rozciągnięty na parę odcinków, a może nawet i cały sezon. Z odcinka na odcinek napięcie narasta, a wątki się przeplatają. No, a zdjęcia oraz muzyka są wybitne. Mam nadzieję, że serial potrzyma ten poziom jeszcze trochę bo po 3 epizodzie trochę zwątpiłem. 7 odcinek jeszcze lepszy. Jest KLIMAT 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 Uwielbiam ten serial, ale najnowszy odcinek to było pie.przone arcydzieło. Wirtuozeria, jakbym oglądał Mad Men w wersji gore. Perfekcyjne połączenie obrazu z dźwiękiem. TE dialogi, i na sam koniec "Before we begin, you must all be warned - nothing here... is vegetarian" Ja cię pie.przę, gdyby tylko wiedzieli biedaki co jedzą XD 10/10 1 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 najnowszy odcinek "fromage" jeszcze lepszy:) Nic nie spodziewałem się po tym serialu, ale ogląda to się wspaniale! 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 ok, widze, ze kazdy sie tutaj jara, wiec chyba w wolnym czasie (kiedys) wroce do serialu. obejrzalem tylko 1 odcinek i jakos nie zachwycil. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 maja 2013 Opublikowano 19 maja 2013 Ja odpadlem po dwoch epach, ale ze nie ma co ogladac i tak sie jaracie to robie jeszcze jedno podejscie. Cytuj
gryzłam sie w keks 3 Opublikowano 19 maja 2013 Opublikowano 19 maja 2013 Początek ch,ujowy ale od 5-6 epa rozkręca się Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 Obejrzałem do 9 epa i zero podjarki. Pewnie będę oglądał dalej, póki nie zacznie się suits, breaking bad i dexter bo aktualnie nie ma niczego wartego uwagi w tv. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 (edytowane) Dołączam się do głosów tych, których Hannibal zaczął ekscytować dopiero z czasem. Od początku był poprawny, czasem zbyt efekciarski i przerysowany. Do tej pory przekonuję się do Will'a, którego grający aktor wydaje się starać aż za bardzo, a jego powiedzonko "this is my design" wydaje się być stworzonym nieco na siłę sloganem serialu. Trudno się identyfikować z nim i jego majakami. Pal to licho, w końcu serial nazywa się "Hannibal" i to on jest tutaj najważniejszy. Serial mnie "kupił" po 6. odcinku i końcowych scenach. W 7. odcinku sceny przygotowywania menu to mały diament. Na plus zaliczam sceny, gdy główny bohater staje się mordercą (jedynie moment "przejścia" jest dość tani). Wiadomo coś o przyszłości serialu? Właśnie wyczytałem news z 13. maja, że decyzja o przedłużeniu ma zapaść w najbliższym czasie. Edytowane 27 maja 2013 przez Wojtq Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Telewizyjna saga o słynnym seryjnym mordercy jednak nie skończy się napierwszej serii. Stacja NBC zamówiła drugi sezon "Hannibala".Podczas upfrontów, gdzie prezentowane są ramówki stacji na kolejny telewizyjny sezon, NBC na temat "Hannibala" milczało. Produkcja Bryana Fullera nie została oficjalnie zakończona po pierwszej serii, ale jednak nie było jej w planach stacji na jesień roku 2013 i wiosnę 2014. Gdy fani już zaczynali bać się o los serialu z Madsem Mikkelsenem i Hugh Dancym w rolach głównych, a kontynuowaniem projektu zaczęły interesować się stacje kablowe, NBC informuje, że kolejna seria otrzymała właśnie zielone światło. - Jesteśmy bardzo zadowoleni z odważnej, złożonej i wciągającej wizji Bryana - oświadczyła prezydent stacji Jennifer Salke. - Pozostało jeszcze wiele ciekawych historii do opowiedzenia. Drugi sezon "Hannibala" będzie składać się, podobnie jak pierwszy, z trzynastu odcinków. Dokładna data powrotu do ramówki nie jest jeszcze znana, ale na pewno nie będzie to wcześniej niż w midseasonie, a więc na początku 2014 roku. http://hatak.pl/artykuly/hannibal-z-drugim-sezonem 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 10 odcinek był przepiękny a następny zapowiada się co najmniej równie dobrze. Dr Gideon Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 nadrobiłem dwa ostatnie epy i nadal jest moc:) po obejrzeniu the killing i BB to nie jest jakiś wybitny serial jak te dwa przytoczone ale swoje perfekcyjne swoje czy odcinki posiada. ile ma być odc. w 1-wszym sezonie? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 (edytowane) ile ma być odc. w 1-wszym sezonie? Pierwszy sezon - 13 odcinkow Drugi sezon - 13 odcinkow Edytowane 1 czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj
firana140 621 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 dobry serial, mads na propsie Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Na fali serialu przeczytałem "Czerwonego Smoka" (którego filmowej wersji nie widziałem) i bardzo go Wam polecam! Fani serialu odnajdą w książce wiele podobieństw, w postaci scen i postaci, które na potrzeby "Hannibala" potraktowane zostały z innym podejściem. Sama intryga bardzo wciąga, a autor książki w pewnym momencie robi niezły mętlik w głowie czytelnika, który pod wpływem przedstawionych scen zaczyna czuć empatię do głównego złego. Czekam z zapartym tchem, aż Piękny Ząbek pojawi się w serialu. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 No w ogóle sporo ludzi na internetach sądzi że finałem serialu będzie moment z "Czerwonego Smoka"(filmu) gdy Will odkrywa kto jest 'głównym' mordercą i dostaje kose ;P Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 W pierwszym poście TeKa pisał tak pierwszy sezon (zamówiony w całości na podstawie poziomu prezentowanego przez scenariusz pilota), liczący 13 odcinków opowie o owocnej współpracy doktora z detektywem grahamem, w drugim graham ma odkryć prawdziwe oblicze lectera, czwarty zaś to wydarzenia z "czerwonego smoka" ale kto wie, czy faktycznie tak będzie. Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 21 czerwca 2013 Opublikowano 21 czerwca 2013 super finał był, ta mina z gifu bezcenna Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2013 Opublikowano 23 czerwca 2013 Na początku nie sądziłem, że akcja zawiąże się w ten sposób i jestem pod dużym wrażeniem fabuły. Poza dwoma filmami z Hopkinsem nie znam historii Hannibala, więc nie wiem czego się spodziewać po kontynuacji, przeraża mnie jednak perspektywa siedmiu sezonów, o jakiej wspomina Fuller (http://hatak.pl/artykuly/bryan-fuller-o-planach-na-siedem-sezonow-hannibala). Przede wszystkim wątpię, by serial mimo dobrych opinii utrzymał się tak długo na antenie, a poza tym wątki poboczne na poszczególne odcinki są dość naiwne. Ps. Mads Mikkelsen jest milion razy lepszy od Hopkinsa. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 25 czerwca 2013 Opublikowano 25 czerwca 2013 Naczytałem się ostatnio sporo zachwytów na temat tego serialu od zaufanych recenzentów. Podobno bardzo przejmujący. Szerze mówiąc, mam trochę dość tej historii (w rankingu najczęściej używanych historii Hannibal jest przed Jezusem i za Batmanem), ale na pewno niedługo obejrzę w takim razie. Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=XVhl6WgMTGw 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi