M.Bizon24 2 612 Opublikowano 22 lipca 2015 Opublikowano 22 lipca 2015 ten serial to jeden wielki halun i totalnie abstrakcyjna adaptacja, niech to sie juz skonczy Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 lipca 2015 Autor Opublikowano 27 lipca 2015 fuller chyba już nic nie zrobi dla telewizji po tym co odje.bał z hannibalem. może to i lepiej bo widać, że jak dać mu trochę swobody to odlatuje stanowczo za daleko. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Okej, pierwsze 6 odcinków pomimo przepięknej realizacji były momentami mocno rozciągnięte i nudnawe. Ale od akcji na farmie Vergera i dalej jest dużo lepiej. Wątek i przedstawienie Red Dragona ZAJEBISTE po prostu. Mogli se darować te fleszbeki z Abigail, co pokazują wydarzenia z poprzednich sezonów, bo są zupełnie niepotrzebne. Poza tym GOTY. 1 1 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Masorz streścisz w 2-3 zdaniach te 6 odcinków? bo zacząłbym od siódmego (po 2 epach 3 sezonu odechciało mi się tego serialu) Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 To 4 epy tyle przemęczysz, poza tym tam też jest parę mega akcji. Ja bym jednak zaliczył całość. 1 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 O kurwa co za finał. Perfekcja Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Oczywiście że GOTY Ta finałowa sekwencja + muzyka. Cały serial się na to czekało 1 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 (edytowane) Ostatnia scena Caly serial Will, Doktorze do zobaczenia w walhali :czesc: P.S. jest jeszcze scena po napisach Edytowane 28 sierpnia 2015 przez smallv86 1 Cytuj
ezils 23 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Fuuuck ja dzisiaj będę oglądał ale dla mnie cały sezon kozak, a druga.połowa to już mistrz. Serial wyjątkowy Cytuj
firana140 621 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=lZmoayy6Bag to juz koniec cala scena https://www.youtube.com/watch?v=KoIuHfRB6Eo Edytowane 28 sierpnia 2015 przez firana140 Cytuj
Kitty 152 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Bardzo dobry koniec dla całej serii, jeżeli serial nie dostanie przedłużenia (a nie zanosi się). Kurwa, no piękne te parę ostatnich minut . 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Na szczescie potwierdzono już dawno temu, że nie przedłużą tej serii. 1 Cytuj
ezils 23 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Na szczęście? Chyba serial Cie przerosl skoro tak uważasz... Był za(pipi)isty i ciężki w odbiorze dla wielu ludzi. To jest fakt Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 No był ciężki i dlatego na szczęście postanowili go zdjać. Fuller ćpał coś dziwnego kręcąc 3 sezon i wyraźnie lubił się masturbować patrząc jak chodzą sobie ślimaki przez cały odcinek, raz w tył, raz w bok, raz w sepi, raz w zwolnionym tempie i w sepi. Tylko końcówka dała radę. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Uwielbiam tez darmowe psychoanalizy doswiadczonych randomow z dorobkiem 40 postow. Cytuj
Kitty 152 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Smutna prawda jest taka, że większość fanów tego serialu to kobiety, które za wszelką cenę upatrują cudowną parę w Willu i Hannibalu . Nie przesadzę, jeśli powiem, że uwielbiam ten serial, ale 3 sezon jest bardzo... specyficzny - po prostu miejscami przekombinowany, szczególnie w pierwszej połowie. Kiedy pojawia się Smok jest już znacznie, znacznie lepiej. A finał fantastyczny - ale żeby do niego dobrnąć trzeba pewnego samozaparcia : D. Cytuj
ezils 23 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) Dark, dla mnie też 1 połowa jest specyficzna ale na pewno nie beznadziejna jak wielu twierdzi. No tak bo jak serial.ciężki i niepaniemaju to należy go zdjąć dobre podejście. To nie był serial dla NBC. W szoku byłem że w ogóle zgodzili się takie coś pokazywać ludziom. Całe.szczęście wiele osób zobaczylo na co stać fullera i spółkę, więc ja wciąż liczę na kolejne poczynania Lectera w przyszłości albo oddzielny film/serial o innej tematyce. Od 1 sezonu uważałem, że scenarzyści do najnormalniejszych ludzi nie należą, ale ja to kupuje. Serial jest oryginalny, wyjątkowy i zdecydowanie nie dla każdego. Cała otoczka, dialogi, scenariusz, oprawa audiowizualna przekonały mnie do tego aby kontynuować oglądanie i... Nie zawiodłem się. Zobaczycie, serial nie pójdzie w niepamięć zbyt szybko. Myślę, że nawet będzie inspiracją dla innych scenarzystów, twórców. To ciężkie dzieło i po części rozumiem tych, którzy nie dali rady oglądać do końca. Z tymi kobietami to śmieszna sprawa Dark Serial jest dla dorosłego i wymagającego widza. Taka jest prawda. Nie wiem jak ograniczonym trzeba być człowiekiem aby widzieć same okrucieństwa i chore pomysły dla masochistow. Edytowane 3 września 2015 przez ezils 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Co to za dziwny zwyczaj pisać tylko połowę nicka? Tak jakby mnie wołali Mas. Serial jest cudowny, faktycznie pierwsze parę odcinków ostatniego sezonu mogło się ludziom dłużyć i nie podobać, ale od 7ego już jest miód. Mnie tylko finał został, najlepiej bym go odwlekł o parę tygodni jeszcze 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 No tak bo jak serial.ciężki i niepaniemaju to należy go zdjąć dobre podejście. To nie był serial dla NBC. W szoku byłem że w ogóle zgodzili się takie coś pokazywać ludziom. Też byłem w szoku, że pokazywali ludziom takie dłużyzny Cytuj
Kitty 152 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Z tymi kobietami to śmieszna sprawa Dark Śmieszna, ale to prawda niestety. Zgadzam się, że to jest serial dla dojrzałego widza, ale czasem miałam wrażenie, że przesadzają, że za dużo jest "ozdobników" przez co już nie są takie fajne. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 (edytowane) Zacząłem 3 sezon i jestem pozytywnie zaskoczony, gdzie w drugim sezonie miałem mieszane uczucia. Skończyłem 5 odcinek i zaczynam mocno żałować, że anulowali serial. Zdecydowanie jeden z lepszych seriali ostatnich lat. Najbardziej nie podoba mi się Willian ze swoim zafascynowaniem Hannibala, szkoda, bo lubiłem go w pierwszym sezonie i częściowo w drugim. Najbliżej mi do Jacka, stanowczy charakter i determinacja bez zbędnego pyerdolenia(ep 5). Czekam na finał i ciekawe zakończenie. Edytowane 21 września 2015 przez Pure Bladestone Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 Czyli jednak goty? Goty. Przejrzalem troche postow z poprzedniego roku i nie zgodze sie ze Srooba, ze przekombinowali z continuum i nie trzymaja sie kanonu. Nie zgodze sie rowniez, ze serial jest nudny czy glupi. Akurat dwa pierwsze sezony, ktore jedynie wplataly drobne akcenty z filmow byly dla mnie tymi najlepszymi. Trzeci, w ktorym pojechali historiami z Hannibala i Czerwonego Smoka juz nie robil takiego wrazenia, ale doceniam, ze mimo gotowych historii udalo sie je tak poprzestawiac, ze powodowaly jednak troche zaskoczenia. Final kapitalny. Pisanie, ze serial glupi bo Graham nie byl w oryginale morderca itd. pokazuje, ze to po prostu nie jest serial dla osob, ktore mocno ukochaly sobie filmy. Mi nawet fizjonomicznie bardziej do roli Hannibala pasowal wysoki i barczysty Mikkelsen niz "kurduplowaty" Hopkins. Wciagnalem wszystkie epy w trzy dni, ale dla dobra samej produkcji lepiej zeby na trzecim sezonie sie skonczylo. Niech nie zrobia tego samego bledu co z Dexterem. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 Mikkelsen byl goty, ale caly serial silił się na niewiadomo jak powazne y psychologiczne "kino" o zabójcach i ich umysłach że to w pewnym momencie było poprostu zabawne i groteskowe, a czegoś takiego nie oczekiwałem nawet od spin offa Hannibala nawet gdy przyjmiemy jakas alternatywna wersje historii. Ten serial ze swoimi pseudo inteligentnymi dialogami okazał się tak dobry jak jakaś nawiedzona studencina pierwszego roku psychologii na prywatnej uczelni, z ktora nie da się normalnie porozmawiac bo jeszcze nie ma planu lekcji a juz probuje dokonywac psychoanalizy na kierowcy tramwaju. Ja rozumiem, ze ten serial może do pewnej widowni dotrzeć i się podobać. hannibal zostal skasowany ficjalnie wiec S03 byl ostatnim. Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 Co do S04, gdzies po necie krazy info, ze Amazon tv chce podkupic prawa do marki od NBC, ktore faktycznie oficjalnie powiedzialo, ze sie wypina na serial bo malo ludzi patrzylo. Ale czy z tego cos wyjdzie to ja sam szczerze watpie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi