Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w ogóle o co kaman z tymi klęczącymi żołnierzami? supek nie rozje.bał im dopiero co satelity przed nosem? chcę wierzyć w ten film, ale to jednak snyder :/.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Trochę się zdziwiłem widząc zdjęcie obu aktorów, na którym widać, że Affleck jest większy od aktora grającego Supermana.

Opublikowano

Natężenie smutnych min w slow mo - nie ma ŻADNYCH szans, żebyś zgadł kto jest reżyserem.

Opublikowano

o dziwo podoba mi sie, mrocznie i dosc komiksowo - fajna odskocznia od na sile wrecz czasem starajacych sie byc realistycznymi batmanow nolana, z drugiej strony zack ma dosc specyficzny styl rezyserki i tu troche sie boje 

Opublikowano

drugiej strony zack jest chu,jowym reżyserem który nie potrafi zrobić filmu nie mając komiksu na kolanach i tu troche sie boje

Opublikowano

Trailer słabiutki, bardziej wygląda mi to na jakiś teaser, zero podjarki. Zack ostatni dobry film jaki zrobił to Strażnicy (10/10, kto nie oglądał niech nadrabia zaległości), więc zapewne to był wypadek przy pracy i tu będzie pewnie tylko dobrze, ale tylko dla fanów komiksów.

Opublikowano (edytowane)

Niedawno obejrzałem 2 filmy Burtona i trylogię Nolana. Mimo, że tak różne, bardzo dobrze się przy nich bawiłem.

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Zwiastun wiele nie pokazał, ale klimat widać że będzie. Martwi mnie tylko ta ilość postaci którą chcą upchnąć w filmie, oby Snyder to ogarnął w jakąś spójną całość.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Obejrzałem sobie ten zwiastun jeszcze raz i wydaje mi się, że motywem konfliktu będzie po prostu rodzący się kult Supermana jako boga, a Batfleck będzie chciał udowodnić, że Superman jest tak samo "ludzki" jak wszyscy inni. Żadnych bardziej zawiłych motywów.

Opublikowano

Kolejne nawiązania do Dark Knight Returns

2640140-3635090889-batma.jpg

Raczej kryptonit odpada. Gacek lubi bliskie starcia. Obstawiam linę z hakiem.

Mnie ciekawią inne motywy Batmana. Ostatnio wyciekło zdjęcie z rodzinnego cmentarza Wayne'ów gdzie oprócz grobowca rodziców Bruce'a był też nagrobek z nazwiskiem

Mocne spoilery!!!

Richard John Grayson

batman-v-superman.jpg?w=736

.

Podobno są to nawiązania do Suicide Squad i wiadomej postaci, która się tam pojawi.

Snyder może mocno namieszać.