Opublikowano 17 kwietnia 20159 l no tylko tutaj ku.rwa role się odwrócą bo to chyba Batman zainicjuje konfrontacje .
Opublikowano 17 kwietnia 20159 l Kryptonit (pipi)a! A Batman,jak się okazuje, ma zawsze jakis odłamek pod ręką!
Opublikowano 17 kwietnia 20159 l w ogóle o co kaman z tymi klęczącymi żołnierzami? supek nie rozje.bał im dopiero co satelity przed nosem? chcę wierzyć w ten film, ale to jednak snyder .
Opublikowano 17 kwietnia 20159 l Wygląda mi to jakby ludzie widząc Superka mieli go za Jezusa w niebieskim kostiumie, a Batman jak na nieugiętego ateistę przystało postanawia go ukrzyżować.
Opublikowano 17 kwietnia 20159 l Gdzieś czytałem, że fabuła ma mieć miejsce 5 lat po wydarzeniach z MoS.
Opublikowano 17 kwietnia 20159 l Trochę się zdziwiłem widząc zdjęcie obu aktorów, na którym widać, że Affleck jest większy od aktora grającego Supermana.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Natężenie smutnych min w slow mo - nie ma ŻADNYCH szans, żebyś zgadł kto jest reżyserem.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Trailer odpalił u mnie hype-train. Mam nadzieję na minimum bzdurek w filmie, niemniej preorder na bilet złożony B-)
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l No miło to się zapowiada. Muzyczka jak zawsze stawia włosy na (pipi)e na baczność.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l o dziwo podoba mi sie, mrocznie i dosc komiksowo - fajna odskocznia od na sile wrecz czasem starajacych sie byc realistycznymi batmanow nolana, z drugiej strony zack ma dosc specyficzny styl rezyserki i tu troche sie boje
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l drugiej strony zack jest chu,jowym reżyserem który nie potrafi zrobić filmu nie mając komiksu na kolanach i tu troche sie boje
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Trailer słabiutki, bardziej wygląda mi to na jakiś teaser, zero podjarki. Zack ostatni dobry film jaki zrobił to Strażnicy (10/10, kto nie oglądał niech nadrabia zaległości), więc zapewne to był wypadek przy pracy i tu będzie pewnie tylko dobrze, ale tylko dla fanów komiksów.
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Niedawno obejrzałem 2 filmy Burtona i trylogię Nolana. Mimo, że tak różne, bardzo dobrze się przy nich bawiłem. Edytowane 18 kwietnia 20159 l przez ornit
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Sprecyzuje, że chodzi o samą postać Batmana, film Nolona faktycznie mógł być gorszy
Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Zwiastun wiele nie pokazał, ale klimat widać że będzie. Martwi mnie tylko ta ilość postaci którą chcą upchnąć w filmie, oby Snyder to ogarnął w jakąś spójną całość.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Obejrzałem sobie ten zwiastun jeszcze raz i wydaje mi się, że motywem konfliktu będzie po prostu rodzący się kult Supermana jako boga, a Batfleck będzie chciał udowodnić, że Superman jest tak samo "ludzki" jak wszyscy inni. Żadnych bardziej zawiłych motywów.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Tak, jest ludzki skoro jest kosmitą XD Batfleck raczej mu się sprzeciwi właśnie jako tej ikonie bycia Bogiem i temu, że czemu ludzkość ma swój los powierzać głównie jemu.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Po obejrzeniu tego w lepszej jakości widzę, że Batek będzie kampował ze snajperką.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Po obejrzeniu tego w lepszej jakości widzę, że Batek będzie kampował ze snajperką. I naboje z kryptonitu
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Kolejne nawiązania do Dark Knight Returns Raczej kryptonit odpada. Gacek lubi bliskie starcia. Obstawiam linę z hakiem. Mnie ciekawią inne motywy Batmana. Ostatnio wyciekło zdjęcie z rodzinnego cmentarza Wayne'ów gdzie oprócz grobowca rodziców Bruce'a był też nagrobek z nazwiskiem Mocne spoilery!!! Richard John Grayson . Podobno są to nawiązania do Suicide Squad i wiadomej postaci, która się tam pojawi. Snyder może mocno namieszać.