Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Aż tak świrować nie będą. Natomiast wszystkie znaki na niebie wskazują, że reżyser idzie w kierunku DKR z postojem w postaci rozważań nt roli Boga w świecie pod postacią eSa.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Spędziłeś ostatnie miesiące bez internetu czy jesteś po prostu głupi?
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Przecież to Jared Leto z 30 Second to Mars. Serio dopiero teraz się o tym dowiedziałeś? Sam design Jokera na gorąco średni. Śmierdzą mi szczególnie tatuaże.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Ja nawet nie wiedziałem. Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez Nemesis
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Dla mnie max (pipi)owe, jeszcze ta bizuteria na zebach jak u jakiegos murzynskiego rapera.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l ja Pie.rdole... luthor podobno też wydziarany prawilny chłopak z ulicy. wszystko musi się zgadzać w snyderverse. to chyba jakiś trolling bo w zdjęciu od roziego wszystko cacy i nie ma dziary na czole. Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Z dupy na razie wygląd Jokera, mam nadzieje że to nie jest finalna wersja.