Opublikowano 4 maja 20159 l W dniu 4.05.2015 o 09:35, DonSterydo napisał(a): Wygląda jak biedny cosplay Najlepsze podsumowanie. Najbardziej efekt psuje bajer z bel air. Holder też mi nie pasuje.
Opublikowano 4 maja 20159 l A Slade nie ma być czarnym charakterem w filmie? Kilka nowych ujęć z planu:
Opublikowano 5 maja 20159 l Oby to w ruchu wyglądało milion razy lepiej niż to co do tej pory wypłynęło :\ W mediach już staczka krwotoczna związana z nowym Jokerem. Już 2 razy słyszałem, że wolalista kelly family wcieli się w rolę złoczyńcy w nowej ekranizacji przygód batmana
Opublikowano 5 maja 20159 l ale harley cudaczna, szkoda, ze pewnie joker nie bedzie wciagal amfy z jej posladkow
Opublikowano 5 maja 20159 l No ja mam nadzieję, że Margot nie będzie tam tylko od trzęsienia tyłkiem (choć czasem może zatrząś ) ale pokaże klasę jako Harley.
Opublikowano 6 maja 20159 l przecież dała radę jako wyszczekana żona leo, tutaj w zasadzie ma do roboty to samo do kwadratu. grunt to nie przeszarżować.
Opublikowano 6 maja 20159 l No ja wiem. Chodzi mi o to, żeby Ayer nie s(pipi)ił jej postaci jakimiś tanimi zagrywkami czy coś.
Opublikowano 15 maja 20159 l Sorry za post pod postem ale kolejny ciekawy nius: Zapowiada się ciekawiej niż superdziołcha https://www.youtube.com/watch?v=4MubNoWQiSc Edit. A sorry rzeczywiście się zagalopowałem, z resztą jest temat o tym w dziale seriale. Sorry Edytowane 15 maja 20159 l przez Bjały
Opublikowano 18 maja 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=FbFDGv89zlM Edytowane 18 maja 20159 l przez Timmy
Opublikowano 18 maja 20159 l Średnio to mało powiedziane chyba że na postać zostaną nałożone jakiego graficzne tricki bo na razie wygląda jak słaby kostium na halloween
Opublikowano 18 maja 20159 l W dniu 5.05.2015 o 20:26, Farmer. napisał(a): No ja mam nadzieję, że Margot nie będzie tam tylko od trzęsienia tyłkiem (choć czasem może zatrząś ) ale pokaże klasę jako Harley. Żeby czymś trząść, to najpierw trzeba to mieć, a na tych zdjęciach z profilu nawet na takim obcasie tyłka nie stwierdzono