Opublikowano 13 lipca 20159 l no dla mnie to ewidentnie wynikało z trailera, że wayne był obecny w metropolis podczas walki z zodem więc z pierwszej ręki widział do czego zdolny jest s i między innym dlatego ma z nim kosę. mam tylko nadzieję, że snyder jakoś to zgrabnie rozwiąże i po solidnym, efektownym praniu się po mordach przerywanego wymianą zdań dojdą do jakiegoś konsensusu i rozejdą się we względnym pokoju.
Opublikowano 13 lipca 20159 l Autor Czy tylko ja mam nadzieję że ta wiadomość w gazecie (" You let your family die") to wiadomość od Red Hooda co jest zapowiedzą nowego Nietoperza ?
Opublikowano 13 lipca 20159 l Na trailerze BvS widać zniszczoną zbroję Robina z namalowanym tekstem od Jockera. Więc Red Hood to jest dobra opcja. Edytowane 13 lipca 20159 l przez Shankor
Opublikowano 13 lipca 20159 l Affleck najlepszy Batmanem w historii, zobaczycie. edyta: ten trailer SS Harley <3333333333333333 Edytowane 13 lipca 20159 l przez YETI
Opublikowano 13 lipca 20159 l Hype obecny, oby tego nie z(pipi)ali. Edytowane 13 lipca 20159 l przez Timmy
Opublikowano 13 lipca 20159 l Oby Leto pokazał kunszt aktorski bo design klowna to czysty Marilyn Manson. Harley na wiecznym uwielbieniu. No i gość w masce animowanego Batmana.
Opublikowano 13 lipca 20159 l kurde ja wiem że każdy joker wyglądał inaczej w każdym filmie (z czego nikilson i ledger fajnie) i zapewne teraz też chcieli zmienic troche design, ale kurde to wygląda słabo, i nawet nie mowie o aktorze ale makeup bardzo mało jokerowy, serio bardziej jak marlin manson. ledwo co jakaś słaba szminka, nawet nie ma blizn na twarzy Edytowane 13 lipca 20159 l przez Yano
Opublikowano 13 lipca 20159 l a był w jakimś podobny do wersji leto? btw co do rozmowy o aktorze to już za pozno, przynajmniej na ten film, ale dziwne że nie wzieli kogoś kto z wyglądau wydaje sie idaelnym kandydatem - willem dafoe w większości komiksów joker ma spiczasnty nos podobny do defoe, nie wspominam nawet o szaleńczym wyraźie twarzy i uśmiechu pewnie go nie wzieli bo grał spidermanie btw to też fajny koncept jokera
Opublikowano 13 lipca 20159 l Może on? Tak, nie ma grilla i tatuażów, ale chyba jestem jedną z niewielu osób, która lubi naruszany kanon i interpretacje postaci wg reżysera.
Opublikowano 13 lipca 20159 l no może ciut podobny.. ale kurde leto wygląda bardziej jak mała dziewczynka która sie dorwała do szminki mamy i sie wysmarowała starając sie zrobić makijaż na trailerze ten króki urywek wydaje sie że joker może nieźle grać, ale ta fota leto co dałem wyżej - jakos mi to zupelnie nie wygląda na jokera
Opublikowano 14 lipca 20159 l w ogóle coś już nie widzę podśmie(pipi)ek nt killer croca. jak dla mnie w ruchu i podkręcony cgi prezentuje się bardzo dobrze.
Opublikowano 14 lipca 20159 l Pewnie to juz suchar i ktos porownal tego jokera do marilyna mansona. A joker dafoe bezkitu genialny. Zakochalem sie.
Opublikowano 14 lipca 20159 l Pasuje idealnie skubany. Ogolnie dobry aktor i postac wlasnie pod jakies komiksowe postaci. Bylby idealny cholercia. Leto nadrobic bedzie musial autentycznoscia. Poki co dizajn bardzo mi nie siedzi.
Opublikowano 14 lipca 20159 l Cholera, może jednak coś z tego będzie. Joker Leto wypadł w trailerze całkiem nieźle. (bawi mnie tylko obowiązkowe wspomnienie Supermana, tak jak każdy Marvelowski trailer musi się odnieść do Avengersów) Edytowane 14 lipca 20159 l przez Hejas
Opublikowano 14 lipca 20159 l Autor Tak, Joker wg. Leto jest wzorowany na Jokerze z n52 Killer wygląda naprawdę fajnie tak jak w sumie reszta obsady