Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

jak goomba to wyglądał jaszczur z tego spie.rdolonego spajder mana z garfieldem. Croc jest spoczko no i gra go mr eko więc jestem spokojny.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 339,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Nawet spoko ten trailer, tam był prawdziwy Batman czy jakiś podrabianiec?

Kurde, jedyna postać która ma tam jakieś moce to Enchantress, nie wiem co oni chcą pozniej zrobić z ta zbieranina, ale nie sa to przeciwnicy dla ligi.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

SS w polsce będzie nosić tytuł....Legion samobójców.

KISNE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Joker wygląda jak typowy cwel z polskiego więzienia :D

Opublikowano

Nawet spoko ten trailer, tam był prawdziwy Batman czy jakiś podrabianiec?

Kurde, jedyna postać która ma tam jakieś moce to Enchantress, nie wiem co oni chcą pozniej zrobić z ta zbieranina, ale nie sa to przeciwnicy dla ligi.

w trailerze jest i prawdziwy i podrabiany. prawdziwy to ten na dachu samochodu harley.

Opublikowano

Yano pewnie myślał, że prawdziwy to ten z karabinem kurfa.

Opublikowano

moce ma jeszcze meksykaniec z zapałką i chyba slipknot. dla ligi pewnie przeciwnikiem będzie od razu z grubej rury darkseid albo coś w ten deseń :obama:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

JLA będzie podzielone na dwie odsłony więc pewnie armia z Apokolips w pierwszym, a w drugim omega beams na pełnej ku*wie.

Opublikowano

Z tego co wiem Brainiaca nie ma być na pewno w drugim solowym filmie o Supermanie więc też może być brany pod uwagę do JL. Opcji jest sporo. Zresztą scenariusz jest już gotowy do pierwszej części. Czekać na wyciek.

Opublikowano

Harley moim zdaniem dobra dupeczka, trochę się bałem jak wyjdzie, bo co widziałem ją w jakimś filmie, to była odpicowaną blondyną.

Edytowane przez Shen

Opublikowano
  • Autor

@Masorz

Masa nawiązań do Brainiaca była w MoS więc pewnie w drugiej części Człowieka ze Stali pojawi się Brainiac

Opublikowano
  • Autor

tumblr_mus11qCf3m1qdzgcno1_1280.jpg

no i to że tak naprawdę zarządzaniem wszystkiego na Kryptonie zajmowały się maszyny. TO może być rozwiązanie w stylu Jarvisa, gdzie od razu nie było powiedziane że to Vision. 

Opublikowano

2sKYpZL.jpg

KGm3e3l.jpg

XRTPI6X.jpg

The Death of "Superman Lives" - świetny dokument na temat skasowanego filmu Tima Burtona, gorąco polecam!

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

dc_warners_group_shot_comic_con_h_2015_0

dc_warners_comic_con_embed.jpg

Eisenberg wygląda wśród nich jak gimnazjalista, a Gadot chyba nic nie przypakowała. nawet Harley ma większy biceps.

Opublikowano

gadot pasuj super, smukła uwspółcześniona wersja WW, a nie cycaty lachon z mokrych snów pryszczatego nerda. motyw z brainiaciem dobry, krypton mógłby nadal istnieć w filmowym uniwersum jako element jego kolekcji :obama:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No ale sam przyznaj, że kłóci się to z wyobrażaniem amazonki wojowniczki. Nie twierdzę, że musi być cytaty lachon ale przecież wersja z New 52 jest dobra. I nie czepiam się stroju czy coś.

green-lantern-calls-dibs.jpg

Jest wojowniczką  krwi i kości o czym świadczy jej sylwetka. A przecież bije od niej seksapil i przeogromna siła równocześnie. Nie twierdzę, że Gadot będzie zła. Praktycznie w ogóle nie widzieliśmy jej w ruchu. 3-4 sekundy z akcji Wonder Woman nic nam nie powie. Czekam na film i wtedy będę wielbił bądź też nie. Po prostu niezbyt pasuje mi na tą chwilę trochę wątła budowa Gal do walecznej amazonki.

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano

Ciekawa teoria na temat Jokera :obama:

Uwaga Spoiler (i to z gry Arkham Knight i to z filmu)

Jeżeli WB tak to zrobi to  :banderas:  :obama:  :banderas:

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Ta teoria mnie zmasakrowala, gdyby była prawdziwa to istny majstersztyk.

Martwi mnie tylko stwierdzenie Joe , ze Hollywood nie jest az tak madre , żeby takie cos ogarnąć.