Opublikowano 14 lipca 20159 l jak goomba to wyglądał jaszczur z tego spie.rdolonego spajder mana z garfieldem. Croc jest spoczko no i gra go mr eko więc jestem spokojny. Edytowane 14 lipca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 14 lipca 20159 l Nawet spoko ten trailer, tam był prawdziwy Batman czy jakiś podrabianiec? Kurde, jedyna postać która ma tam jakieś moce to Enchantress, nie wiem co oni chcą pozniej zrobić z ta zbieranina, ale nie sa to przeciwnicy dla ligi. Edytowane 14 lipca 20159 l przez Shen
Opublikowano 14 lipca 20159 l SS w polsce będzie nosić tytuł....Legion samobójców. KISNE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 14 lipca 20159 l Nawet spoko ten trailer, tam był prawdziwy Batman czy jakiś podrabianiec? Kurde, jedyna postać która ma tam jakieś moce to Enchantress, nie wiem co oni chcą pozniej zrobić z ta zbieranina, ale nie sa to przeciwnicy dla ligi. w trailerze jest i prawdziwy i podrabiany. prawdziwy to ten na dachu samochodu harley.
Opublikowano 15 lipca 20159 l moce ma jeszcze meksykaniec z zapałką i chyba slipknot. dla ligi pewnie przeciwnikiem będzie od razu z grubej rury darkseid albo coś w ten deseń . Edytowane 15 lipca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 15 lipca 20159 l JLA będzie podzielone na dwie odsłony więc pewnie armia z Apokolips w pierwszym, a w drugim omega beams na pełnej ku*wie.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Z tego co wiem Brainiaca nie ma być na pewno w drugim solowym filmie o Supermanie więc też może być brany pod uwagę do JL. Opcji jest sporo. Zresztą scenariusz jest już gotowy do pierwszej części. Czekać na wyciek.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Harley moim zdaniem dobra dupeczka, trochę się bałem jak wyjdzie, bo co widziałem ją w jakimś filmie, to była odpicowaną blondyną. Edytowane 15 lipca 20159 l przez Shen
Opublikowano 15 lipca 20159 l Autor @Masorz Masa nawiązań do Brainiaca była w MoS więc pewnie w drugiej części Człowieka ze Stali pojawi się Brainiac
Opublikowano 16 lipca 20159 l Autor no i to że tak naprawdę zarządzaniem wszystkiego na Kryptonie zajmowały się maszyny. TO może być rozwiązanie w stylu Jarvisa, gdzie od razu nie było powiedziane że to Vision.
Opublikowano 16 lipca 20159 l The Death of "Superman Lives" - świetny dokument na temat skasowanego filmu Tima Burtona, gorąco polecam! Edytowane 16 lipca 20159 l przez Timmy
Opublikowano 16 lipca 20159 l Eisenberg wygląda wśród nich jak gimnazjalista, a Gadot chyba nic nie przypakowała. nawet Harley ma większy biceps.
Opublikowano 17 lipca 20159 l gadot pasuj super, smukła uwspółcześniona wersja WW, a nie cycaty lachon z mokrych snów pryszczatego nerda. motyw z brainiaciem dobry, krypton mógłby nadal istnieć w filmowym uniwersum jako element jego kolekcji . Edytowane 17 lipca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 17 lipca 20159 l No ale sam przyznaj, że kłóci się to z wyobrażaniem amazonki wojowniczki. Nie twierdzę, że musi być cytaty lachon ale przecież wersja z New 52 jest dobra. I nie czepiam się stroju czy coś. Jest wojowniczką krwi i kości o czym świadczy jej sylwetka. A przecież bije od niej seksapil i przeogromna siła równocześnie. Nie twierdzę, że Gadot będzie zła. Praktycznie w ogóle nie widzieliśmy jej w ruchu. 3-4 sekundy z akcji Wonder Woman nic nam nie powie. Czekam na film i wtedy będę wielbił bądź też nie. Po prostu niezbyt pasuje mi na tą chwilę trochę wątła budowa Gal do walecznej amazonki. Edytowane 17 lipca 20159 l przez Farmer.
Opublikowano 20 lipca 20159 l Ciekawa teoria na temat Jokera Uwaga Spoiler (i to z gry Arkham Knight i to z filmu) Jeżeli WB tak to zrobi to Edytowane 20 lipca 20159 l przez Malibu
Opublikowano 20 lipca 20159 l Ta teoria mnie zmasakrowala, gdyby była prawdziwa to istny majstersztyk. Martwi mnie tylko stwierdzenie Joe , ze Hollywood nie jest az tak madre , żeby takie cos ogarnąć.