Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli teoria okaże się prawdziwa, to obsadzą go tak czy tak.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 339,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Niekoniecznie.

Wtedy

'prawdziwy' Joker może wyglądać zupełnie inaczej

Opublikowano

Czyżby było podobnie jak w Batman Beyond Return of the Joker? 

Tyle, że tutaj zrobił syf z mózgu nie Timowi ale Jasonowi. Prawdziwy Joker zamiast zabijać Jasona przekabacił go na nowego Jokera.

No ciekawie by było nie powiem.

Opublikowano

chciałbym zauważyć, że w trailerze są sceny z Batmanem na pustyni, a kto czytał ten wie co tam się działo.

Opublikowano

To jeszcze napisz w którym Batmanie Nietoperz odwiedzał pustynię jeśli można wiedzieć.

Opublikowano

Teraz mi się wszystko przypomniało. Jeśli idą tym śladem to nawet wyjaśnia się obecność żołnierzy eSa. Chętnie zobaczyłbym Jokera w kefiji. Snyder to nie Kojima ale dostarczył sporo twistów. Design Leto jest kontrowersyjny, a przecież design Batka jest mocno klasyczny. Jakby dodać do tego Lasaru's Pit i jego efekty uboczne to teoria z

Jasonem

nie jest naciągana.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hahaha eisenberg nie gra lexa luthora tylko jego syna. w filmowym uniwersum luthor senior prawdopodobnie umarł w okolicach roku 2000. ku.rwa snyder ogarnij się xdd.

Opublikowano

zluzuj ziomek info z materiałów promocyjnych.

Opublikowano

Teka w materiałach promocyjnych zayebali mega spoiler z ostatniego Terminatora, więc ja bym takie rewelacje dawał w spoilertagi.

Opublikowano

przesadzacie troszku moim skromnym zdaniem. takie rewelacje to pojawiają się w pierwszych minutach filmu i nie jest to żaden twist. obwolut książek przed zakupem też nie czytacie z obawy, że zepsują wam zabawę?

tu macie fikcyjny profil lexa juniora stworzony w ramach promocj filmu:

http://fortune.com/contentfrom/2015/10/05/lex-luthor-jr/ntv_a/3dsBA58oDAfxgFA

Opublikowano

A jak przez cały film udawał swojego starego aby na końcu OKAZAŁO SIĘ, ŻE TO JEST JEDNAK JUNIOR???!!!

Nie no luz :usmiech::lapka:

Opublikowano

Kto czytał komiksy ten wie jakie były relacje Lexa z "synem". Oraz kto kogo

wyklonował... wyrolował :)

Cosmic-Teams-Lex-II-A.jpg

Opublikowano
  • Autor

meh, jak dla mnie żadna afera. Po Prostu Lionela mamy Luthora Sr.

Materiał o kostiumach

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda jakby zmartwychwstał.

Opublikowano

zaraz zaraz, czy jeśli odtwarzają historię jokera i Harley to przypadkiem cała ta teoria o tym że Jokerem może być ktoś inny nie legła?

Opublikowano

Zaraz zaraz, czy jeśli Batman ma tutaj 45 lat to czy przypadkiem cala ta teoria o tym, że odtwarzają skład i historię Justice League czasem nie legła?

:-)

Opublikowano

ten plakat to tak trochę jak mem z pisełem

wow wow, taki psycho, wow wow, takie killer wow różowe kolorki 

Opublikowano

Po Man of Steel oczywistym się stało, że nie będą się trzymać kanonu z komiksów. Mogą zrobić z tymi postaciami co im się podoba. A szanowany reżyser Snyder chyba celuje w jak najdalsze odejście od utartych wzorców. To, że w Dark Knight i komiksach Jocker jest bez przeszłości, nie oznacza że w DC Cinematic Universe ma tak być. To, że jest to Jason Todd według mnie jest pewne na 85%.