Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Niekoniecznie. Wtedy 'prawdziwy' Joker może wyglądać zupełnie inaczej
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Czyżby było podobnie jak w Batman Beyond Return of the Joker? Tyle, że tutaj zrobił syf z mózgu nie Timowi ale Jasonowi. Prawdziwy Joker zamiast zabijać Jasona przekabacił go na nowego Jokera. No ciekawie by było nie powiem.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l chciałbym zauważyć, że w trailerze są sceny z Batmanem na pustyni, a kto czytał ten wie co tam się działo.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l To jeszcze napisz w którym Batmanie Nietoperz odwiedzał pustynię jeśli można wiedzieć.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Teraz mi się wszystko przypomniało. Jeśli idą tym śladem to nawet wyjaśnia się obecność żołnierzy eSa. Chętnie zobaczyłbym Jokera w kefiji. Snyder to nie Kojima ale dostarczył sporo twistów. Design Leto jest kontrowersyjny, a przecież design Batka jest mocno klasyczny. Jakby dodać do tego Lasaru's Pit i jego efekty uboczne to teoria z Jasonem nie jest naciągana.
Opublikowano 7 października 20159 l hahaha eisenberg nie gra lexa luthora tylko jego syna. w filmowym uniwersum luthor senior prawdopodobnie umarł w okolicach roku 2000. ku.rwa snyder ogarnij się xdd.
Opublikowano 8 października 20159 l Teka w materiałach promocyjnych zayebali mega spoiler z ostatniego Terminatora, więc ja bym takie rewelacje dawał w spoilertagi.
Opublikowano 8 października 20159 l przesadzacie troszku moim skromnym zdaniem. takie rewelacje to pojawiają się w pierwszych minutach filmu i nie jest to żaden twist. obwolut książek przed zakupem też nie czytacie z obawy, że zepsują wam zabawę? tu macie fikcyjny profil lexa juniora stworzony w ramach promocj filmu: http://fortune.com/contentfrom/2015/10/05/lex-luthor-jr/ntv_a/3dsBA58oDAfxgFA
Opublikowano 8 października 20159 l A jak przez cały film udawał swojego starego aby na końcu OKAZAŁO SIĘ, ŻE TO JEST JEDNAK JUNIOR???!!! Nie no luz
Opublikowano 8 października 20159 l Kto czytał komiksy ten wie jakie były relacje Lexa z "synem". Oraz kto kogo wyklonował... wyrolował
Opublikowano 8 października 20159 l Autor meh, jak dla mnie żadna afera. Po Prostu Lionela mamy Luthora Sr. Materiał o kostiumach
Opublikowano 26 października 20159 l Tutaj wygląda już znacznie lepiej Edytowane 26 października 20159 l przez Malibu
Opublikowano 27 października 20159 l zaraz zaraz, czy jeśli odtwarzają historię jokera i Harley to przypadkiem cała ta teoria o tym że Jokerem może być ktoś inny nie legła?
Opublikowano 27 października 20159 l Zaraz zaraz, czy jeśli Batman ma tutaj 45 lat to czy przypadkiem cala ta teoria o tym, że odtwarzają skład i historię Justice League czasem nie legła? :-)
Opublikowano 27 października 20159 l ten plakat to tak trochę jak mem z pisełem wow wow, taki psycho, wow wow, takie killer wow różowe kolorki
Opublikowano 27 października 20159 l Po Man of Steel oczywistym się stało, że nie będą się trzymać kanonu z komiksów. Mogą zrobić z tymi postaciami co im się podoba. A szanowany reżyser Snyder chyba celuje w jak najdalsze odejście od utartych wzorców. To, że w Dark Knight i komiksach Jocker jest bez przeszłości, nie oznacza że w DC Cinematic Universe ma tak być. To, że jest to Jason Todd według mnie jest pewne na 85%.