Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Skisłem XD

Przecież ten film musiałby ze 4h trwać żeby te wszystkie motywy ogranąć.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 340,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ja tam nie oczekuję niczego poza dobrą młócką więc trailer mi się podobał. Poza wyglądem Doomsday-a.

Opublikowano

Tragedia, teraz to czuje sie jakbym obejrzał cały film :/ No i ten doomsday xD nie dość, ze wyglada jak żółw ninja to jesscze w dodatku jest przerobionym przez luthora generałem zodem ta?

Opublikowano
  • Autor

Jakie wszystkie motywy ? Batman będzie walczył z Supermanem a połączą siły bo Doomsday. Taki spoiler wam rzucę. Nadal wygląda to lepiej niż nadchodzący Civil War, czekam jeszcze na X-Menów którzy i tak pewnie znowu będą mieli najlepszy film.

Opublikowano

Tragicznie zmontowany trailer.

Opublikowano

Wonder woman kiczowata jak zawsze. Trailer fajny do 1 minuty a potem.... heh

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Mieszane odczucia po zwiastunie, ale i tak zapowiada się lepiej niż kolejny Avengers Kapitan. 

Opublikowano

Cały film streszczony w jednym zwiastunie. Znowu. Ale i tak obejrzę dla akcji, nie "fabuły".

Opublikowano

Czego wy wymagacie od tego filmu, będzie efektowna młócka jak  w komiksach, i tak ma byc.

Opublikowano

Człowiek, który tworzy świetnych Watchmen bierze kilka mocarnych motywów z komiksów po czym wrzuca je do blendera. Naprawdę ktoś sądzi, że to się uda? I kto do ciężkiej cholery odpowiada za design Doomsday'a? Powiesiłbym go za jaja. Już pomijam fakt, że w ogóle go nie powinno być w filmie. Spełniają się moje najgorsze obawy. Jako wierny czytelnik DC Comics jestem zniesmaczony. 

Opublikowano

Spoko zwiastun, szykuje się kolejny solidny film od Snydera.

Opublikowano

Trailer fajny, gdyby wyrzucić Supermana, Wonderwoman i tego Żyda co gra Luthora.

Opublikowano

Eisenberg niestety jak chyba w każdej swojej roli będzie mega irytujący i ciężko będzie na niego patrzeć, o słuchaniu to w ogóle nie mówię. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

oby to się udało, mam nadzieję że film bedzie trwał ze 2h30min żeby to wszystko poogarniać.

Opublikowano
  W dniu 3.12.2015 o 09:06, Bielik napisał(a):

Tragedia, teraz to czuje sie jakbym obejrzał cały film :/ No i ten doomsday xD nie dość, ze wyglada jak żółw ninja to jesscze w dodatku jest przerobionym przez luthora generałem zodem ta?

No nie jest. Przypatrzcie się, kto stoi za Luthorem, gdy ten mówi:

"Man won't kill God, the Devil will do it!"

Dam w spoiler jednak

Pokaż ukrytą zawartość

zmontowany z ciała Zoda.

Opublikowano

No, może i nie mam, ale mam taką nadzieję, że nie wszystko wyjawili w trailerach, więc taki twist byłby pożądany przeze mnie.

Za dużo humoru?

Obejrzyj jeszcze raz Man Of Steel od tego samego reżysera, a potem jeszcze raz wszystkie trailery i materiały.

Przecież od tego aż kipi powagą i spiętymi pośladami owiniętymi spandeksem oraz kryptońską zbroją.

Opublikowano

No, była chyba jedna śmieszna scena w Man Of Steel, jak kolo chciał popchnąć Clarka w barze i zamiast tego się od niego odbił.

Coś jeszcze? Pajgi liczę na Ciebie.

Opublikowano

Całkowicie zgadzam się z jego opinią. WB jest tak zdesperowane żeby nadgonić Marvela, że już teraz wrzucili Doomsdaya.

Opublikowano
  W dniu 3.12.2015 o 19:43, Masorz napisał(a):

W dniu 3.12.2015 o 09:06, Bielik napisał(a):

No nie jest. Przypatrzcie się, kto stoi za Luthorem, gdy ten mówi:

"Man won't kill God, the Devil will do it!"

Dam w spoiler jednak

Pokaż ukrytą zawartość

zmontowany z ciała Zoda.

ale jestem w (pipi)e z uniwersum dc, zatrzymałem się w 95;roku z komiksami a tu takie informacje

Opublikowano

Orzeszek ale te wszystkie postaci zostały wymyślone już nawet wcześniej :yao:

Pewnie się w 65 zatrzymałeś.