Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Skisłem XD

Przecież ten film musiałby ze 4h trwać żeby te wszystkie motywy ogranąć.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 340,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ja tam nie oczekuję niczego poza dobrą młócką więc trailer mi się podobał. Poza wyglądem Doomsday-a.

Opublikowano

Tragedia, teraz to czuje sie jakbym obejrzał cały film :/ No i ten doomsday xD nie dość, ze wyglada jak żółw ninja to jesscze w dodatku jest przerobionym przez luthora generałem zodem ta?

Opublikowano
  • Autor

Jakie wszystkie motywy ? Batman będzie walczył z Supermanem a połączą siły bo Doomsday. Taki spoiler wam rzucę. Nadal wygląda to lepiej niż nadchodzący Civil War, czekam jeszcze na X-Menów którzy i tak pewnie znowu będą mieli najlepszy film.

Opublikowano

Tragicznie zmontowany trailer.

Opublikowano

Wonder woman kiczowata jak zawsze. Trailer fajny do 1 minuty a potem.... heh

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Mieszane odczucia po zwiastunie, ale i tak zapowiada się lepiej niż kolejny Avengers Kapitan. 

Opublikowano

Cały film streszczony w jednym zwiastunie. Znowu. Ale i tak obejrzę dla akcji, nie "fabuły".

Opublikowano

Czego wy wymagacie od tego filmu, będzie efektowna młócka jak  w komiksach, i tak ma byc.

Opublikowano

Człowiek, który tworzy świetnych Watchmen bierze kilka mocarnych motywów z komiksów po czym wrzuca je do blendera. Naprawdę ktoś sądzi, że to się uda? I kto do ciężkiej cholery odpowiada za design Doomsday'a? Powiesiłbym go za jaja. Już pomijam fakt, że w ogóle go nie powinno być w filmie. Spełniają się moje najgorsze obawy. Jako wierny czytelnik DC Comics jestem zniesmaczony. 

Opublikowano

Spoko zwiastun, szykuje się kolejny solidny film od Snydera.

Opublikowano

Trailer fajny, gdyby wyrzucić Supermana, Wonderwoman i tego Żyda co gra Luthora.

Opublikowano

Eisenberg niestety jak chyba w każdej swojej roli będzie mega irytujący i ciężko będzie na niego patrzeć, o słuchaniu to w ogóle nie mówię. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

oby to się udało, mam nadzieję że film bedzie trwał ze 2h30min żeby to wszystko poogarniać.

Opublikowano

Tragedia, teraz to czuje sie jakbym obejrzał cały film :/ No i ten doomsday xD nie dość, ze wyglada jak żółw ninja to jesscze w dodatku jest przerobionym przez luthora generałem zodem ta?

No nie jest. Przypatrzcie się, kto stoi za Luthorem, gdy ten mówi:

"Man won't kill God, the Devil will do it!"

Dam w spoiler jednak

RWY65lf.jpg

Mogę się założyć o każdą sumę, że Doomsday będzie prehistorycznym Kryptończykiem jak w komiksach, natomiast za Luthorem stoi

Bizarro

GalleryChar_1900x900_Bizarro_52ab94a953d

zmontowany z ciała Zoda.

Opublikowano

No, może i nie mam, ale mam taką nadzieję, że nie wszystko wyjawili w trailerach, więc taki twist byłby pożądany przeze mnie.

Za dużo humoru?

Obejrzyj jeszcze raz Man Of Steel od tego samego reżysera, a potem jeszcze raz wszystkie trailery i materiały.

Przecież od tego aż kipi powagą i spiętymi pośladami owiniętymi spandeksem oraz kryptońską zbroją.

Opublikowano

No, była chyba jedna śmieszna scena w Man Of Steel, jak kolo chciał popchnąć Clarka w barze i zamiast tego się od niego odbił.

Coś jeszcze? Pajgi liczę na Ciebie.

Opublikowano

Całkowicie zgadzam się z jego opinią. WB jest tak zdesperowane żeby nadgonić Marvela, że już teraz wrzucili Doomsdaya.

Opublikowano

No nie jest. Przypatrzcie się, kto stoi za Luthorem, gdy ten mówi:

"Man won't kill God, the Devil will do it!"

Dam w spoiler jednak

RWY65lf.jpg

Mogę się założyć o każdą sumę, że Doomsday będzie prehistorycznym Kryptończykiem jak w komiksach, natomiast za Luthorem stoi

Bizarro

GalleryChar_1900x900_Bizarro_52ab94a953d

zmontowany z ciała Zoda.

ale jestem w (pipi)e z uniwersum dc, zatrzymałem się w 95;roku z komiksami a tu takie informacje

Opublikowano

Orzeszek ale te wszystkie postaci zostały wymyślone już nawet wcześniej :yao:

Pewnie się w 65 zatrzymałeś.