Opublikowano 2 czerwca 20168 l Wygląda ciekawie, sporo nowych scen i rozwinięta akcja w Afryce to może się i cała oś konfliktu Sup vs. Świat jakoś ładniej zaprezentuje.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Pierwsze opinie nt Suicide Squad są pozytywne. Mowa oczywiście o test screening. Ayer podobno dobrze poprowadził historię jak i postacie. Show kradnie Harley oczywiście. Co ciekawe nikt jakoś nie narzekał na Jokera. Chyba WB/DC dobrze zrobiło ujawniając postać dość szybko. Ludzie już się pogodzili (część, ja nie) z jego wizerunkiem. No i podobno obraz ratuje postać Batmana, którą zyebali w BvS.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l No choćby ten słynny już motyw "Martha?". Plus wieczna mina zbitego psa czy kompletny brak detektywa w Detektywie. Batman nie był najgorszy ale mógłby być lepszy.
Opublikowano 5 czerwca 20168 l W dniu 5.06.2016 o 08:40, Jakim napisał(a): Przypomnijcie mi kogo niby zabił w bvs? Wbijanie ludzi w podłogę i miażdżenie ich samochodem zazwyczaj kończy się na kilku otarciach i zwolnieniu z WFu.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=GPvzsqJd51E https://www.youtube.com/watch?v=C4YF_WcKvTw Kategoria wiekowa PG13
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Moze powinni zmienic nazwe na Happy Squad czy cos? Mam nadzieje ze bedzie jak Masłorz mowi
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Dlaczego nagle wszyscy robią wielkie halo z tego, że film o superbohaterach ma kategorię PG-13? Przecież to norma.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Ktoś w ogóle oczekiwał po pierwszych materiałach, że kategoria będzie inna? Wydźwięk filmu będzie groteskowy toteż R-ki nie oczekiwałem. Gdyby to był Lobo to co innego. Osobiście bym im pokazał co to znaczy być jedyny w swoim rodzaju.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Nawet filmy Marvela (z małymi wyjątkami) nie przekraczają PG 13, a ludziom to nie przeszkadza.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Info bardzo fajne i napawa optymizmem. Wrzuciłem je jedynie w spoiler bo informacje zawarte tam są bardzo 'mocne'.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Właśnie pojawiła się wersja rozszerzona BVS, w końcu obejrzę ten film jak człowiek w 1080p.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l W dniu 28.06.2016 o 19:02, koval napisał(a): Jakieś info czy się dużo różni od wersji kinowej? Tylko takie info A proper Extended Cut with extra 30m of movie footage.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Autor Obejrzane, z najważniejszych elementów to większy nacisk położono na Clarka/Supermana dając mu większą motywacje do prania się po gębach z Batmanem. Kilka wątków ma też ręce i nogi, więc jeśli ktoś ogląda BvS po raz pierwszy, to polecam Director's Cut
Opublikowano 28 czerwca 20168 l No, ja zaraz dokończę The Man From UNCLE to Batek V Supek Extended poleci
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Jest też concept art do Justice League Pokaż ukrytą zawartość https://twitter.com/nighthawkj2/status/747600036142276609/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Czy Flash ma ...uszy?! I ten bezczelny podpis. Dodatkowo niepokoi mnie ta scena gdzie Batman rekrutuje Flasha. Jak zrobią z tego coś na wzór Starka i Parkera z Civil War to zabiję. Flash zdegradowany do roli młokosa? I podobno Batman będzie mu strój robił.