Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Wygląda ciekawie, sporo nowych scen i rozwinięta akcja w Afryce to może się i cała oś konfliktu Sup vs. Świat jakoś ładniej zaprezentuje.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 339,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Pierwsze opinie nt Suicide Squad są pozytywne. Mowa oczywiście o test screening. Ayer podobno dobrze poprowadził historię jak i postacie. Show kradnie Harley oczywiście. Co ciekawe nikt jakoś nie narzekał na Jokera. Chyba WB/DC dobrze zrobiło ujawniając postać dość szybko. Ludzie już się pogodzili (część, ja nie) z jego wizerunkiem. No i podobno obraz ratuje postać Batmana, którą zyebali w BvS.

Opublikowano

No choćby ten słynny już motyw "Martha?". Plus wieczna mina zbitego psa czy kompletny brak detektywa w Detektywie. Batman nie był najgorszy ale mógłby być lepszy.

Opublikowano

No jeszcze jego killing spree było bardzo sensowne i batmanowe

Opublikowano
  W dniu 5.06.2016 o 08:40, Jakim napisał(a):

Przypomnijcie mi kogo niby zabił w bvs?

Wbijanie ludzi w podłogę i miażdżenie ich samochodem zazwyczaj kończy się na kilku otarciach i zwolnieniu z WFu.

Opublikowano

WTF?

Dziadek, przestań!

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Moze powinni zmienic nazwe na Happy Squad czy cos? :(

Mam nadzieje ze bedzie jak Masłorz mowi

Opublikowano

Dlaczego nagle wszyscy robią wielkie halo z tego, że film o superbohaterach ma kategorię PG-13? Przecież to norma.

Opublikowano

Ktoś w ogóle oczekiwał po pierwszych materiałach, że kategoria będzie inna? Wydźwięk filmu będzie groteskowy toteż R-ki nie oczekiwałem. Gdyby to był Lobo to co innego. Osobiście bym im pokazał co to znaczy być jedyny w swoim rodzaju.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Info bardzo fajne i napawa optymizmem.

Wrzuciłem je jedynie w spoiler bo informacje zawarte tam są bardzo 'mocne'.

Opublikowano
  W dniu 28.06.2016 o 19:02, koval napisał(a):

Jakieś info czy się dużo różni od wersji kinowej?

Tylko takie info

A proper Extended Cut with extra 30m of movie footage.

Opublikowano
  • Autor

Obejrzane, z najważniejszych elementów to większy nacisk położono na Clarka/Supermana dając mu większą motywacje do prania się po gębach z Batmanem. Kilka wątków ma też ręce i nogi, więc jeśli ktoś ogląda BvS po raz pierwszy, to polecam Director's Cut

Opublikowano

Jest też concept art do Justice League

Pokaż ukrytą zawartość

Dodatkowo niepokoi mnie ta scena gdzie Batman rekrutuje Flasha. Jak zrobią z tego coś na wzór Starka i Parkera z Civil War to zabiję. Flash zdegradowany do roli młokosa? I podobno Batman będzie mu strój robił.