Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pierwsze opinie nt Suicide Squad są pozytywne. Mowa oczywiście o test screening. Ayer podobno dobrze poprowadził historię jak i postacie. Show kradnie Harley oczywiście. Co ciekawe nikt jakoś nie narzekał na Jokera. Chyba WB/DC dobrze zrobiło ujawniając postać dość szybko. Ludzie już się pogodzili (część, ja nie) z jego wizerunkiem. No i podobno obraz ratuje postać Batmana, którą zyebali w BvS.

Opublikowano

Przypomnijcie mi kogo niby zabił w bvs?

Wbijanie ludzi w podłogę i miażdżenie ich samochodem zazwyczaj kończy się na kilku otarciach i zwolnieniu z WFu.

Opublikowano

Ktoś w ogóle oczekiwał po pierwszych materiałach, że kategoria będzie inna? Wydźwięk filmu będzie groteskowy toteż R-ki nie oczekiwałem. Gdyby to był Lobo to co innego. Osobiście bym im pokazał co to znaczy być jedyny w swoim rodzaju.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzane, z najważniejszych elementów to większy nacisk położono na Clarka/Supermana dając mu większą motywacje do prania się po gębach z Batmanem. Kilka wątków ma też ręce i nogi, więc jeśli ktoś ogląda BvS po raz pierwszy, to polecam Director's Cut

Opublikowano

Jest też concept art do Justice League

Dodatkowo niepokoi mnie ta scena gdzie Batman rekrutuje Flasha. Jak zrobią z tego coś na wzór Starka i Parkera z Civil War to zabiję. Flash zdegradowany do roli młokosa? I podobno Batman będzie mu strój robił.