Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Ale kaska się zgadza. Co z tego, że filmy są debilne skoro zaraz takiemu legionowi samobójców miliardzik wskoczy. Gdzieś czytałem, że WB olewa sprawę, a Batek dla nich "jest ważniejszy niż jakikolwiek reżyser", czytaj - film powstanie gówniany, bez reżysera, bo mamy w (pipi)e recenzje i i tak wszyscy na to pójdą do kina. 

Edytowane przez gekon

Nawet słaby reżyser, który ma odpowiednie zaplecze i jest dobrze pokierowany może zrobić dobry film. Patrz-> Antoine Fuqua.

Poza "Training Day" już chyba żadnego nawet przyzwoitego obrazu nie wyreżyserował, tylko guwna pokroju "Olympus has fallen" czy inne "Equalizery" :wujaszek:

Pewnie wezmą jakiegoś młodego figuranta co to będzie chciał się "wybić" na znanej marce.

Ponoć wyciekły szczegóły dotyczące głównego złego w Wonder Women więc uważać na spoilery.

Już od dłuższego czasu plotki chodzą kto to ma być. Zresztą sama fabuła i okres sugerują przeciwnika. 

No nie wiem, cały czas była mowa, że to ma być

Ares

, a według tych plotek jest to ktoś, kto nie był do tej pory wspomniany. Tak słyszałem. Nie czytałem tych spoilerów, bo nie chcę sobie psuć filmu, a wyciek jest ponoć "mocny".

A to ciekawe. Jak to ma być ktoś inny to z chęcią poczekam do czerwca. Panna Prince jakoś nigdy nie miała szczęścia do wyrazistych nemessis. Circe wiodła prym w latach 90-tych w komiksach, Giganta to na strzała zawsze była. Jest jeszcze Cheeatah ale pomimo złożonej osobowości i skomplikowanym relacjom z Amazonką to nie sądzę by pojawiła się w okresie II WŚ. Raczej zostawią ją na teraźniejszość.

A tak to gościnnie wpadali inni z DC Comics by się ponaparzać z Wonder Woman.

• 2 tygodnie później...

https://twitter.com/Meras_Aquaman/status/839301130962219009/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Mają nie lada wyzwanie by pokazać odpowiednio podwodne sceny z życia mieszkańców głębin. Bardzo jestem ciekaw jak to wyjdzie w praniu. 

Plus WB po sukcesach Deadpoola i teraz Logana rozważa wydanie jakiś tytułów  z DC Comics w kategorii "R". Tak mokro mi się robi na myśl o należytej ekranizacji Lobo.

DC zawsze tysiąc lat za murzynami. Dwie tanie produkcje o herosach z Rką zarobiły kasą to ci łaskawie rozważają pomysł.

temu uniwersum zamiast Rki przydałby się jednak scenarzysta, który nie nienawidzi komiksów i czytał chociaż jeden z swoim życiu.