Farmer 3 268 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Pomijając końcowego mecha to Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Jedna rzecz nie daje mi spokoju. Ostatnia scena z BvS gdy ziemia na trumnie Clarka unosi się. Sugeruje to że on żyje czy co? Przecież w JL jest on ewidentne martwy a scena z grobem sugeruje coś innego Edytowane 4 Grudnia 2017 przez SebaStianO85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wiesz jak się ukrywa spoilery czy trzeba napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 51 minut temu, SebaStianO85 napisał: Jedna rzecz nie daje mi spokoju. Ostatnia scena z BvS Pokaż ukrytą zawartość gdy ziemia na trumnie Clarka unosi się. Sugeruje to że on żyje czy co? Przecież w JL jest on ewidentne martwy a scena z grobem sugeruje coś innego Nie znam się na kryptońskiej anatomii aż tak, ale podejrzewam, że po śmierci z jego ciała uleciała jakaś forma energii. Koleś ma jej w sobie tyle, że rozpier dala całe planety, więc taki 'ciche pierdnięcie' po śmierci do dla mnie nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Nie jest taki zły ten film, podobał mi się bardziej niż kilka ostatnich filmów marvela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja mam nadzieję, że to przez ujęcie bo Zachary wygląda na lekko... ualnego. Chłopak miał przypakować do roli by trzymać jakiś poziom przy Heńku ale chyba opacznie zrozumiał przekaz. Albo kostium go tak pogrubia. No i trochę biednie wygląda ten strój. Pewnie nałożą grubą warstwę komputera. Czekam na wersję en face. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 co to jest za clown, i dlaczego wygląda to jak dzien dziecka w podszczecińskiej wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Uuu... Faktycznie, jak pan Kazek spod piątki, który dorabia graniem Św. Mikołaja, jak akurat nie jest na podwójnym gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 A jednak xD Tak się zastanawiam czy to wciąż Shazam czy może kręcą Earthworm Jima. Zachary nie dał rady nabić masy więc pakują go w kostium Flasha z lat 90-tych ze sztucznymi bicepsami, a resztę załatwi CGI. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Mustache are gone! ...but not forgotten. Skoro już jesteśmy przy eSie to niedawno ujawniono kostium Pana ze Stali z nieukończonego projektu Justice League Mortal od Millera Spoiler http://dcfilmshub.com/exclusive-first-look-at-d-j-cotrona-as-superman-in-justice-league-mortal/ Ciekawostka: kostium zrezygnował z twarzowych czerwonych gatek na wierzchu jeszcze zanim DC wprowadziło podobną zmianę w komiksach przy New 52. Być może to właśnie przy projekcie Millera zdecydowano się porzucić gatki również w komiksach i późniejszych filmach. Podobnie gruntowne zmiany odnotowano przy Wonder Woman. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Jason Momoa w pełnym stroju Aquamana na okładce magazynu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Geoff Johns ustępuje z pozycji CCO z DC Entertainment na rzecz, jak sam określa, bardziej twórczej pozycji. Cytat "I took on a role at DCE because I love the characters and this universe more than anything. But, I want to spend my days writing and on set. I’m thrilled to get back to a more hands-on creative role. It’s a dream job on dream projects, reaching even deeper into DC’s vast pantheon of characters." Geoff już podpisał kontrakt z DC i WB, który pozwoli mu pisać scenariusze do DCU. Już skrobnął scenariusz do Green Lantern Corps. (którego będzie też producentem) w oparciu o serię z Rebirth co za tym idzie notatki Goyera idą do kosza. Maczał też palce przy scenariuszu Aquamana i WW2. Na małym ekranie zajmie się Tytanami jako producent wykonawczy i napisał też scenariusz do odcinka "Doom Patrol", który co ciekawe również szykowany jest na serial. W komiksach zajmie się pisaniem serii Shazam! jak również mini serii Three Jokers, która wyjaśni skąd w uniwersum Rebirth 3 Jokerów. Także @Brolin musisz uzbroić się w cierpliwość. Nie wiadomo czy ta decyzja ma związek z odejściem prezesa DCE Diane Nelson (rzekomo z powodów rodzinnych) ale dopiero teraz Johns ma realny wpływ na jakość kinowego uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Nom, cierpliwość to podstawa jeśli chodzi o komiksy. Dobrze, że chociaż coś robią a i Fabok rysuje, uwielbiam styl typa. Ciekawe jak Johns sprawdzi się w scenariuszach filmowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Kurde, fantastycznie że po tylu latach oficjalnie wywalono Goyera. Johns kocha Latarnie, a podobno też ostateczny kształt Wonder Woman to też jego spora zasługa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 W dniu 5.06.2018 o 19:00, Solderowy123 napisał: Jason Momoa w pełnym stroju Aquamana na okładce magazynu: Okładka jak Świat Wędkarza nr 67 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ale przynajmniej napisów nie ma na okładce jak w PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Okładka jak okładka ale z tego aquamana może wyjść coś dobrego. Atlantyda jest, charyzmatyczny Momoa jest, ja tam widzę w tym potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 3 godziny temu, mcp napisał: Okładka jak okładka ale z tego aquamana może wyjść coś dobrego. Atlantyda jest, charyzmatyczny Momoa jest, ja tam widzę w tym potencjał. Szansa jest jak wystąpi on Tak to będzie próba osiągniecia ujemnej oceny na pomidorach. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 O Thorze też tak pisali, bóg piorunów w hełmie ze skrzydełkami xd to nie miało prawa wypalić a obecnie Thor to chyba najlepsza, najfajniejsza postać Marvela. DC ma u mnie kredyt zaufania za WW, castingowo całe JL to imo strzały w dziesiątkę. To, że biorą się za budowanie uniwersum od du.py strony to inna sprawa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 7 godzin temu, MLeKSk napisał: James Wan sugeruje, że trailer ponoć na dniach, a nie na Comic-Conie jak to było mówione wcześniej. Możliwe, że tam będzie jakaś rozszerzona / przemontowana wersja. W Piątek debiutuje Jurrasic World w kinach, więc pewnie wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 4 godziny temu, mcp napisał: DC ma u mnie kredyt zaufania za WW, castingowo całe JL to imo strzały w dziesiątkę. Kluczowa sprawa. Jeśli ktoś ogarnięty zajmie się scenariuszem i historią rozpisaną na więcej filmów, to mamy potencjalnego marvel-killera. Chyba wszyscy wiemy, że klasa postaci (Batman, WW, Superman) jest duuuuużo większa niż u Marvela. Cavil jest idealnym Superman'em wg mnie, jeśli Affleck nie wymięknie i Gadot nie zajmie się modelingiem, to z PRZEMYŚLANĄ fabułą kolejnych części DC z palcem w okolicach krzyża zje nawet Infinity War (człowiek może marzyć!). Także ten, trzymam kciuki (i chyba wszyscy fani kinematografii rozrywkowej). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Ja z resztą cały czas liczę na to, że przy czeartej części Avengers, Marvelowi podwinie się noga. Infinity War może i jest dobrym filmem rozrywkowym, ale za rok każdy zapomni o tym filmie. Jednak najlepiejby było, gdyby obie filmowe marki rywalizowałyby jak równy z równym. Może w końcu Johns uporządkuje ten burdel, jakim jest DCEU. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Kilka zdjęć z filmu o Aquamanie: http://www.batcave.com.pl/2018/06/black-manta-king-orm-vulko-mera-i-inni-na-zdjeciach-z-aquamana/#more-26018 Edytowane 14 Czerwca 2018 przez Solderowy123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Zapewne na SDCC Warner zaprezentuje teaser filmu o Shazamie. Zaś scenariusz do solowego Flasha piszą scenarzyści ostatniego Spidermana, a za kamerą staną reżyserzy filmu "Game Night". Po ostatnim Spidermanie nie spodziewałbym się jakiegoś porządnego scenariusza filmu o Flashu. Edytowane 15 Czerwca 2018 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Kilka "informacji" ze szczytu DCEU https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/joker-batman-suicide-squad-movie-plans-making-sense-dcs-moves-1119489 Podział na marki - "Główne DC" i Spin-Offy DC czyli "DC Black" Flash w stylu Powrotu do Przyszłosci (spodziewam się czegoś a'la - "O nie! Z(pipi)ałem kontinuum, pora cofnąć się w czasie". I to tyle z nawiązań do BTTF) Powstają też Birds of Prey z Harley, Ivy i Batgirl która ma dostać własny flm. Nowy Batman ma być prequel do Batmana znanego z BvS. Różne pogłoski krążą - jedne mówią że nie będzie Afflecka, drugie że młody Batman będzie tylko w 1szym akcie. Geoff Johns skupia się w 100% na scenariuszach i na pisaniu Latarnii o weteranie Jordanie i młodym Stewarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi