Rudiok 3 369 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 @_Be_ to że Mudżin przypakował magicznie nie sprawi że zacznie mieć posturę eSa. Bajka bajką, ale bajka ma pewien kanon. Tak jakby ktoś z Thorgala chciał zrobić grubego Azjatę z blond włosami i bez oka. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 Heniek trzyma fason i jedzie ostro z całym tym cyrkiem. Co ciekawe, niektóre źródła podają, że wszystko to nic innego jak "invented conflict". Cavill ma w kontrakcie jeszcze jeden film jako Superman (JL2 bo nie przewiduje się żadnego projektu z eSem na najbliższe lata), a plotki z Michaelem B. Jordanem odnoszą się jedynie do jednego komentarza dotyczącego ewentualnych kandydatów gdyby rzeczywiście chcieliby zastąpić Henry'ego. Co do samego Supermana... Nie łamie się przyjętego status quo. Oczywiście w komiksach pojawił się czarnoskóry Superman (Calvin Ellis) ale mieszkał na Earth-2. Pochodził z Kryptona ale jak już wspomniano, prawdopodobnie z wyspy Vathlo (taka kryptońska Wakanda). Gdyby Jordan miałby reprezentować właśnie tą postać to jak najbardziej ok. Każda nacja ma swój własny sposób bycia, wyrażania siebie, itd. To czyni nas wyjątkowymi. Jesteśmy równi ale nie tacy sami. Tak jak biały inaczej zagrałby Luke'a Cage'a, Cyborga, Johna Stewarta czy Milesa Moralesa, tak czarnoskóry inaczej zaprezentowałby właśnie Supermana, Batmana, Magneto czy Steve'a Rogersa. To samo tyczy się innych przedstawicieli globu. Po prostu kłóci się to z materiałem źródłowym. 1 1 Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 Cavill ma naprawde fajne poczucie humoru (kilka razy u Grahama Nortona go widzialem) A ws czarnego supermana, w sumie nie zdziwilbym sie. Michaela B. Jordana bardzo lubie (w koncu musze Czarna Pantere obejrzec, ale recenzje nie zachecaja) i mimo wszystko uwazam, ze zmiana z Cavilla na niego nie bylaby dobrym pomyslem (ale pewnie bym i tak sprawdzil z ciekawosci). Bylem sceptyczny gdy zapowiedzieli, ze Ben Affleck bedzie nowym batmanem, a wyszlo bardzo spoko. Tak samo gdy zapowiedzieli Daniela Craiga jako bonda, a obecnie to moj drugi ulubiony bond (oczywiscie po Connerym), Idris Elba pewnie tez by sobie dobrze poradzil. Nie uwazam ze potrzebne jest wciskanie na sile aktorow roznych ras i plci (biologicznych i psychologicznych xD), bo "black/trans/etc lives matter", ale koncowy efekt czasami nie jest taki zly. Zyjemy w czasach, w ktorych duzo osob daje zmanipulowac sie przez rozne mniejszosci i szkoda miec z powodu takiej pier.doly bol dupy. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Nowy Joker wygląda tak: i ma na imię Artur. Cytuj
mcp 2 017 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Gdyby nie Joaquin to lałbym na to ciepłym moczem, w ogóle film o Jokerze bez Batmana xd na tym zdjęciu wygląda jak Pan Mietek żul z bramy a nie król zbrodni. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Nie sugerujcie się wyglądem. To na bank nie jest finalna wersja. Nowe spojrzenie na origin Jokera już sporo zmienia względem najpopularniejszej wersji początków clowna. W wizji Moore'a był on komikiem scenicznym, a po pierwszych fotkach wygląda na to, że Arthur pracuje w cyrku. Obstawiam, że kierują się w stronę dow(nene)u Rorschacha o Pagliaccim Spoiler 4 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Spoko, mnie się bardzo podoba to, że robią coś innego z tą postacią. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 21 września 2018 Autor Opublikowano 21 września 2018 Oj tak! Nie mogę doczekać Joaquin w tej roli <3 Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 23 września 2018 Opublikowano 23 września 2018 Ta scena jest ciekawa Wygląda na to, że to jednak oficjalny makeup. Bez zbędnego udziwniania, grilla na zębach, itd. Przy okazji oddaje hołd kreacji Romero. I bardzo dobrze. Sama scena chyba przedstawia Spoiler pierwsze użycie Joker Venom. Transformacja Arthura nastąpi zapewne szybciej niż na koniec filmu. 1 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 23 września 2018 Opublikowano 23 września 2018 (edytowane) Cholera, wcześniej byłem sceptycznie nastawiony do tej produkcji, ale w ciągu tego tygodnia, wszystko się zmieniło o 180 stopni. Widać, że Phoenix przyłożył się do roli. Edytowane 23 września 2018 przez Solderowy123 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 23 września 2018 Opublikowano 23 września 2018 Bardzo spoko to wygląda, mam dobre przeczucie co do tego filmu. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 Czyli tak jak głosiły przecieki... https://deadline.com/2018/09/birds-of-prey-cast-mary-elizabeth-winstead-wins-role-of-huntress-jurnee-smollett-bell-is-black-canary-1202471751/ Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Czarny Czarny Kanarek Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 5 października 2018 Autor Opublikowano 5 października 2018 Kruci, nadal nie mogę uwierzyć że użyje pomarańczowej zbroi. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 5 października 2018 Autor Opublikowano 5 października 2018 Jest i 5 minutowy klip 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 No taki Thor Ragnarok dla biedaków Cytuj
mcp 2 017 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 No jednak meh, kolejny generyczny do bólu (pipi) do odhaczenia jak będzie w wypożyczalni. Momoa stara się być wyluzowany ale do Hemswortha mu daleko, jedynie ruda jest fajna. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Przecież to będzie za(pipi)isty film. Te jedno ujęcie ucieczki na dachu coś pięknego. DC wstaje z kolan. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 DCCU od dawna ma amputowane nogi. Będzie to samo co z WW. Takie w porywach 6/10, które na tle całego dotychczasowego dorobku tego uniwersum wygląda rewelacyjnie i znowu będzie pierdolenie, że teraz to już na pewno projekt zacznie wychodzić na prostą. Do czasu aż Joker okaże się kuriozalnym 2/10. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Teraz ten trailer mnie kupił. Spodobała mi się ta sekwencja ucieczki przed Black Mantą. Do kina na pewno pójdę, aby obejrzeć na wielkim ekranie sceny batalistyczne. No i czuć ten klimat Atlantis. Mam nadzieję, że zwiastun nie odsłonił wszystkich kart produkcji. Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Nie no co ty, 5min trailer filmu akcji? Na bank nie pokazali sceny po napisach. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Ciekawe jak uzasadnią żółto-zielony strój rodem z czasów Village People Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi