Masorz 13 184 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Żeby trident miał moc, to musi założyć ten złoty kostium A serio, to mogą wymyślić ze sto powodów, pewnie będzie heheszkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 9 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 http://www.superherohype.com/news/423295-james-gunn-to-write-possibly-direct-new-suicide-squad-movie No to niezły twist Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Liczę na jakieś pedożarty. Ciekawe co z Jokerem, pewnie zaginie w akcji i będą udawali, że w jedynce go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Czekałem na Korpus Zielonych Latarnii z Gunnem za sterami, ale nie doczekam się. Mam nadzieję, że tym razem projekt wypali, a WB nie będzie wpieprzało się w prace reżysera. O dziwo, jeszcze można coś z tego wycisnąć - czy to z aktorów, lub ciekawej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Chodziły plotki o Tomie Cruisie jako Halu Jordanie i kimś jako Stewarta. Kruci, ale bym obejrzał sobie taki kosmiczny buddy cop Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Już nie mogłem z beki jak się obsadził w roli Jacka Reachera z tym swoim 1,6m, teraz dziadek ma grac superbohatera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Tom Cruise jest od biegania, a nie od latania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ale jak będzie latał to mu wzrostu nie będzie widać, pewno to był deal breaker. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Ech, trailery od DC bywają... zwodnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Twierdzisz kalel że to wygląda zachęcająco? Dla mnieto porazka, nie wiem czy na .mp4 spojrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Nie różni się dla mnie niczym niż kolejny wysryw od Marvela, prócz większa ilością CGI. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 58 minut temu, Kalel napisał: Nie różni się dla mnie niczym niż kolejny wysryw od Marvela, prócz większa ilością CGI. Mrocznny, smutny, patos - źle bo nie jak w Marvelu Kolorowo, z humorkiem, przygodowo - chu.jo bo jak kolejny Marvel Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Doprecyzuje - filmami komiksowymi przestałem się jarać gdzieś na etapie BvS. Po prostu oglądam trailer i mam takie meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 A jak dla mnie ok. Wydaje się, że Wan wyciągnął lekcje z porażek kolegów (co oczywiście zweryfikuje się w grudniu) i dostarczy solidną opowieść z głębin. Takie pierwsze GotG w podwodnym świecie. A trzeba pamiętać, że komiksowy Aquaman to nie jest idealny materiał na film. Od lat blondas był na samym końcu łańcucha za(pipi)istości w Lidze. Po prostu nikt nie traktował poważnie typa gadającego z rybami. Nieco się zmieniło przy starcie New 52 i pierwszej dużej operacji Ligi. Wtedy Arthur pokazał pazur. Jednak wizerunek Aquamana wciąż niezbyt nadawał się na przeniesienie na duże ekrany. Wybór Momoy to ciekawy zabieg ale kluczem do sukcesu okazała się duża doza swobody jaką mu dano przy JL. Nonszalancja jaka bije od Jasona idealnie wypełniła lukę w charakterystyce Arthura nadając postaci drapieżność. Ale nie oszukujmy się. Wan dostał zadanie w (pipi) trudne. Musiał zbudować origin na średnio popularnej postaci w trudnym i skomplikowanym środowisku, a przy tym zapewnić dobrą zabawę. No i w czasach gdzie filmy DC są w niekorzystnej sytuacji. Obsada daje radę: Momoa jak wyżej, zjawiskowa Amber, nieco więcej wiemy o postaci Dafoe, ikona w postaci Kidman no i Wilson, który może być odpowiednikiem Lokiego w DC. Patrick ma do tego spore predyspozycje co udowodnił już przy Watchmenach czy Fargo. Do filmów DC podchodzę z rezerwą ale na Pana Rybkę czekam... na pewno bardziej niż na Shazama. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 10 godzin temu, Kalel napisał: Nie różni się dla mnie niczym niż kolejny wysryw od Marvela, prócz większa ilością CGI. No nie wiem, dla mnie to wyglada jakieś 18 razy gorzej niż Thor Ragnarok, wrzuca ciarki żenady na plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) Nie zależnie od recenzji, z pewnością obejrzę ten film. Wizualnie jest całkiem nieźle, ( nie jest to przecież Avatar, czy kolejna część Avengers), zaczynając od palety barw na lądzie, kończąc na design'ie podmorskich monstrum. Dodatkowo pieczę nad scenariuszem sprawuje Wan, oraz Geoff Johns. Gdyby scenariusz napisał Terrio, czy inny Goyer, byłbym sceptycznie nastawiony do tej produkcji. Edytowane 20 Listopada 2018 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Może mają więcej szczęścia do solowych filmów. Amazonka była bardzo dobra, tutaj też jest nadzieja na fajne kino rozrywkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) 12 minut temu, _Be_ napisał: No nie wiem, dla mnie to wyglada jakieś 18 razy gorzej niż Thor Ragnarok, wrzuca ciarki żenady na plecy. ach, Thor Ragnarok. no fajne takie, kolorowe. Liczyłem na buddy cop w kosmosie, a dostałem festiwal niekompetentność bohaterów idiotów z cringeowymi dow(pipi)mi. Ale przynajmniej ten pomarańczowy strój wygląda dobrze! Edytowane 20 Listopada 2018 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Zły temat Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 @up Poprawione! W ogóle, z pierwszych pokazów dla ludzi, nie ma takiej potężnie negatywnej opinii jak było w przypadku JL. Muzyka jest meh, sceny akcji i krajobrazy piękne, Mamoa na plus, CGI ok. Największym zarzutem wydaje się być to że film łączy 3 różne fabuły przez co tempo jest szybkie. Po trailerach, wyglada to jak 1) walka braci o tron a'la Szekspir 2) Aquaman i Poszukiwacze zaginionego trydentu i 3)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 No i tego się obawiałem. Oglądając zwiastun, miałem wrażenie, że z tego materiału mogłyby powstać co najmniej dwa filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) No właśnie opinie są raczej "szkoda że nie ma dwóch filmów", niż "mdłe i nijakie". To chyba plus? https://screenrant.com/aquaman-movie-early-reactions/ Edytowane 20 Listopada 2018 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 W sumie dla mnie jest to dobra wiadomość. Poprzednie filmy z DCEU, pomimo kilku wad, przypadły mi do gustu, tak jak i większość z MCU. Szkoda, że fani nie potrafią "bawić się" oglądając produkcje z obu uniwersum. Nie byłoby tych głupich wojenek na stronach społecznościowych Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Materiału na 4 seriale Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi