mcp 2 045 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 a Batfleck nie miał przypadkiem szarego stroju zamiast pancerza? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Świetny ten trailer. Pierwszy raz mam ochotę obejrzeć film od DC Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Super wygląda. Jaram się. Oby DC dalej szło tą drogą. Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Podobno the joker ma być gatunkowo horrorem z kategoria wiekowa R. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Ale w tym zwiastunie nic nie wygląda na horror. Prędzej dramat, może nawet psychologiczny. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 No chyba największy problem tego trailera i może też filmu że odżegnuje się tak bardzo od faktu że joker to postać z komiksu jak to tylko możliwe. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 To chyba dobrze, bo 'komiksowych' wersji Jokera na dużym ekranie już było parę. W tym ostatnio GENIALNY Cameron Monaghan w 'Gotham'. Obejrzałem ten trailer jeszcze ze 4 razy i jest trochę lepiej. Hoakim to wiadomo, że pewniak, ale sam film może być najbardziej ambitnym co zrobiło DC w świecie filmu. Lub nie. 1 1 Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 A tymczasem Shazam zbiera całkiem wysokie oceny Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 O WW i AM pisali to samo. Takzetego. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Widzę trailer Shazama, myślę: Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 14 godzin temu, Masorz napisał: Ale w tym zwiastunie nic nie wygląda na horror. Prędzej dramat, może nawet psychologiczny. Przypomina Taksowkarza w sumie Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 (edytowane) 12 godzin temu, Masorz napisał: To chyba dobrze, bo 'komiksowych' wersji Jokera na dużym ekranie już było parę. W tym ostatnio GENIALNY Cameron Monaghan w 'Gotham'. Obejrzałem ten trailer jeszcze ze 4 razy i jest trochę lepiej. Hoakim to wiadomo, że pewniak, ale sam film może być najbardziej ambitnym co zrobiło DC w świecie filmu. Lub nie. Jak dla Mnie najlepszy aktor do roli Jokera (w sumie i tak nie jokier, a raczej podwaliny), który bardzo dobrze odgrywał w tym Gotham. Jak widzę, że w tym odcinku będzie ten aktor to zayebiście, bo ta jego charyzma, oszpecona twarz, śmiech. Też bym tego aktora widział w jakimś pełnoprawnym filmie w universum dc. Spoiler Drugą postać też dobrze zagrał, a mianowicie bliźniaka Jeremiah Valeski. Czekam jak netflix wrzuci ostatni 5 sezon. Edytowane 6 kwietnia 2019 przez Faka Cytuj
Shen 9 682 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Nadrobiłem Aquamana, nie był tragiczny, ale efekty specjalne no nie najlepsze. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Ja nie rozumiem czemu w Aquamenie Spoiler pod piachami sahary pod ziemią było widno Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Moze z tego samego powodu co w glebinach bylo widno - wzrok aquamanow dostowany jest do ciemnosci. ALE NIE WIEM KU.RWA NA STO PRO WIEC PROSZE MNIE NIE CYTOWAC. Ok, nowa strona czyli dobrze. Mozna cytowac. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Może jakieś świecące rośliny dawały światło? :p Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Niekoniecznie, obejrzyj Gotham, odcinek 5x07 'Ace Chemicals' Cytuj
Blue 245 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 11 godzin temu, MaiorZero napisał: Ludzie są bezdennie głupi. Ten Joker przecież dzieje się w latach 80-90. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Byłem na Shazam! i podobało mnie się. Taki fajnie głupkowaty, żarty w większości śmieszne. Aktorzy do roli Billy'ego oraz Shazama dobrani wręcz idealnie. Zresztą reszta dziecięcych postaci również bardzo dobra. Film ma dużo więcej odniesień do DCEU, niż Aquaman. Mark Strong jako główny zły najpierw wypada dobrze, ale potem chyba pomysłu na niego nie mieli, więc po prostu tam jest i wygaduje standardowe villainowe teksty, co sam film też wyśmiewa. Końcówka mnie lekko zaskoczyła, bo tego motywu z rozbiciem mocy na 6 dzieci spodziewałem się dopiero w drugiej albo trzeciej części. Aquaman chyba podobał mi się minimalnie bardziej, ale polecam wyjście do kina. 7+/10 Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Zostałeś do końca? Spoiler W cameo na końcu jest faktycznie Cavill czy nie pokazują twarzy supera? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2019 (edytowane) jest typo w kostiumie z Man of Steel ale pokazany od szyi w dół. Twarzy nie widać. Reżyser potwierdził ze Cavill był na planie ale nie zdążył nagrać cameo. Edytowane 9 kwietnia 2019 przez Kalel 2 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 (edytowane) Sceny w trakcie i po napisach widzieli? @mcp Ta scenka jest jeszcze w filmie, a nie po creditsach. Mi też się ogólnie podobało. Typowy film for fun. Edytowane 9 kwietnia 2019 przez sprite Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Byłem widziałem szazam i no tak sobie. Aquaman śmieszniejszy (mimo że nie zamierzone są niektóre śmieszne sceny). Główny bohater spoko i dzieciaki dobrze grają. Zły przerysowany ale wcale nie zabawny poza 2 scenami. Nie wiem film czasem śmieszny ale czasem chce być zbyt poważny. No i prawie wszystkie zabawne sceny były w trailerze.... 6-/10 bo z kina nie chciałem wyjść i obejrzeć się da. Kapitan Marvel to inny poziom a to wcale nie najlepszy film marvela:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi