Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

New Gods i spin-off do Aquamana - The Trench, skasowane.

https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/ava-duvernays-new-gods-james-wans-the-trench-dc-movies-not-moving-forward-at-warner-bros

Troszkę szkoda NG bo wprawdzie hype'u nie było ale ciekawiła mnie wizja 4th World Kirby'ego na dużym ekranie. Spekuluje się czy to nie jest "zasługa" Snyder's Cut i pojawienie się tam Darkseida, którego WB niespecjalnie chciało pokazywać w swoim (pierwotnym) masta planie.

No i Trench nikogo.

Opublikowano

WB bardzo wielu rzeczy nie chciało pokazywać co do Snyder's Cut. Ogólnie, zarząd dalej prowadzi politykę nieporadności względem flagowych IP, nie potrafiąc wykorzystać Hypeu po Snyder's Cut.

Opublikowano

WB to taki typowy Janusz-alfa, który dał przyzwolenie na Snyder Cut żeby się lud odbierdolił i teraz sam przed sobą nie chce się przyznać, że wcześniej zjebał z Joostice League i będzie szedł w zaparte, że jego pierwotny wybór był dobry, change my mind. 

Opublikowano

WB to nie powinien wypuscić tego czym jest WW 84. Wczoraj to obejrzałem, chociaż czytałem że raczej słabe ale gdzies tam się łudziłem że będzie w miare OK. Jednak jest strasznie. 

Naprawde nie rozumiem tego że nadal filmy są tak kręcone z takim głupim humorem, kliszowościa i wielką dawką żenady. I to jeszcze dotyczy dośc znanej już marki. 

• Plusik 1
Opublikowano
6 godzin temu, Kalel napisał:

WB bardzo wielu rzeczy nie chciało pokazywać co do Snyder's Cut. Ogólnie, zarząd dalej prowadzi politykę nieporadności względem flagowych IP, nie potrafiąc wykorzystać Hypeu po Snyder's Cut.

I jest też kwestia zmiany polityki na multiversum, które dopiero Flash wprowadzi więc teraz mają problem by to wszystko ładnie uporządkować wszak Darkseid i New Gods mieli być częścią uniwersum JL.

Jakiś czas temu latała też plota, że Keaton jednak olewa udział we Flashu. Gdyby Flash się udał, a Keaton jednak wystąpił, to wielu ludzi widzi go w adaptacji Batman Beyond.

Gość Kraboburger_SpongeBoba
Opublikowano

Obłęd, mrok, szaleństwo. Genialna ,,kreska", plastyczna barwa, wybornie nakreślony efekt przykrytego

mgłą bezprawia i chaosu, zdegenerowanego Gotham City. Czyż "Batman: The Long Halloween: Part One" nie przypomina 

połączenia stylu animowania (nie chodzi o fabułę, atmosferę i treści przekazywane w dziele) serialu "Invincible" Kirkmana z "Batman (TAS) 1992-95" Timma i Dini?

Cóż, ta pełnometrażówka będzie na pewno sporym zaskoczeniem: albo finalnie okaże się ona rewelacyjna na wszystkich płaszczyznach, albo... niekoniecznie.

Jedynie szkoda dla niej braku ratingu dla odbiorców + 18.  Must see! 

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyborne widowisko Suicide Squad :banderas:

Kwintesencja czystego funu, mocno zakorzenione w najbardziej odjechanych kreacjach DC, akcja wchodzi już od pierwszej minuty i pędzi na łeb na szyję, ale jest okazjonalnie przetykana chwilami na oddech i w miarę sprawne budowanie tła bohaterów. Każdy z aktorów spisał się na medal i każdy dostaje odpowiedni czas na ekranie, aż ciężko wybrać najlepszego, a niektórzy "bohaterowie" są tak z dupy, że to mogło tylko z komiksu wyjść. No i kurwa Weasel i Polka Dot Man z matką MVP :D Plus do tego naprawdę sporo świetnych pomysłów realizatorskich / zdjęciowych, muzyka, zapowiedź kolejnej części i mamy naprawdę świetny film z DC z szansą na jeszcze lepszą kontynuację. Polecanko. 

• Plusik 3
  • Dzięki 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Mejm napisał:

A tamten SS ze Smithem zaorali? Teraz jest reboot?

Taki soft reboot. Jest Waller, jest Rick Flag, jest Boomerang, jest Harley a reszta nowa.

• Plusik 1
Opublikowano
10 minut temu, creatinfreak napisał:

Serio? Właśnie wróciłem i to było tak głupie, że aż szkoda mi słów. Dodam, że niedawno oglądałem pierwszy Legion i Ptaki Nocy, które mi się nawet podobały.

To ja chyba zaufam Rudiokowi.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano

też jestem po seansie. jakie to było przepięknie popaprane i cudowne :fsg: chyba najbardziej pokręcony i krwisty film do DC. chyba tylko Doom Patrol dorównuje jeśli chodzi o poziom humoru i porycia. Gunn to jest jednak przechuj. dać mu hajs, święty spokój i niech robi swoje a wyjdzie z tego mega film.

• Plusik 1
Opublikowano

Fajne kino rozrywkowe, mam nadzieje, że film zarobi. Brakuje mi własnie takich filmów jak ten czy Deadpool. MCU jest miałkie i wszystkie te ich filmy są takie same, może z wyjątkiem straznikow galaktyki.

• Plusik 1
Opublikowano

I co jeszcze fajne to, że polskim fanom komiksów TM-Semic łezka się powinna w oku zakręcić, bo mamy tu i Bloodsporta i Szczurołapa, których dostaliśmy w komiksach na początku lat '90 w PL. 

88713bc382514dbb10bce49462167b25.jpg

cdc6502e4e63aa0d301b27fab0d4.jpeg.jpg