Shankor 1 622 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Nie rozumiem po co wciskają pięknego Henryka, skoro wszyscy zgodnie twierdzą, że do roli nie wróci. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Kto to są Ci 'wszyscy'? Cytuj
Shankor 1 622 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Insajderzy i ponoć Cavill wypowiadali się o tym. Ci oni: https://screenrant.com/dc-henry-cavill-superman-return-too-late/ Cytat Erik Davis said he “heard a story that they’ve (Warner Bros) asked (Henry Cavill), and he doesn’t want to do it, he doesn’t want to come back.” Cytat Unfortunately for them, the actor is supposedly no longer interested in the gig. No ale w sumie to było w zeszłym roku, może się pogodzili. Ja wciąż uważam, że to najlepsze wcielenie Superman'a. Tylko czy chłop czas znajdzie. 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 6 października 2022 Autor Opublikowano 6 października 2022 to niezłe insidery Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 https://www.metacritic.com/movie/black-adam?ref=hp Ja do kina idę i tak, bo lubię Rocka. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 Tak trochę czułem że takie recenzję będą. Ale też się wybieram, popatrzeć jak Rock się napierdala w kinie superbohaterskim Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 października 2022 Autor Opublikowano 22 października 2022 solidne 6/10. biją się, trochę superhero jest no i nie ma żadnych przekombinowań. biją się i elo Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 Tak Black Adam to takie 6/10. Prosta fabuła, masa wybuchów, fajne pojedynki. Ale kreacje Dr Fate, Hawkman i Atom Smasher, jak dla mnie na plus. No i miałem małą nadzieję Spoiler że to jednak będzie prawdziwy superzłoczyńca. A tu jednak mamy szarego herosa, który nie klęka przed nikim, zabija złych według swoich zasad, ale nie krzywdzi niewinnych. No ale można się było tego spodziewać. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 23 października 2022 Autor Opublikowano 23 października 2022 w sumie, Spoiler jest to spójne z rozwojem Adama w tym filmie. Jest "obrońcą" tego swojego miasta, bo pokutuje za to że zabił wszystkich w przeszłości. w ogóle, JSA to bardzo mocny punkt tego filmu. Ja się nie spodziewałem ze cala ekipa mi siądzie. I Fajnie ze nie poszli w tani romans miedzy Atom Smasherem i Cyclone. Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 A Hawkman bardziej badass w stronę tego pana ze Smallville czy raczej miękka rura jak ten z arrowverse? Bo z trailera to trochę beka z niego tak prosić BA o "pisful surender" Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 Bylem. Dozylismy czasow, kiedy sceny z samochodem jadacym po drodze sa w CGI. Super. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 Godzinę temu, Farmer napisał: A Hawkman bardziej badass w stronę tego pana ze Smallville czy raczej miękka rura jak ten z arrowverse? Bo z trailera to trochę beka z niego tak prosić BA o "pisful surender" Bardziej badass, nie odpuszcza w walce. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 23 października 2022 Autor Opublikowano 23 października 2022 I ma fajną relacje z Dr Fatem. No i zdecydowanie jest uparciuchem. no i co mi się najbardziej podobało Spoiler Cavill wrócil, jego strój ma kolory, a na czole jest charakterystyczny loczek. Ja się jaram na powrot. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Spoiler Henry's back, baby! Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 października 2022 Autor Opublikowano 25 października 2022 Safran (producent Aquamana, Shazam i TSS Gunna) oraz James Gunn będą od teraz nadzorować DCEU. https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/dc-movies-james-gunn-peter-safran-to-lead-film-tv-division-1235248438/ 1 Cytuj
Mejm 15 329 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Szczerze mowiac to juz mi sie rzygac chce od superbohaterskiego kina i z mila checia przyjal bym jakikolwiek powrot do tego monster univerese od dc (bo to chyba byli oni) i normalnych filmow przygodowych/trillerow, a nie ciaglego latania w rajtuzach i oblokach kolorowych wybuchow na zielonym ekranie. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 października 2022 Autor Opublikowano 25 października 2022 To była zwykła marka WB. A przypadkiem nie powstaje coś nowego w uniwersum potworów? Coś z godzilla? 1 Cytuj
Shankor 1 622 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Generalnie po tych niemal 15 latach Iron Manów, Kapitanów różnych płci, zrobiło się już gęsto i ludzie zaczynają czuć przesyt. Cytuj
Mejm 15 329 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 27 minut temu, Kalel napisał: To była zwykła marka WB. A przypadkiem nie powstaje coś nowego w uniwersum potworów? Coś z godzilla? Chodzilo mi o te filmy ze swamp monsterem, jekyllem, dorianem grayem itd. Chyba poki co tylko mumie z Tomem Cruisem wydali i zawiesili. 1 Cytuj
Shankor 1 622 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 To był Dark Universe od studia Universal i już to uśmiercili. 1 Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Nie no, źle nie było na Czarnym Adasiu. Mocno komiksowy, zarówno w scenariuszu (łopatologiczne prowadzenie widza, mnóstwo umowności) jak i w kadrach (slow-mo, niektóre sceny prosto z komiksów). Najbardziej zagrało JSA, Czarny Hawkman i Brosnan jako szefostwo i dwójka nieopierzonych Smasher i Cyclone, w sam raz żeby się nie pogubić w bohaterach, ale żeby każdy dostał chwilę dla siebie. W ogóle sceny z Fate najciekawsze i bardzo dobrze oddane z komiksów, marzyłby mi się solowy film z nim. No i nie sposób było nie czuć satysfakcji jak Adaś używał swoich turbo pięści. Przeglądając pierwsze recenzje i znając Gram_We_Wszystkim Rocka spodziewałem się większego paździerzu. A tymczasem mocny średniak z plusem. 1 Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 No użytkownik @tk___tk ongiś wspominał, że The Kamień byłby lepszym Shazamem niż ktokolwiek inny i w sumie racja bo nie widzę teraz by Earthworm Levi miał kiedykolwiek napierdzielać się z BA na jakiś inteligentnych warunkach nawet w asyście rodzinki. A jak tam relacje na płaszczyźnie Nelson-Nabu? W YJ ładnie podkreślili symbiozę gospodarza i złotego topka. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 38 minut temu, Farmer napisał: A jak tam relacje na płaszczyźnie Nelson-Nabu? W YJ ładnie podkreślili symbiozę gospodarza i złotego topka. Niestety, tego tematu w ogóle nie pociągnięto. Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 5 listopada 2022 Opublikowano 5 listopada 2022 A to chuj w takim razie. 3/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi