Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Ważne, żeby dzieciaczki były zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 wygląda jakby się urwał z arrowverse, tam już poszli pod koniec full retard z tymi cudakami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Młody dynamiczny Oskarek? Check. Mniejszość latynoska? Check. Sceny kręcone w nocy? Check. Bezbeczny humor? Check. Easter eggi w co drugiej scenie? Check. CGI jak od stażysty w Januszexie? Check. Jeszcze tylko dodać LGBTQWERTY i będzie "best DC movie ever!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 W dniu 3.04.2023 o 20:48, Kalel napisał: spokojnie, to nie nowy Ant-man No bo raczej nowy Shazam. Team rodzinka plus korpo-babka jako złol? Co może pójść nie tak. Okres wakacyjny więc może będzie odrobinę lepiej niż box office drugiego Earthworm Levi'ego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 nowy zwiastun o 21. Pierwsze opinie z CinemaCon mówią że film jest dobry. Ale no wiadomo jak to bywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Dobrze będzie, nie mogę się doczekać by znów obejrzeć Keatona jako Batmana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Takie cos mi sie pojawilo, pewnie jakis rip z edycji specjalnej czy cos. Ale ogolnie po przeklikaniu wydaje sie ciekawe bo nie gadaja tylko o batmanie ale rowniez o komiksie jako medium. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Gdyby ktoś chciał zobaczyć Batmana Burtona na dużym ekranie to będzie mini maraton wraz z premierą Flasha. Pokażą Batman z 1989 i 1992. Maratony są i w Heliosie jak i w Multikino. https://www.helios.pl/23,Szczecin/BazaFilmow/Szczegoly/film/28293/FLASH-MARATON 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Albo nie umiem w internety, albo to pokaz tylko w Szczecinie? Btw ja na same Batmany bez Flasha bym z chęcią poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 wrzuciłem ofertę z mojego miasta - zmień je w prawym górnym rogu. No i zawsze możesz przyjść w trakcie seansu na drugi film. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Kurcze to wygląda naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 dobra, ja już odpuszczam te trailery xD. Cala fabuła filmu włącznie z cameo lata już na necie. Uważajcie na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Obejrzane. Solidne 7/10. Ezra zaskakująco dobry w dwóch rolach. Choć momentami trochę przegadane pewne sceny. Affleckowy Batman to jednak jest sztosik i pierwsza scena z batmotorem gniecie mosznę. Generalnie jak ktoś zna komiksy to po prostu udanie przenieśli Flasha z kart komiksu. Z wszystkimi jego dobrymi i złymi cechami. Keaton błyszczy i jeśli komuś nie dygnie podczas scen z nim to trzeba się iść leczyć. Kara bardzo dobrze przedstawiona i ciekawe czy pociągną ją w solowym filmie. Końcowe hołdy dla innych aktorów zrealizowane bardzo dobrze (w tym jeden szczególnie, będziecie wiedzieć o kogo chodzi). Świata nie zmieni, ale nie ma lipy. W porównaniu do Gownoshazama 2 to jest przepaść. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Ja sobie pierdolnę marataonik dziś ale to co się dzieje na twitterze to kurestwo. Podobna sytuacja do tej z Hogwart's Legacy. Mianowicie - Ezra jest jaki jest, także dość duże kanały komiksowe na twitterze wrzucają sceny spoilerowe z Flasha na feedzie . Od 2 miesięcy unikam wszystkich spoilerów i chuj - jakieś konto wrzuciło sceny prosto z kina.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 film jest nawet przyjemny ale to CGI... xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 4 minuty temu, Sebas napisał: film jest nawet przyjemny ale to CGI... xD W sumie to tylko w Speed Force było to kłujące CGI, więc można to zawsze zrzucić na karb "wizji artystycznej" Ale mimo wszystko zaleciało Królem Skorpionem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 czekać na spatchowaną wersje na HBO MAX? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Wątpię, żeby chcieli ładować jeszcze więcej kasy w to. I tak finansowo się nie odkują Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 No ale nie powiem, w końcówce mnie zaskoczyli. I te sceny z różnych multwersum godne Marvela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 2 godziny temu, Rudiok napisał: godne Marvela Nie jestem pewien czy to komplement 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 12 minut temu, Tokar napisał: Nie jestem pewien czy to komplement Touché. Ale już tak bardziej serio to naprawdę im to wyszło. A jedno cameo GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) 5 godzin temu, Rudiok napisał: W sumie to tylko w Speed Force było to kłujące CGI, więc można to zawsze zrzucić na karb "wizji artystycznej" Ale mimo wszystko zaleciało Królem Skorpionem. Tam i w scenie z dziećmi na początku. 31 minut temu, Rudiok napisał: A jedno cameo GOTY. Jak dla mnie to było kilka fajnych cameo, ale dwa najlepsze to Spoiler Cage i Clooney Zastanawiam się, które z nich określasz jako to najlepsze Moją opinię o Flashu wrzuciłem do tematu co ostatnio oglądałem, ale tu też muszę napisać, że ten film był naprawdę śmieszny. Kiedyś był z tego znany Marvel, ale teraz mogą się uczyć od DC tworzenia scen, które są naprawdę zabawne. Edytowane 16 Czerwca 2023 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Idę ofkors, u mnie seans 2d/napisy o 20:20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Wróciłem i jestem kurwa zachwycony. Świetny film, miliard fajnych cameo, dobre emocje. A te 'chujowe' efekty ze speed force to imho był celowy zabieg, nie uwierzę, że nie byli w stanie tego zrobić fotorealistycznie mając budżet prawie 300 baniek zielonych dolanów. Battfleck, Batman, Flash, Supergirl- wspaniałe kreacje. Soundtrack też wspaniały, nawet closing credits wrzuciły ciarki, dziękuję Panie Muschietti za wspaniały seans. 8+/10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 to ja mniej optymistycznie. Mam wrażenie ze film jest nierówny momentami. I tak jakby brakowało właściwego rozwoju postaci (na czele z Supergirl - która była fajna!) Zaczyna się naprawdę fajnie, pierwsze 20-25 minut kocham z pasją. No i gdyby dalej zachowano ten ton to chyba bardziej bym kupił Flasha. Bo czasami jest śmieszno, czasami jest ciężko, a czasami jest... brzydko. 3-/6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi