Masorz 13 197 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Nowa Supergrill wybrana: https://naekranie.pl/aktualnosci/supergirl-aktorka-milly-alcock-potwierdzenie-1706598291 Młoda Rhaenerys z Rodu Smoka. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 3 minuty temu, Masorz napisał: Nowa Supergrill wybrana: https://naekranie.pl/aktualnosci/supergirl-aktorka-milly-alcock-potwierdzenie-1706598291 Młoda Rhaenerys z Rodu Smoka. a co z tą z Flasha? Nie była zła Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Nowe uniwersum to i nowi aktorzy. Chyba tylko Viola Davis zostaje jako Amanda Waller a cała reszta do wymiany poszła. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 56 minut temu, Masorz napisał: Nowe uniwersum to i nowi aktorzy. Chyba tylko Viola Davis zostaje jako Amanda Waller a cała reszta do wymiany poszła. Mają tym razem jakiś plan mam nadzieje Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 30 stycznia Autor Opublikowano 30 stycznia przecież rok temu zapowiedzieli Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Od dawna wysrane w to uniwersum, nie śledziłem. Może tym razem im się uda, bo mcu już się nie da oglądać. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Godzinę temu, Shen napisał: Mają tym razem jakiś plan mam nadzieje Taaa, mają plan. Do pierwszej finansowej wtopy, która będzie pewnie przy pierwszym lub drugim filmie. Ostatni ich film, który przyniósł zysk to Aquaman z 2018 roku. Po drodze wypuścili 7 innych tytułów i żaden nie zarobił, a tylko jeden był wart uwagi, tj. The Suicide Squad od Gunna. WB po prostu nie umie w te klocki. Ich strategia od początku była skazana na porażkę, bo w ogóle nie interesowało ich wspólne uniwersum jak u Marvela tylko zyski poszczególnych filmów. Odszczekam to wszystko, jeśli nowy wytwór Gunna okaże się komercyjnym sukcesem, bo to, że te filmy pod kątem artystycznym i rozgrywkowym mogą się okazać dobre nie mam wątpliwości. Problem jest też taki, że kino superbohaterskiego zaczyna przeżywać kryzys. Jest tego po prostu za dużo. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 30 stycznia Autor Opublikowano 30 stycznia 24 minuty temu, LukeSpidey napisał: WB po prostu nie umie w te klocki. dlatego tym razem odłączono dywizje DC spod kurateli WB z tego co czytałem. Producenci z WB nie będą się wciskać Cytuj
Mejm 15 329 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Kino rajtuzakow przezywa kryzys do 4 fazy marvela. Ale z jakiegos powodu wciaz jest to jakos oplacalne (na pewnym poziomie). Albo nie maja alternatywy bo przez prawie 15 krecili tylko to i nie ma ludzi z pomyslem na co innego niz kolorowe laserki blasterki. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Tego nowego Aquamana ktoś próbował? da się to obejrzeć? na razie odbiłem się po 10min filmu Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Człowiek-Ryba Dwa? Da się. To oczywiście cholernie bezpieczny sequel. Relacje Aquamana z bratem najlepszym elementem filmu. CGI, poziom odrobinę wyżej niż to czym raczyły nas ostatnio marvele czy Flash. Amber choć na banicji to spodziewałem się, że DC "wytnie ją" mocniej, a tymczasem przewija się okazjonalnie. Główny bad guy? Klasyczny motyw: jak nie masz pomysłu na złodupca Spoiler daj mgiełkę Parallaxa. Z tą różnicą, że wsadzili owy dymek w Mantę. Finałowa walka wyglądała trochę jak klepanie się Liu Kanga z Shang Tsungiem w MK: ostra, szybka wymiana ciosów przy dobrej muzie by za chwilę włączyć talk jutsu. Przynajmniej rozmiar chełmu się poprawił Oczywiście głupot jest tu milion. Na czele z "niewykrywalną" wielką wyspą dymiącą na zielono Critical Drinker idealnie podsumował film. 1 1 Cytuj
Faka 3 998 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca A premiera kiedy miała być, skoro przenieśli? Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Pierwotnie miała być w październiku 2025 Kurwa, to teraz 2,5 roku czekania Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Straszna bieda, również w warstwie audio, wcześniej kompozycja przygotowana pod film, teraz modna dzisiaj przewidywalna i nudna przeróbka starego kawałka. O dziwo nie Eilish. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Nie kupowałem wizji musicalu po ogłoszeniu, i po tym zwiastunie też tego nie kupuje. Z ciekawości się sprawdzi, ale kino raczej odpuszczę. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia A mnie oczarowali. Zwiastun tak po prawdzie nie pokazuje prawie nic z filmu, i dobrze. 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Nadal nie jestem przekonany, ale ostatnia scena trailera wlewa sporo optymizmu. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Pierwsze oficjalne zdjęcie nowego Supermana 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Tam już trzeci akt, bo promień z nieba, a ten dopiero kalosze zakłada Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Patrząc na kalendarz premier DC ich rozłożenie wygląda calkiem zdrowo: 2024: Joker 2 2025: Superman 2026: Batman 2 A nie że 5 filmów na rok jak w 2023. Oby tylko później się nie rozochocili za bardzo. Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja 2 godziny temu, Shankor napisał: Szału nie ma. No nie ma. Nie ma też B. Jordana A tak serio to kto zakłada tym razem batki na gacie [dopiero co kostiumy nauczyli się robić w miarę sensownie i znów wracają do starych zagrywek]? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi