Shankor 1 650 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Na tym fotosie ma majtki na gaciach. Batman od Reevesa miał normalny kostium (w sensie bardziej lekką zbroję). Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja 11 godzin temu, Sep napisał: Pierwsze oficjalne zdjęcie nowego Supermana Nie no spoko wygląda. Ale tam w tle to co, Goku walczy z Vegetą? Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja DCEU to taki specyficzny organizm, czy inaczej kolektyw tworów superbohaterskich, który wymaga odpowiedniej ,,ręki zarządzającej", aby wszystko chodziło tu zarówno z punktu widzenia włodarzy i producentów jak i widza/odbiorcy, jak w szwajcarskim zegarku. To nie jest MCU i nigdy MCU nie będzie. Tak się zastanawiam, czy właśnie skupienie się na konkretnych tytułach, ich mała ilość zarówno w serialu i filmie w planach produkcyjnych, nie będzie najlepszym dla DCEU rozwiązaniem - czyli tak jak piszecie powyżej: nie pierdyliard filmideł i seriali na rok, a 1 do maksymalnie trzech w każdym z mediów. Uporządkowanie, konkretny cel, konkretna duża linia fabuła, konkretny super-złol, konkretne postaci i jakieś mega istotne dla Uniwersum wydarzenie pokroju pstryknięcia Rękawicą Nieskończoności przez Thanosa etc. Może za 2 lata DCEU się ustabilizuje 23 godziny temu, Sep napisał: Pierwsze oficjalne zdjęcie nowego Supermana To ,,pierwsze oficjalne zdjęcie"... bardzo ,,casualowe", jakby... z okładki Vogue'a albo Vanity Fair: idealna dla tego typu magazynów, bo nie ma to jak Superman zakładający swoje super obuwie, gdy w tle za nim prawdopodobnie rozgrywa się jakaś katastrofa na skalę planetarną. Grafika nie robi wrażenia - foto jak dla mnie wyrwane bardzo mocno z kontekstu. A morda tego Supka: zbyt ,,sebowa" i bulwiasta, jakby zwyczajna. Chociaż to tylko jedno zdjęcie, które raczej nic nie mówi, więc koniec końców może być wręcz przeciwnie: iście perfekcyjnie. No ale czas pokaże. Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Cóż, pierwsze oficjalne zdjęcia Supermana w wykonaniu Brandona Routha i Henry'ego Cavilla celowały w zupełnie inne tony, niż to co zaprezentował Gunn. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca https://naekranie.pl/aktualnosci/zaklad-arkham-asylum-serial-max-skasowany-1720252050 W sumie to szkoda, bo potencjał był spory. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 28 lipca Opublikowano 28 lipca https://www.filmweb.pl/news/Pingwin+jest+kobietą+W+serialu+DC+"Batman%3A+Caped+Crusader"+dla+platformy+Amazonu-156603 Kolejna ofiara lewactwa. 1 2 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Gawiedzi, mam nadzieję, że oglądacie ,,kultowe kino" w sieci Multikina? Chodzi mi o klasyki - jeśli tak to można nazwać - filmowe, które pamięta świat i popkultura. Bodaj w poniedziałki czy czwartki, co tydzień, od lipca albo czerwca i do końca września tego rodzaju seanse szykuje nam Multikino. Obecnie z racji takowego programu leci Saga Harry'ego Pottera; wiem, że od września rusza Nolan i jego DC/DCEU w postaci Uniwersum Mrocznego Rycerza. Przynajmniej jak się obejrzy coś takiego w kinie, będzie to ,,jakimś tam" przygotowaniem do tego, co szykuje dla nas Gunn. No i o to chodzi. Może i ,,B v S" dodadzą, albo "Ptaki Nocy". Też by się poszło. Cytuj
SnoD 2 340 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Szkoda, że Calle nie znajdzie angażu jako Supergirl. Leżąc na chorobowym obejrzałem tego Flasha i mi bardzo pasowała do roli. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września No niezbyt zachecajace te recenzje Jokera. Mnie i tak film nie interesował na szczescie, bo nienawidze musicali. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Podobno mocne /10 Chyba jednak poczekam na wypożyczalnię. Szkoda, liczyłem że coś z tego będzie, ale najwyraźniej pomysły skończyły się na "hej, zróbmy z tego musical!" Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października https://www.filmweb.pl/serial/Creature+Commandos-2024-10030483 ... No prawie już niedługo! Grudzień, HBO/Max! Ależ obsada dubbingowa! Ależ Gunn uderza w ton narracji z grubej rury! To wygląda z pierdylion razy lepiej niż ,,Thunderbolts*" z MCU, bo ekipę z serialu porównałbym właśnie do tychże wykolejeńców i renegatów własnego losu z Marvela. Hoho, no i jeszcze ta animacja! Łej, pysznie! Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Mi ten Joker 2 tak sobie siadl. Gdyby nie zrobili z tego musicala to by bylo znosnie. Pare razy mi sie dluzylo i chcialem isc siku. Jakos mi nie zalezalo zeby wszystkie sceny widziec. Ogolnie no taki sobie ten film Cytuj
funditto 658 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października No dla mnie takie 6/10 (pierwsza część 7,5/10). Sceny musicalowe mi nie przeszkadzały, ale tylko jedna piosenka siadła mi na tyle, że chciałbym jej słuchać po filmie. No i nie podobała mi się brutalność niektórych scen, która była chyba tylko po to, żeby było mocniej niż w jedynce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi