drozdu7 2 874 Opublikowano piątek o 06:54 Opublikowano piątek o 06:54 Każdy ma swoje spojrzenie. Ja byłem na Man of Seel w kinie i podobało mi się, dobra bitka była widać było moc. Kolejne części takie se. Ale już Guardiansi 3 średnie poza Rocketem, a dwójka to kasztan okrutny. Tak czy siak kolejny reset DC i lecimy xd 1 Cytuj
Pix 971 Opublikowano piątek o 07:22 Opublikowano piątek o 07:22 Moim zdaniem próby przedstawiania supermana "na poważnie", "mrocznie" i "realistycznie" wypadają absurdalnie. Mówimy o niezniszczalnym latającym gościu, w jaskrawych czerwonych majtkach na dupie, strzelającym laserem z oczu. To nie Batman. Lekki camp, luz, humor i serducho to według mnie najlepsza droga dla tej postaci. A Gunn w to umie bardzo dobrze. Coś czuję, że będzie spory hit. 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano piątek o 09:44 Opublikowano piątek o 09:44 Trailer kiepski. Jak dla mnie to wygląda tak jakby wyciągali najgorsze i najmniej ciekawe elementy tego uniwersum (pies, baba ze skrzydłami) i chcieli oprawić to w heheszkowym tonie, który nijak nie pasuje do Supermana. Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano piątek o 09:53 Opublikowano piątek o 09:53 6 minut temu, SnoD napisał(a): Trailer kiepski. Jak dla mnie to wygląda tak jakby wyciągali najgorsze i najmniej ciekawe elementy tego uniwersum (pies, baba ze skrzydłami) i chcieli oprawić to w heheszkowym tonie, który nijak nie pasuje do Supermana. Mam odwrotne wrażenia, ktoś w końcu nie boi się ugryżć tematu supermana w sposób komiksowy z całym tym kiczem, niebieskimi kolorkami, czerwoną płachtą, psem, a zarazem zrobi to stylowo i z gracją, przede wszystkim miłością. Próby chowania supermana za ciemnymi kadrami, granatowym zbrojonym strojem, to były próby przykrycia braku pomysłu, tutaj nareszcie można będzie powiedzieć że film fajny, ale nadal nie lubię supermana. Snyder próbował od razu dotrzeć do tych którzy supermana nie lubią z powodu infantylności. 1 2 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano piątek o 09:58 Opublikowano piątek o 09:58 Gunn już to zrobił przy okazji SS i nikt nie chciał tego oglądać :p Cytuj
Rtooj 1 664 Opublikowano piątek o 10:00 Opublikowano piątek o 10:00 ? Przecież jego wersja z aktorami jest 100 razy lepsza od wersji pierwszej. Animowany to kaplica. 1 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano piątek o 22:40 Opublikowano piątek o 22:40 Od razu widać [nawet w napisach], że to hołd dla ery Reevesa. Biorąc pod uwagę ilość postaci i wątków sądzę, że Gunn robi swoją wersję All-Star Superman - różne z pozoru wydarzenia, które jednocześnie nakreślają kim jest Człowiek ze Stali. No zobaczymy co przyniesie lato. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano piątek o 23:22 Opublikowano piątek o 23:22 13 godzin temu, Rtooj napisał(a): Próby chowania supermana za ciemnymi kadrami, granatowym zbrojonym strojem, to były próby przykrycia braku pomysłu, tutaj nareszcie można będzie powiedzieć że film fajny Na tą chwilę nie wiadomo co będzie można powiedzieć po tym filmie. Tak samo jak zamysł Snydera że był zły, bo jak dla mnie w Człowieku ze Stali był spoko. Ja po prostu nie lubię tego co już zaczęło się dziać w Marvelu. Że skoro korzystamy z komiksów to każde guwno da się wyjaśnić i nawet w sumie nie trzeba tłumaczyć bo hej to rajtuzy. Film to nie komiks Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 11 godzin temu, Farmer napisał(a): Od razu widać [nawet w napisach], że to hołd dla ery Reevesa. Biorąc pod uwagę ilość postaci i wątków sądzę, że Gunn robi swoją wersję All-Star Superman - różne z pozoru wydarzenia, które jednocześnie nakreślają kim jest Człowiek ze Stali. No zobaczymy co przyniesie lato. A pamiętasz jak się skończył All-star Superman? Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 3 godziny temu, Masorz napisał(a): A pamiętasz jak się skończył All-star Superman? No Spoiler Dalej wali nadgodziny na słońcu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi