Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlatego ze to aquaman to napisalem na dnie ocenu. Gdyby to byl indiana johnes to bym napisal na pustyni. A gdybu jakies alienasy to w kosmosie.

Ale chyba widzisz ze to nie o lokacje w poscie chodzilo?

Opublikowano

No bo to brzmiało trochę jak zarzut, że w oceanie.

Tytuł wyraźnie wskazuje, czego można się spodziewać i teraz od ekipy filmowej zależy, jak to przedstawią.

Pierwszy Aquaman był solidnym widowiskiem i miał o wiele większy rozmach, niż sądziłem, że będzie miał.

Opublikowano (edytowane)

Bilety na Pana Nietoperza w Imax już zaklepane, miejscóweczki oczywiście Pole Position na środku sali. Co prawda dwa dni po premierze, ale co tam. Nie będę się pchał na premierę i siedział jak zwierz w pierwszym rzędzie.

Edytowane przez ginn
Opublikowano

Dajcie znać w którym odcinku będzie bo potężnego Keatona jako batmana  zawsze zobacze a przecież nie będę oglądał bat girl jak jakiś masorz :nosacz3:

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Dajcie znać w którym odcinku będzie bo potężnego Keatona jako batmana  zawsze zobacze a przecież nie będę oglądał bat girl jak jakiś masorz :nosacz3:

Ale to będzie film a nie serial.

Opublikowano

Czy Batek będzie miał jakieś wcześniejsze recenzje, czy czekamy do premiery?

Opublikowano

Dla mnie świetny film. Klimat jest kapitalny, no dobrze sobie to Reeves wymyślił. Momentami czuć też mocny vibe Rocksteady. 

Cała intryga dała mi sporo frajdy. Pattinson wg mnie ma to coś, chociaż nie każdemu przypasuje i tego jestem pewien. 

Na gorąco to jestem w huj zadowolony, czuć że reżyser naprawdę włożył serce by ten film był jakiś. To zupełnie inne kino niż Trylogia Nolana i to też jest wielki plus. Ja czekam mocno na kolejną część

• Plusik 6
  • Lubię! 1