Farmer 3 269 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 3 godziny temu, Kalel napisał: wygląda na większy niż 1, i to w tym dobrym znaczeniu Raczej dopasowali kostium do jego sylwetki. Plus to będzie jeżeli rozbiją czas ekranowy na całą rodzinkę. Im mniej Earthworm Levi'ego tym lepiej. Męczy mnie już ta struktura anti-hero w PG-13. The Kamień robi wszystko by wyjść na tego "dobrego", a B. Adam to jebany socjopata i taki powinien pozostać. Beka z bieda JSA. Liczę przynajmniej na to, że Fate w wykonaniu Bonda dostarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2022 6 godzin temu, Farmer napisał: Raczej dopasowali kostium do jego sylwetki. Plus to będzie jeżeli rozbiją czas ekranowy na całą rodzinkę. Im mniej Earthworm Levi'ego tym lepiej. chodzi mi o efekty, filmowosc itp Widać większy budzet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 https://naekranie.pl/aktualnosci/batgirl-skasowana-film-budzet-90-mln-dolarow-hbo-max-1659499431 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2022 Sraty taty dupa w kraty. Oni z planem na 10 lat spóźnili się... 10 lat. Poza tym widać już zmęczenie Marvelowskimi filmami, więc pakowanie się w coś podobnego jest (chyba?) ryzykowne. Tym bardziej, że na premierę czeka Aqua 2 i Flash-krejzol i Joker 2, z tego co kojarzę. Życzę im powodzenia, bo ostatni Batman był dobry, no ale skoro wszystko idzie do kibla, to nie bardzo wiem na co mam czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Dziś rano sobie myślę, 'dawno nie było niusów o chorym pojebie' a tu nagle: https://naekranie.pl/aktualnosci/ezra-miller-oskarzenia-sekta-flash-1659681957 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Tu już damage control niewiele zdziała. Niech to wypuszczą jak najszybciej żeby go zaorać i zapomnieć o chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 275 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) 21 godzin temu, Figuś napisał: Generalnie to się w głowie nie mieści ile oni już czasu zmarnowali. Ostatnia dekada to jest 3 różnych Batmanów, 3 czy 4 Jokerów. Reboot Suicide Squad XD Zero jakiejkolwiek spójności. Przypomina mi to co Sony samo odwalało ze Spidermanem. Edytowane 5 sierpnia 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Sony to nie ma za bardzo wyjścia i musi klepać film za filmem aby chyba licencji nie stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 783 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Moim zdaniem nie stracili czasu, bo ostatnie filmy z Batmanem i Jokerem to najlepsze rzeczy od czasu Mrocznego Rycerza w DC - filmy, po których czuć, że są dziełami ludzi, a nie taśmociągu. Zresztą właśnie powstaje druga część Jokera będąca ponoć musicalem, więc moim zdaniem ta wtopa "Snyderverse"wyszła im tylko na dobre, bo uwolniła ich z kajdanów wielkiego uniwersum i pozwoliła wyjść poza schemat. Nie wiem jakie są ogólne nastroje wobec wielkich kinowych uniwersów, ale dla mnie ta moda już mija - pionier w tej sferze osiągnął swoje apogeum w Avengers: Endgame, a teraz miota się bez ładu i składu otwierając coraz więcej furtek do alternatywnych rzeczywistości, które tylko pogłębiają moją obojętność do tego całego zamieszania (bo czym się tu ekscytować jak już mogą dosłownie wszystko?). Jeśli jednak te nowe filmy będą wykonane tak pieczołowicie jak nowy Batman to będę zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Tak, tylko, że Ani ten Joker, ani ten Batman nie są częścią uniwersum xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 783 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 12 minut temu, gekon napisał: Tak, tylko, że Ani ten Joker, ani ten Batman nie są częścią uniwersum xd No to o tym przecież piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Filmy były dobre, ale jeśli dobrze zrozumiałem, to chcą robić filmy "jak Marvel" - czyli spójna wizja i tym razem dobrej jakości. Idąc tym tropem myślenia, te filmy, które Ci się podobały lecą na śmietnik historii i znowu będzie nowy Batman, Joker, Superman itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 783 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 (edytowane) Joker z Phoenixem żyje własnym życiem i nadchodzący sequel tylko to potwierdza, więc niech sobie będzie osobny. Zastanawiam się czy może użyją nowego Batmana jako podstawy do budowy nowego uniwersum. A jeśli nie to trudno, nie będę ubolewał, bo nie wszystko musi być połączone czy kontynuowane. Dobry film obroni się sam. Edytowane 6 sierpnia 2022 przez Wojtq Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 A to teraz wszystko musi byc w uniwersum? Po co, bo marvel tak ma i trzeba slepo nasladowac? Wole osobne, niepowiazane filmy ale robione z glowa i dokladnoscia a nie te go.wna jakie tasmowo produkuje disney. Szkoda ze z tymi potworami im nie wyszo, obejrzalbym dobry psychologiczny triller z dr dzekilem. Dla mnie rajtuzaki skonczyly sie po endgame, kolejna faza z serialami to coraz wieksze woke go.wno a teraz to juz jest kumulacja. Nie bez przyczyny nazwyaja to teraz nie mcu a m she u. Niech dc trzyma sie od tego z daleka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Kolega Mejm widzę ogląda kanał Nerdrotic Akurat się z Garym często zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Nie, ogladam tylko critical drinkera a oni czasem jakies livey razem robia wiec ten drugi tez mi sie na yt czasem pokazuje w miniautrce. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Nie rozumiem specjalnie tego gdy się pisze że coś jest w uniwersum lub nie jest w uniwersum. Uniwersum to chyba tworzy sama postać lub umiejscowienie. Ostatni Batman, pozostałe postacie czy samo Gotham to już chyba wystarczy żeby mówić że coś jest w uniwersum. Chyba że wszyscy nagle się odnosicie do tych faz Marvela ale to chyba nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 1 godzinę temu, LiŚciu napisał: Nie rozumiem specjalnie tego gdy się pisze że coś jest w uniwersum lub nie jest w uniwersum. Uniwersum to chyba tworzy sama postać lub umiejscowienie. Ostatni Batman, pozostałe postacie czy samo Gotham to już chyba wystarczy żeby mówić że coś jest w uniwersum. Chyba że wszyscy nagle się odnosicie do tych faz Marvela ale to chyba nie o to chodzi. Tak chodzi o połączone ze sobą filmy. The Batman to swój własny twór i z niczym się nie łączy. Osobiście mam na to wywalone. Z Marvela przykładowo byłem zainteresowany tylko Spiderem i totalnie mi zwisały losy Człowieka Żelazko w Far From Home, czy co tam się w tle działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 12 godzin temu, Wojtq napisał: No to o tym przecież piszę. sorry, nie doczytałem, za długi post 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 Matt Reeves niech robi sobie swoją trylogię Batmana, bez wrzucania tam wątków z większego uniwersum. Tak jak zrobił Planetę Małp. Joker tak samo niech będzie osobnym bytem, ta informacja że film będzie musicalem trochę mnie podekscytowała. Coś innego A w tym upośledzonym uniwersum DC niech sobie Affleck funkcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/the-flash-fate-ezra-miller-problem-worsens-warners-1235196919/ możliwe że skasują film XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Niech skasują, ubiją to swoje śmieszne uniwersum, usiądą na spokojnie i rozpiszą sobie jakiś sensowny plan. No i życzę lepszej ręki do dobierania aktorów Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Tylko Cavill'a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi