Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby to był dobry film o supermenie, to jednak musi być o supermenie. chodzi o to, żeby manifestacje jego mocy nie były gwoździem programu i żeby kolo nie był taką pustą blacharą jak we wcześniejszych filmach (nie wiem jak komiks). doctor manhatan z watchmen to dobry wzór, myślę że snyder będzie z niego czerpał.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po wejściu an oficjalną stronę MoS naszym oczom ukazuje się jakieś zakłócenie sygnału z towarzyszącm temu zjawisku dźwiękiem. Co sprytniejsi użytkownicy internetu wykminili z tych zagłuszeń datę premiery nowego trailer która przypada na najbliższy poniedziałek.

Opublikowano

żeby to był dobry film o supermenie, to jednak musi być o supermenie. chodzi o to, żeby manifestacje jego mocy nie były gwoździem programu i żeby kolo nie był taką pustą blacharą jak we wcześniejszych filmach (nie wiem jak komiks). doctor manhatan z watchmen to dobry wzór, myślę że snyder będzie z niego czerpał.

Dokładnie. Jak mam oglądać kolejnego supermana, w którym 2 godziny kolo lata w niebieskiej pelerynie i walczy ze złem, to wolę jeszcze raz obejrzeć sobie Transofmersy. Musi być w końcu o jego problemie, alienacji na Ziemi, śłabościach itd.

Nolan zrobił to dobrze w Dark Knight, może fakt że jest producerem Supermana da nam w końcu bardzo dobry film z tym superbohaterem.

Wie ktoś kiedy premiera w Polsce?

Opublikowano

(pipi)a, prócz tego patosu, tej muzyki (potwierdzone że jest to kawałek Zimmera z ostu do MoSa) i ogólnego miodu to nie mogę się doczekać Zoda w wersji Shannona.

Już nie mogę się doczekać na kwestię:

You believe your son is safe ? I will find him and he will join me.

plus moment gdy mały Sup pyta się Costnera czy nadal może być jego synem... wzruszające.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przysięgam że WB nie płaci mi za marketing . "Behind the Scene" z nowego Supermana. Jeżeli macie problemy z ładowaniem pogrzebcie w ustawieniach filmiku n yt 

Opublikowano

Ostatni trailer tak mną zamiótł pod względem treści jak i muzyki (szykuje się chyba najlepszy w tym roku filmowy OST), że do premiery odpuszczam sobie wszystkie filmiki coby nie psuć sobie wrażeń w sali kinowej. Snyder z pewnością dostarczy nam konkretną akcję (300) jak i dojrzałą fabułę (Watchmen). Nie wiem czy powstanie trylogia wzorem Batmana ale jeśli bym miał wybierać antagonistów eSa to w głowie klaruje się takie zestawienie: 1--->Zod, 2--->Alexander "Lex" Luthor, 3--->Doomsday. Ostatni świetnie zamknąłby trylogię. Ale czas pokaże jak się sprawy rozwiną. Czekam na premierę z wywieszonym jęzorem.