tukan 1 917 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Skisłem XD Przecież ten film musiałby ze 4h trwać żeby te wszystkie motywy ogranąć. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 To bedzie tak "dobry" film jak Man of Steel. 1 Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja tam nie oczekuję niczego poza dobrą młócką więc trailer mi się podobał. Poza wyglądem Doomsday-a. Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Tragedia, teraz to czuje sie jakbym obejrzał cały film No i ten doomsday xD nie dość, ze wyglada jak żółw ninja to jesscze w dodatku jest przerobionym przez luthora generałem zodem ta? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 grudnia 2015 Jakie wszystkie motywy ? Batman będzie walczył z Supermanem a połączą siły bo Doomsday. Taki spoiler wam rzucę. Nadal wygląda to lepiej niż nadchodzący Civil War, czekam jeszcze na X-Menów którzy i tak pewnie znowu będą mieli najlepszy film. 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Tragicznie zmontowany trailer. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Wonder woman kiczowata jak zawsze. Trailer fajny do 1 minuty a potem.... heh Edytowane 3 grudnia 2015 przez blantman Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Mieszane odczucia po zwiastunie, ale i tak zapowiada się lepiej niż kolejny Avengers Kapitan. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 grudnia 2015 http://www.superherohype.com/news/360047-x-men-apocalypse-independence-day-resurgence-and-suicide-squad-trailers-rated#/slide/1 No i zaraz jeszcze do(pipi)ią Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Cały film streszczony w jednym zwiastunie. Znowu. Ale i tak obejrzę dla akcji, nie "fabuły". Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Czego wy wymagacie od tego filmu, będzie efektowna młócka jak w komiksach, i tak ma byc. Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Człowiek, który tworzy świetnych Watchmen bierze kilka mocarnych motywów z komiksów po czym wrzuca je do blendera. Naprawdę ktoś sądzi, że to się uda? I kto do ciężkiej cholery odpowiada za design Doomsday'a? Powiesiłbym go za jaja. Już pomijam fakt, że w ogóle go nie powinno być w filmie. Spełniają się moje najgorsze obawy. Jako wierny czytelnik DC Comics jestem zniesmaczony. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Jaram się, chociaż Doomsday lekko śmieszkowaty. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Spoko zwiastun, szykuje się kolejny solidny film od Snydera. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Trailer fajny, gdyby wyrzucić Supermana, Wonderwoman i tego Żyda co gra Luthora. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Eisenberg niestety jak chyba w każdej swojej roli będzie mega irytujący i ciężko będzie na niego patrzeć, o słuchaniu to w ogóle nie mówię. Edytowane 3 grudnia 2015 przez suteq Cytuj
drozdu7 2 734 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 oby to się udało, mam nadzieję że film bedzie trwał ze 2h30min żeby to wszystko poogarniać. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Tragedia, teraz to czuje sie jakbym obejrzał cały film No i ten doomsday xD nie dość, ze wyglada jak żółw ninja to jesscze w dodatku jest przerobionym przez luthora generałem zodem ta? No nie jest. Przypatrzcie się, kto stoi za Luthorem, gdy ten mówi: "Man won't kill God, the Devil will do it!" Dam w spoiler jednak Mogę się założyć o każdą sumę, że Doomsday będzie prehistorycznym Kryptończykiem jak w komiksach, natomiast za Luthorem stoi Bizarro zmontowany z ciała Zoda. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 No, może i nie mam, ale mam taką nadzieję, że nie wszystko wyjawili w trailerach, więc taki twist byłby pożądany przeze mnie. Za dużo humoru? Obejrzyj jeszcze raz Man Of Steel od tego samego reżysera, a potem jeszcze raz wszystkie trailery i materiały. Przecież od tego aż kipi powagą i spiętymi pośladami owiniętymi spandeksem oraz kryptońską zbroją. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 No, była chyba jedna śmieszna scena w Man Of Steel, jak kolo chciał popchnąć Clarka w barze i zamiast tego się od niego odbił. Coś jeszcze? Pajgi liczę na Ciebie. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 grudnia 2015 CO się potem stało z ciężarówką ww. pana Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Im więcej pokazują, tym słabiej to wygląda. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Całkowicie zgadzam się z jego opinią. WB jest tak zdesperowane żeby nadgonić Marvela, że już teraz wrzucili Doomsdaya. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Tragedia, teraz to czuje sie jakbym obejrzał cały film No i ten doomsday xD nie dość, ze wyglada jak żółw ninja to jesscze w dodatku jest przerobionym przez luthora generałem zodem ta? No nie jest. Przypatrzcie się, kto stoi za Luthorem, gdy ten mówi: "Man won't kill God, the Devil will do it!" Dam w spoiler jednak Mogę się założyć o każdą sumę, że Doomsday będzie prehistorycznym Kryptończykiem jak w komiksach, natomiast za Luthorem stoi Bizarro zmontowany z ciała Zoda. ale jestem w (pipi)e z uniwersum dc, zatrzymałem się w 95;roku z komiksami a tu takie informacje Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Orzeszek ale te wszystkie postaci zostały wymyślone już nawet wcześniej Pewnie się w 65 zatrzymałeś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi