Opublikowano 19 stycznia 20169 l Wprawdzie concept art ale rzuca jakieś tam światło na design postaci. Głównie Cyborga i Flasha
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Spoko designy, ale takie wczesne robienie oficjalnych 'plakatów' filmu, który wyjdzie za 2 lata to trochę taki krzyk rozpaczy, z którego wynika: "patrzcie jak szybko doganiamy Marvela skurwysyny!"
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Humulus
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Gdyby do każdego trailera na pałę dorzucali bohemnian rhapsody, hajpowalibysmy te wszystkie filmy bez zastanowienia. A WW fajna dupcia.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Dubbing Ja (pipi)e parodia hahaha Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Malibu
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Zwiastun SS świetny, a teraz czekam na komentarze na yt pytające, co to za muzyka
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Co tu dużo pisać, zapowiada się wykurwiście. Tylko promowanie tego filmu hasłem 'Worst heroes ever' jest takie słabe i ugrzecznione.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Autor @up Kto jeszcze do IMAX się wybiera ? Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Kalel
Opublikowano 20 stycznia 20169 l W polskiej wersji dla Jokera daje głos Adamczyk? Za grosz szacunku...
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Oj dobry będzie ten SS. Ta Harley skradnie film Joker może też da rade.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l @Sep W tej chwili wygląda na to że cała obsada daje radę i nawet Jai Courtney nie jest w stanie tego zepsuć. Hype na SS nadal rośnie w przeciwieństwie do BvS. https://www.youtube.com/watch?v=qxdkNUM3RdE Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Timmy
Opublikowano 20 stycznia 20169 l @up Kto jeszcze do IMAX się wybiera ? Ja, jak zawsze ^_^ Jak wchodzę do zwykłego kina i widzę ten malutki ekran to smutna żaba
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Spoko ten zwiastun. Trochę beka, że mam jakoś tak 12343 razy większą ochotę iść na to niż na Supermana 2.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l tylko bamtan i jego zabawki odkryją ze Clark Kent to superman, przepraszam, ale cała ta seria o suprmanie jest zbudowana na czyms tak idiotycznym ;D
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Chyba szykuje się nam Lobo w wykonaniu D. Trejo Jak Deadpool siądzie to będzie Lobo z kategorią R , tak coś czuję.... Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Malibu
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Była by totalna rozwałka, Danny tam idealnie pasuje, nieważne jak stary jest
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Naprawde widzicie starego meksykanina w tej roli? przecież to karzeł.