Opublikowano 12 marca 20169 l Autor Do siecie wyciekł CAŁY OST z filmu i naprawdę daję radę ! Film miał też swoją premierę w Chinach wczoraj i jak na razie opinie są bardzo pozytywne
Opublikowano 14 marca 20169 l Autor Odbyły się pierwsze pokazy w USA i innych cywilizowanych krajach. UWAGA NA OLBRZYMIE SPOILERY, A NAWET ZRZUTY EKRANU Ja miałem mniejsze szczęście.
Opublikowano 15 marca 20169 l Autor U mnie podobnie . Przedpremeira jest w Cinema City jak i w Heliosach a co do spoilerów MEGA (pipi)A SPOILER "martwy" Supermna z dużą raną na klacie po walce z Doomsdayem. Nie do końca wiadomo czy przeżył, bo zdjęcie pochodzi z pakistańskich pokazów przepremeirowych
Opublikowano 15 marca 20169 l Nie czytałem, obstawiam opcje co jest w środku: -Batman na końcu umiera -Superman na końcu umiera -obaj umierają -Doomsday to Zod -Wonder Woman to stara Supermana -Jason Todd został Jokerem -Lex Luthor to nie Lex Luthor tylko ktoś inny -Superman umiera a Lex go wskrzesza jako Bizarro -Lois Lane zrywa z Clarkiem -Diana zako(pipi)e się w Bruce'ie Wayne'ie -Pojawia się Terry McGinnis jako następca Batmana -cameo Jokera -Doomsday nie jest finalnym villainem tylko ktoś inny się pojawia Na pewno z czymś trafiłem
Opublikowano 15 marca 20169 l Autor Ja bym tam chciał żeby okazało się że Leto to Todd. Ciekawe spojrzenie na postać Jokera
Opublikowano 15 marca 20169 l Autor Hmmm co do filmów komiksowych i rekacji prasy polecam forum "SuperHeroHype" i odpowiednio oznaczone tematy . Można ochłodzić trochę hype bez obawy o spoilery http://forums.superherohype.com/forumdisplay.php?f=619
Opublikowano 17 marca 20169 l Ktoś zmontował w chronologicznej (jego zdaniem) kolejności wszystkie możliwe materiały z filmu: 11 minut
Opublikowano 19 marca 20169 l http://flarrow.pl/2016/03/19/oficjalnie-amber-heard-jako-mera-w-justice-league-part-one/Amber Heard jako Mera w Justice League: Part One
Opublikowano 19 marca 20169 l nierozpoznywanie twarzy supermana 8D <chrząka> https://www.youtube.com/watch?v=rho-OdAxvV8
Opublikowano 20 marca 20169 l Film animowany "Maska Batmana" emisja w tv 1 kwietnia około 20:45 na kanale... Cartoon Network (HD). Oby film nie był mocno ocenzurowany.
Opublikowano 20 marca 20169 l Autor Na necie pojawił się opis fabuły. Dzisiaj światowa premiera w NY także uważajcie na jakiekolwiek spoilery. Po premierze w Chinach i Meksyku opinie są przeważnie dobre lub bardzo dobre.
Opublikowano 20 marca 20169 l Film animowany "Maska Batmana" emisja w tv 1 kwietnia około 20:45 na kanale... Cartoon Network (HD). Oby film nie był mocno ocenzurowany. Ale tam nawet nie ma czego cenzurować. Kal-el - no fajna średnia ocen na imdb: 9,6/10 Edytowane 20 marca 20169 l przez Masorz
Opublikowano 20 marca 20169 l Autor Na 4chanie jeden koleś odpowiada na pytania co do filmu. Nie wrzuca fałszywek bo pokazał nawet zdjęcie biletu z karteczką z datą. jego ocena to 7.5/8 na 10, gdzie w sumie podobał mu się MoS
Opublikowano 20 marca 20169 l Autor MoS: naciągana 7 , BB i TDKR 8/10 i TDK 9.5/10 Affleck i Eisenberg GOTY
Opublikowano 20 marca 20169 l No ja po pierwszym seansie byłem bardzo zadowolony z MoS i chyba dałem 9. Po jakimś czasie odświeżyłem sobie film i dałem tym razem 6. Następnych razy chyba nie będzie, ale jestem pozytywnie nastawiony co do BvS.