Opublikowano 26 marca 20169 l Autor ehh, pewne wyjdzie że jedyną dobrą rzeczą jaką Snyder stworzył z Supermanem było to:
Opublikowano 26 marca 20169 l Ej, to jest minimalna szansa, że jak zhejtuje, to loża fanów facetów w rajtuzach nie zrobi mi z dupy rowu mariańskiego nie bój nic pajgus tym razem będziemy po tej samej stronie. chyba, że jakimiś cudem ta abominacja ci się spodoba.
Opublikowano 26 marca 20169 l Ale wy pier.dolicie, obejrzyjcie najpierw film. I Tokar największy filmowy znawca foruma XDDD
Opublikowano 26 marca 20169 l Kurde, ja dopiero 15.04 będę mógł zbesztać pajgi'ego albo trzasnąć pjonę i dołączyć się do hejtu
Opublikowano 26 marca 20169 l jak to? Jakimś cudem mamy premierę w cywilizowanym terminie. Po więcej szczegółów pytaj panów z kina Sokół w Zakopanem.
Opublikowano 26 marca 20169 l Rozi zapomniałeś dodać, że nie nakręciłbym lepszego filmu, więc nie mam prawa krytykować.
Opublikowano 26 marca 20169 l czyli imaxy i kino sokół w krainie piwa Tatra Nie nakręcisz mnie tym marnym trollingiem na hejtowanie Poznania.
Opublikowano 26 marca 20169 l Biedak polaki się nakrecaja że film słaby zamiast sami zobaczyć, nawet mi was nie żal. Ja prawnie pójdę w tani poniedziałek xd
Opublikowano 26 marca 20169 l czyli imaxy i kino sokół w krainie piwa Tatra Nie nakręcisz mnie tym marnym trollingiem na hejtowanie Poznania. to dobrze, bo nie wiedzialbym jak go bronic.
Opublikowano 26 marca 20169 l Mam już wysmażonego posta na podstawie 17 recenzji. Tylko luki wstawiłem na spoilery żeby po seansie powstawiać. Ocena 1 Smutny Ben na 10 smutnych Lois Lane.
Opublikowano 26 marca 20169 l No niestety drewno jak jedynka. Superman znowu siedzi w kącie i ma nie przeszkadzać, Affleck dobry, Zuckerberg gra Jokera ale mu nie wychodzi, fajnie się napie,rdalają, chaos, nudy, za długi. Na końcu umiera______. /10 Edytowane 26 marca 20169 l przez ragus
Opublikowano 26 marca 20169 l Macie przed premierą filmu: Batek 1989 kultoza do dziś, z Supermena 1978 nie zostało już prawie nic.
Opublikowano 26 marca 20169 l ogladanie tego scierwa pt. honest trailer to zbrodnia to juz wole catwomen
Opublikowano 26 marca 20169 l Batek 1989 kultoza do dziś, z Supermena 1978 nie zostało już prawie nic. eS jest niestety najgorszym materiałem komiksowym, który można zekranizować. Świadczy o tym chociażby fakt, że jeszcze nikomu nie udało się zrobić poprawnego filmu o Supermanie. Nawet aktorzy mieli co najmniej przesrane: Pierwszy (G. Reeves) zginął od kuli (jednak nie Człowiek ze Stali), drugiego sparaliżowało, trzeci nie zrobił filmowej kariery, a czwarty... cóż... jeszcze nie okazał nic zjawiskowego. Tzw. "Klątwa Supermana" ciągnie się po dziś dzień. Snyder może się jeszcze gorzko o tym przekonać.