Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ej, to jest minimalna szansa, że jak zhejtuje, to loża fanów facetów w rajtuzach nie zrobi mi z dupy rowu mariańskiego :fsg:

nie bój nic pajgus tym razem będziemy po tej samej stronie. chyba, że jakimiś cudem ta abominacja ci się spodoba.

Opublikowano

Ale wy pier.dolicie, obejrzyjcie najpierw film. I Tokar największy filmowy znawca foruma XDDD

Opublikowano

czyli imaxy i kino sokół  w krainie piwa Tatra

Nie nakręcisz mnie tym marnym trollingiem na hejtowanie Poznania.

to dobrze, bo nie wiedzialbym jak go bronic.

Gość ragus
Opublikowano

Mam już wysmażonego posta na podstawie 17 recenzji. Tylko luki wstawiłem na spoilery żeby po seansie powstawiać.

Ocena 1 Smutny Ben na 10 smutnych Lois Lane.

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

No niestety drewno jak jedynka. Superman znowu siedzi w kącie i ma nie przeszkadzać, Affleck dobry, Zuckerberg gra Jokera ale mu nie wychodzi, fajnie się napie,rdalają, chaos, nudy, za długi.

Na końcu umiera______.

qiz8QYO.jpg /10

Edytowane przez ragus
Gość ragus
Opublikowano

Dalej 44% daredevila przeciwko 30% batmana kontra drewno

Opublikowano

Batek 1989 kultoza do dziś, z Supermena 1978 nie zostało już prawie nic.

eS jest niestety najgorszym materiałem komiksowym, który można zekranizować. Świadczy o tym chociażby fakt, że jeszcze nikomu nie udało się zrobić poprawnego filmu o Supermanie. Nawet aktorzy mieli co najmniej przesrane: Pierwszy (G. Reeves) zginął od kuli (jednak nie Człowiek ze Stali), drugiego sparaliżowało, trzeci nie zrobił filmowej kariery, a czwarty... cóż... jeszcze nie okazał nic zjawiskowego.

Tzw. "Klątwa Supermana" ciągnie się po dziś dzień. Snyder może się jeszcze gorzko o tym przekonać.