Shankor 1 605 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 (edytowane) Ma ktoś napisy do wersji rozszerzonej? Dla kolegi. Edit. Nvm. Znalazł. Edytowane 30 czerwca 2016 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Obejrzałem i z tych 30 minut można było dać max 10. Reszta to jakiś kał i dramaty mamuśki, która straciła synka bo Superchuop nie najlepiej się zachował. Jena Malone nie gra Barbary Gordon i jest dosłownie w dwóch scenach o łącznym czasie antenowym pewnie 30 sekund. Za to jest zgodnie z komiksami wyjaśnione, czemu Supek nie widział tej bomby - ołów. Zabieram plusa i zostaje 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 30 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Jak mnie sprawa z ołowiem w(pipi)ia... Tak samo te granaty Batmana. Gdyby dodać że mają w sobie trochę ołowiu to by tłumaczyło dlaczego "es" nie widział przez chmurę Nietoperza. Wersja reżyserska też dodaje Clarkowi motywacji, więc jak dla mnie plusik dochodzi, a nie odchodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 2 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 Przypomnijcie mi kogo niby zabił w bvs? Teoretycznie scenę z Knightmare można by pominąć ale wciąż... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 no i jest pominięta, jak Ben się budzi to zegar się cofa Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 (edytowane) Dobry filmik z kill count'em może Batmanowi poprostu doopa pękła przez Supermana? Widać widocznie na filmie, że tylko szuka wymówki by go unicestwić, nawet Alfred był temu przeciwny i starał mu się to jakoś wyperswadować. Wiele zostało tutaj już napisane ja pozytywnie od siebie dodam, że od razu oglądnąłem wersje full czyli ponad 3h filmu i poprzez rozmach produkcji nie nudziłem się ani przez chwile. Ben Affleck i Henry Cavill tak dostarczyli Batmana i Supermana, że chyba się już lepiej zagrać nie da. Szczególnie tak trudną prze kolorowaną postać Supermana by wypadła w ówczesnych czasach wiarygodnie. Fabuła no jak zwykle, ale bądźmy szczerzy dobrą fabułę szukajmy w serialach. Efekty specjalne i walka dostarczone ze szczęko opadem u widza. Czuć było power w ruchach bohaterów szczególnie Supermana, aż myślałem że mi subwoofer odleci. Po całej fali ogólnej krytyki oczekiwałem filmu na którym ziewnę i poprzez to zostałem wgnieciony w fotel. Polecam. Edytowane 5 lipca 2016 przez Zetta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 seriale? w sensie tajemnice smallville? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 (edytowane) Czy w wersji reżyserskiej jest więcej scen z sepleniącą panią gubernator, czy kim tam ten damski rayos był? Edytowane 5 lipca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 Chyba jedna scenka więcej i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 (edytowane) Słabiutka kreska. Edytowane 5 lipca 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 Jakie klatkowanie. Zenada. I ta pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Kurde, mi się podobało nawet mimo słabej kreski (oni nigdy lepszej nie mają), ale to klatkowanie to faktycznie troszkę słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Kreska akurat moim zdaniem bardzo w porządku, klasyczna bez udziwnień. Za to 5 klatek na sekundę nie wiem jak mam skomentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Podchodzi mi ten nowy Joker na urywkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Mnie już też, chociaż te taty i grill jednak ciągle drażnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 A mnie czarny Deadshot. Właśnie skończyłem vol 2 zbiorczych wydań SS i ten rysunkowy średnio mi przypadł do gustu. Szkoda, że w filmie nie ma (?) Killer Shark. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Jak Killer Shark to razem z Killer Frost. Wyrzucić Zapałkę i Winnetou w dwójce i gra. Co do Jokera to jestem zatwardziałym konserwatystą w tej sprawie. Może gadać jak Joker, ruszać się jak Joker nawet śmiać się jak Joker ale to nic nie zmienia. Bo wygląda jak Marilyn Manson. Jak kiedyś zobrazują porządnie Dark Knight Returns to chciałbym Marka Hamilla w roli Klauna. To byłoby ukoronowanie jego wkładu w tą postać. Wtedy starego Bruce'a mógłby zagrać Stephen Lang Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) A jak wygląda Joker? Jak Ledger? Jak Nicolson? Jak z serialu z lat 60'? Jak z TAS? Jak z gier Arkham? Jak jeden z 12345 wyglądów komiksowych(ktory?)? Stary jest? Młody? W średnim wieku? Jaki penis? Edytowane 9 lipca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Nie ma debilnych tatuaży i grilla na mordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 A jak wygląda Joker? Jak Ledger? Jak Nicolson? Jak z serialu z lat 60'? Jak z TAS? Jak z gier Arkham? Jak jeden z 12345 wyglądów komiksowych(ktory?)? Stary jest? Młody? W średnim wieku? Jaki penis? jaki by nie był, nijak się ma do tego z Suicide Squad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 No niestety, chociaż już widać, że aktorsko będzie co najmniej w porządku, tak designu nie da się w żaden sposób obronić. Joker i tatuaże, jeszcze kur/wa na twarzy, to jest najgorsze możliwe połączenie. Poza tym mogli go trochę postarzyć, bo wygląda jak członek zombie boysbandu Nie tędy droga Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 (edytowane) Trochę Goha Trochę Marilyn Mansona i wychodzi... taki więzienny cwel edit: A tak na poważnie to nowy Joker wydaje się ciekawy (bo inny). Zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowane 10 lipca 2016 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 Jared to dobry aktor i to widać. Podoba się mnie ale tatuasz demedżd to jest mocna gimbaza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi