Gość Orzeszek Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 WW ok, ale bez zgrzewy gal gadot <3 Liga sprawiedliwych XDDD te żarty, wyczuwam smutnego afflecka 2.0. lego batman troche siadł mi hype ;/ no ale nadal w planach do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Ten Flash z Ligi to jakaś porażka poczynając od aktora kończąc na stroju, czuję że zapowiada się gniot na miarę BvS Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Myslalem, ze JL obejrze dla Batmana a okazuje sie, ze dla Wodniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 WW to rozumiem będzie taki Kapitan Ameryka nakręcony jeszcze raz? Pani Gadot, mimo że ładna, kompletnie mnie nie przekonała w BvS, gdyż drewno z niej jest przeokrutnie, wiec na film z nią rownież nie czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Myslalem, ze JL obejrze dla Batmana a okazuje sie, ze dla Wodniaka. Też byś był w(pipi)iony jakby ci z kamerą do podwodnego klopa się ładowali. Człowiek się już nie może nawet w jaskini wysrać w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ktoś zmontował fajny trailer z muzyką z animowanej Ligii w tle Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Też tak myślę. Animowane JLD to taka próba terenowa, a Batman to zabezpieczenie. Pewnie się boją, że sama ekipa Justice League Dark nie 'kupi' odpowiedniej publiczności. Batmana z kolei wszyscy znają, wszyscy lubią, wszyscy oglądają. On ma przyciągać ludzi. Choć jak dla mnie jest on zbyteczny. Fajowo, że Matt Ryan ponownie wciela się w Constantine'a choć w nieco innej formie. Może da mu to szansę na rezurekcję serialu albo nawet filmowy start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Obejrzałem cały sneak peek i zapowiada to się bardzo dobrze. Wielki plus za Ryana jako Constantine a O'Mara już się sprawdził jako Nietoperek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Na filmwebie w tytule artykułu ładnie zaspoilerowali, że w Suicide Squad pojawi się... Flash Lepiej tego nie czytajcie, oraz omijajcie główną stronę filmwebu. Nie będziecie wtedy zaskoczeni podczas seansu. Edytowane 29 Lipca 2016 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Popieram takie inicjatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Tylko, że podobno ta wersja z 'dłuższymi' gatkami była po cyfrowym reedycie, a Harley biega w krótkich od początku. Meanwhile at Tarantino... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ej ale dlaczego na pomidorach dają 38% gdy taki Kapitan Ameryka Cywilna Wojna dostał 90%? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) https://www.rottentomatoes.com/m/suicide_squad_2016/ hehe, patrzę DC trzyma fason. napisałbym, że bardzo słabe opinie nie przeszkodziły BvS być dobrym popcorniaciem, no ale nie, tak się nie stało Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Pierwszy trailer był dobry, ale potem co się działo to straciłem chęć na oglądanie tego filmu. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Na metacritic też nie najlepiej- http://www.metacritic.com/movie/suicide-squad?ref=hp No nic, w kinie zobaczę czy przesadnie hejtują czy szykuje się znowu solidne osiem na szelkach i kolejne zmiany w szefostwie DC Movies Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Oho, zaczyna się oglądanie filmu za pomocą recenzji, najlepiej XDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Oho, faza zaprzeczenia xDDDDDDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Sutku, ale że film może wyglądać dobrze po zwiastunie to żadna rewelacja. Co innego pokazać cycki, śmieszne teksty, wybuchy, a w tle piosenkę Queena, a co innego zrobić dobry film. Zwiastunem MoS też się jarano, wyszło jak wyszło. To samo z BvS. do kina idę, zwiastuny mi się podobały, ale nie powiem, lampka mi się zapaliła jak widzę chu,jowe recenzje. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tak na serio to czy ktoś w ogóle bierze pod uwagę takie g.ówna jak rottentomatoes czy metacritic? Nie macie swoich głów i opinii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Sutku, ale że film może wyglądać dobrze po zwiastunie to żadna rewelacja. Co innego pokazać cycki, śmieszne teksty, wybuchy, a w tle piosenkę Queena, a co innego zrobić dobry film. Zwiastunem MoS też się jarano, wyszło jak wyszło. To samo z BvS. do kina idę, zwiastuny mi się podobały, ale nie powiem, lampka mi się zapaliła jak widzę chu,jowe recenzje. No ja dzisiaj widziałem dwa razy nowy zwiastun w kinie i szczerze to zniechęcił mnie do filmu zamiast zachęcić. Do tego te nieśmieszne żarty, o jezu, widać że target PG13. Tak na serio to czy ktoś w ogóle bierze pod uwagę takie g.ówna jak rottentomatoes czy metacritic? Nie macie swoich głów i opinii? No ale po co oglądać każde guwno? Żeby się samemu przekonać, że to guwno i tylko stracić czas oraz pieniądze? Jak ktoś nie jest pewny co do jakości filmu to właśnie recki są po to aby wyrobił sobie zdanie czy chce obejrzeć jakiś film czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak na serio to czy ktoś w ogóle bierze pod uwagę takie g.ówna jak rottentomatoes czy metacritic? Nie macie swoich głów i opinii? No np. ja biorę na poważnie, bo wiem jak te serwisy działają. Np. rottentomatoes i ich "procenty" to nie jest średnia zamieszczonych ocen tylko procentowe zestawienie recenzji negatywnych i pozytywnych. Czym większy procent, tym więcej recenzji pozytywnych a mniej negatywnych, nie ma znaczenia tutaj jaką ocenę dany krytyk wystawił filmowi. Więc jeżeli 7 na 10 krytyków uważa, że SS to film niegodny polecenia to istnieje ogromne prawdopodobieństwo, że naprawdę jest to (pipi). A ja na prawdopodobne (pipi) nie mam zamiaru pieniędzy wydawać. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Jokera podobno mało , na 10 minut, a Leto, mimo że niezły, to nie ma czasu zabłysnąć na ekranie. No i znowu leży tempo, montaż jest niby chu,jowy, antagonista to jakiś mlon i ogólnie fanservice wszędzie, bez ładu i składu. Szczerze mówiąc, spodziewałem się tego, że BvS zostanie zjedzone przez recenzentów, to raz, a dwa, że będzie chu,jowym filmem. Tutaj jednak jestem zaskoczony odbiorem. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 film ponoc jest taki jak trailer, zabawa i akcja. Mi osobiście w filmie nie odpowiada Harley która wai sucharami i za bardzo jedzie na znanej aktorce, powinni wybrac kogos lepszego, i croc, (pipi)a, nie moge przebolec ze wyglada jak facet w masce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ciekawe jaką by miał ten film średnią, gdyby zrobił go Marvel w identycznej formie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi