Rudiok 3 356 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Bo mimo wszystko (jako teledysk, nie film) ogląda się nieźle. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Mi bardziej chodzi o ten obrazek i ogólny wydźwięk krytyki wobec tych filmów. Zawsze przywołuje się właśnie te "fazy" od Marvela jako wyznacznik jakości, w gruncie rzeczy można przecież wrzucić Batka i Supera do jednego filmu i nie skaszanić tego, można zrobić nawet niezły film z grupą zakapiorów. Co do tego ma jakaś "faza"? Nie wiem, ale zazwyczaj jak się dyskutuje o Marvel vs DC, to wchodzi temat lepszej fazy u Marvela. Raczej chodzi o to, że Marvel zbudował swoje "Cinematic Universe" na dobrych samodzielnych filmach oraz cierpliwie i stopniowo wprowadzanych powiązaniach pomiędzy nimi, a DC za wszelką cenę chce zbudować konkurencyjne uniwersum, idąc na skróty i tym samym szkodząc jakości swoich filmów. W Batman v Superman wystarczyło pokazać Flasha albo Wonder Woman w 10 sekundowej scenie po napisach, żeby wszystkich podjarać, a nie wpieprzać tam cały wielki wątek z szukaniem metahumansów, który nic nie wniósł do tytułowego konfliktu. ;/ Ewentualnie można też było napisać film tak, żeby byli integralną częścią historii, ale ludzie odpowiedzialni za filmy DC ewidentnie nie wiedzą, czego chcą. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Chcieli pokazać sr.ającego aquamana, to pokazali. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Może mi się suicide squad podobał dlatego że mam w pupie komiksy i nigdy nic dc nie czytałem? Zabawne ale mi się superman vs batman w ogóle nie podobał a to ok. Tylko ok ale do kina na raz i zapomnieć. Cytuj
Blue 245 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Znajomość komiksów nie ma nic do rzeczy, jeśli chodzi o jakość samego filmu. Deadshot nie ma za dużo wspólnego z komiksowy pierwowzorem, a jest chyba najlepszym punktem filmu. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Blancik TM-semic'ow nie czytales za gnoja? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 SS z DCnU to też niezłe (pipi) więc film się poziomem diametralnie od komiksu nie różni. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Blancik TM-semic'ow nie czytales za gnoja? tylko kaczor donald a tak to komiksy w resecie, SS czy innym gamblerze. Łykałem całą prasę grową to na komiksy kieszonkowego nie było. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 w życiu nie przeczytałem żadnego komiksu o myszce miki, ZAWSZE pomijałem je w gigantach. a nie przepraszam, parodię hobbita czytałem, no ale tam była cała ekipa z donaldem na czele Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Looney Tunes > reszta Ale Donalda szanuję oraz Kacze Opowieści. To bajki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Ja za guwniaka czytałem komiksy chyba z koziołkiem matołkiem lmao Nie wyglądały jak takie tradycyjne jak teraz tylko z wyglądu były podłużne. To były czasy. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Tak, koziolki byly "w poprzek" i chyba gdzies okolo formatu A4. Tak jak tytusy, tyle ze one A5. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Aj skłamałem czytałem jeszcze asterixa, thorgala i Tytusa Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Tytus, Romek i A'tomek. Jak trafili do Atlantydy to Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 o taki miałem O taki. I jeszcze z czerwona okladka: Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) Blancik TM-semic'ow nie czytales za gnoja? tylko kaczor donald a tak to komiksy w resecie, SS czy innym gamblerze. Łykałem całą prasę grową to na komiksy kieszonkowego nie było. W SS ani w Gamblerze nie było komiksów. Edytowane 9 sierpnia 2016 przez ornit Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Blancik jest graczem od 99 roku wiec moze w tych nowych SS juz byly. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 a co to za rasistowska okładka? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Matołek jako przewoźnik uchodzców, brał 50 zł za osobę. I się nie pier,dolił, wyrzucał do morza jak nie mieli pieniędzy, i nadal trzymał fajke w mordzie. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Nie chce ci psuć zabawy, ale nie miałeś dobrego dzieciństwa. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Matołka gdzieś mam wszystkie zeszyty i szanuję. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Nie chce ci psuć zabawy, ale nie miałeś dobrego dzieciństwa. Ojciec się mnie wyrzekł gdy poszedłem na drogi a nie na konstrukcje Cytuj
Gość Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Połowa Ukrainek ma ten sam problem he,he Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 w życiu nie przeczytałem żadnego komiksu o myszce miki, ZAWSZE pomijałem je w gigantach. a nie przepraszam, parodię hobbita czytałem, no ale tam była cała ekipa z donaldem na czele Crossovery był zarąbiste. Pamiętam jak kiedyś przedstawiali pojedyncze historie z kulami mocy (jak Infinity Stones) by potem połączyć to w mocarny crossover. Protoplasta marvelowskiego cinematic universe. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi