Krychuone 14 Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 (edytowane) Ktoś używa takiego? Oryginał M$ już wysłużony i chcę kupić nowy, czy ten jest wart zakupu czy to jednak zwykłe badziewie http://allegro.pl/pa...html#tabsAnchor cena śmieszna albo taki http://allegro.pl/bk412-pad-do-xbox-microsoft-kontroler-pad-dwa-slot-i2471495914.html Edytowane 15 lipca 2012 przez Krychuone Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 chińska podróbka gorszy plastik, dziwnie działające buttony, "luźne" gałki analoga - może działać latami a może też rozpaść Ci się w rękach niestety te pady nie mają startu do oryginalnych S'ek czy balonów ale nic innego nie kupisz czasem na allo ludzie upychają oryginały ale jak nie masz kaski to nie masz innego wyboru - kupujesz, psuje się, kupujesz następnego, psuje się, kupujesz... Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 Potwierdzam. Mój oryginalny pad od MS się dalej trzyma, mimo że gałka już się trochę rozkalibrowała, a kupione 3 tanie pady z allegro leżą gdzieś w kącie. W jednym wysiadło RB, w drugim nie mogę grać bez kabla, w trzecim gałka dziwnie działa. Lepiej dopłacić jak chcesz mieć spokój. Cytuj
colo456 2 Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 No chyba ,że zależy ci tylko na (graniu z kumplami) na split screenie to myśle, że szkoda wywalać 140 zł. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 No chyba ,że zależy ci tylko na (graniu z kumplami) na split screenie to myśle, że szkoda wywalać 140 zł. piszemy o padach do xboxa a nie xboxa 360 może przejściówka + pad od ps2 byłby lepszym wyjściem? Cytuj
Krychuone 14 Opublikowano 15 lipca 2012 Autor Opublikowano 15 lipca 2012 dzięki za odpowiedzi, tylko nigdzie nie mogę znaleźć oryginalnych padów S, przejściówki na pada z PS2 też. Cytuj
Kropa___ 0 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 kupiłem podróbki za 16zł. w jednym prawy spust sam się wciska w drugim w ogóle nie działa lewy gałki beznadziejne, plastik twardy, nie wygodny nie polecam ps.kupię eSkę Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Używa ktoś padów nieoryginalnych? Co warto kupić, których unikać? Moja oryginalna eSka nadal działa, chociaż analogi już trochę zużyte. Pamiętam dawno temu pojawiły się świetne, bezprzewodowe pady Logitecha ale niestety już praktycznie nie do dostania. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Wszystko pisze wyżej - nieoryginalny=badziew Ciężko z eskami i to w miarę sprawnymi, te pady od logi super ale dostępność i cena zniechęca Tu też trzeba zaznaczyć - czarne mają wibrację, zielone nie posiadają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi