FARMEROS 2 080 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 nie liryka, a technika Cytuj
Gość Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 likryka i technika, z pusta glowa 2 pac nas opuszcza, jak cop robo powinienem byc raperem jak rozi. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Wydaje mi sie ze masz lepsza aparycje, flow i dykcje TY ZOBA JA TEZ Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UMPduGMP6zQ Na wypadek jeżeli no habla ingles to słownik i do roboty 34 nigga words naliczylem. to jest kurwa liryka. to byla odpowiedz do tk na bideta pezta a nie przykład geniuszu 2paca, tak ciężko to było wyłapać z kontekstu? bystry to ty nie jesteś, na pocieszenie zresztą nie tylko ty. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 czekaj dzisiaj korepetytorka z matmy do mnie wpada, ona już w liceum jest to z anglika coś tam ogarnia, google translator pod ręką to zobaczymy co tam takiego super w tym tupacu. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Odpuść i tak do Ciebie nie trafi, odpal pezeta, pono, sokoła albo jakiegoś innego matoła. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 nikt w Polsce jak Ostry i Zorak Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Twoi przyjaciele z Hells Angels nie podzielali by tej sympatii do Tupaca Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Twoi przyjaciele z Hells Angels nie podzielali by tej sympatii do Tupaca Ale ja podzielam Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Ale człowieku otwórz się trochę na muzykę, posłuchaj czegoś nowego. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 przecież wiadomka, że 2Pac król zawsze... dajcie już mu spokój. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Ale człowieku otwórz się trochę na muzykę, posłuchaj czegoś nowego. ale rozi... moje zdanie nie jest oparte na recenzjach płyt z jakiegoś portalu staram się być na bieżąco jak tylko mogę i podtrzymuje to co napisałem wcześniej to tyczy się większosci nowych wykonawców bo to komercja i tyle i sporej części starych wykonawców którzy pozjadali własny ogon patrz wszystkie płyty wu po forever solowy method man po ticall 2000 cypress hill po 3 płycie ice t po 6 cube po lethal injection nie wspomne o posmiertnych plytach Paca bo jedyna osoba która powinna być ich producentem i beat makerem to dre ale z wiadomych powodów do tego dojść nie mogło itd itd polecam też tym co nie widzieli film the art of hip hop jest na torrentach bardzo dobra i ciekawa pozycja. przecież wiadomka, że 2Pac król zawsze... dajcie już mu spokój. hej butch bedziesz zakładał ten golf wieczorem ? Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 ale rozi... moje zdanie nie jest oparte na recenzjach płyt z jakiegoś portalu staram się być na bieżąco jak tylko mogę i podtrzymuje to co napisałem wcześniej to tyczy się większosci nowych wykonawców bo to komercja i tyle i sporej części starych wykonawców którzy pozjadali własny ogon patrz wszystkie płyty wu po forever solowy method man po ticall 2000 cypress hill po 3 płycie ice t po 6 cube po lethal injection nie wspomne o posmiertnych plytach Paca bo jedyna osoba która powinna być ich producentem i beat makerem to dre ale z wiadomych powodów do tego dojść nie mogło itd itd polecam też tym co nie widzieli film the art of hip hop jest na torrentach bardzo dobra i ciekawa pozycja. ,,,,,,,,,,,,,,,,, masz klika przecinków. Przydadzą Ci się. 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 ale rozi... moje zdanie nie jest oparte na recenzjach płyt z jakiegoś portalu staram się być na bieżąco jak tylko mogę i podtrzymuje to co napisałem wcześniej to tyczy się większosci nowych wykonawców bo to komercja i tyle i sporej części starych wykonawców którzy pozjadali własny ogon patrz wszystkie płyty wu po forever solowy method man po ticall 2000 cypress hill po 3 płycie ice t po 6 cube po lethal injection nie wspomne o posmiertnych plytach Paca bo jedyna osoba która powinna być ich producentem i beat makerem to dre ale z wiadomych powodów do tego dojść nie mogło itd itd polecam też tym co nie widzieli film the art of hip hop jest na torrentach bardzo dobra i ciekawa pozycja. ,,,,,,,,,,,,,,,,, masz klika przecinków. Przydadzą Ci się. piszę z telefonu sorry. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Starasz się być na bieżąco jak możesz, a słuchasz Wu-Tangu, Cube'a i Mefa. OK. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Starasz się być na bieżąco jak możesz, a słuchasz Wu-Tangu, Cube'a i Mefa. OK. Jezzz czy ty zrozumiałeś to co napisałem? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Co jest dla Ciebie komercją? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 komercja komercja to mnie właśnie irytuje Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 tupac shakur - all eyez on me (9 milionów sprzedanych sztuk) lil' wayne - carter III (około 6 milionów sprzedanych sztuk) Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Co jest dla Ciebie komercją? komercją dla mnie są artyści na siłę lansowani i tworzeni w sztuczny sposób, tak jak większość ludzi od dre. Kiedyś dre dokładał swoje cegiełki teraz produkuje twory od a do z stworzone przez siebie po to żeby zarobić, pewnie, to sporo fajnej muzy ale coś tu chyba jest nie tak. Mowie tez o muzyce która z powodu swoich treści nie mogła być mainstreamem patrz compton most wanted eazy e moob deep 2 pierwsze plyty celly cel itd to była muza do mtv raczej nie przystająca i ciężka w przekazie, teraz masz lollipop od weezego i tego rodzaju nędzę przyswajalną dla nastolatków, Jednym słowem cały ten rodzaj muzyki jest komercyjny, już od długiego czasu mało który mc zachował swój wyjątkowy styl przez te wszystkie lata,najciekawszym przykładem jest q - tip który podobno stworzył od a do z dwie płyty w połowie lat 90tych zamknął je w szafie i wydał w 2008 2009 odpowiednio renaissance i kamaal/abstract i to jest gość który zasługuje na mega szacunek bo płyty są naprawdę bardzo dobre. A z hip hopem teraz jest jak z konsolami kiedyś to była magia a teraz to po prostu moda dla mas. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 czekaj to jak hardkorowe klipy leciały na mtv (przypominam - telewizja dla mas) to dobrze, a teraz jak są w ścisłym podziemiu to źle? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 komercją dla mnie są artyści na siłę lansowani i tworzeni w sztuczny sposób, tak jak większość ludzi od dre. Co to za ludzie? teraz masz lollipop od weezego To było 4 lata temu. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) komercją dla mnie są artyści na siłę lansowani i tworzeni w sztuczny sposób, tak jak większość ludzi od dre. Co to za ludzie? teraz masz lollipop od weezego To było 4 lata temu. 50 ,game , eminem i teraz kendrick mało? gdzie był by każdy z nich bez dre? slyszałes pierwsze płyty 50 centa.... zakładam że tak po tym co było raczej kariery bym mu nie wróżył, eminem bez dre ? jednie game poszedł po rozum do głowy i dobrowolnie odpuścił sobie jego nadzór, ale co z tego skoro po tym jego płyty ssą, nie zrozumcie mnie zle, uważam ze dre jest jedyny w swoim rodzaju i każda wzmianka na temat detoxu przyprawia mnie o szybsze bicie serca,ale typ traktuje wszystkich swoich podopiecznych jak dzifki. Ciekawe dlaczego zniszczył kariere eve? całkiem niezle jej szło ale..... polecam zobaczyć film o którym wspomniałem wczesniej i co ma w nim do powiedzenia na temat Paca choc jak wszyscy wiecie albo nie panowie za bardzo za soba nie przepadali http://www.youtube.com/watch?v=e3NMz1EDw1I i żeby było jasne wiadomo ze to nagranie to sciema sugea Edytowane 12 grudnia 2012 przez mars75 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 ale co ty (pipi) ziomek? przecież to kendryk ciągnie tego lamusa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi