Gość kad2 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 DWA PAC NAJLEBSZY RAP OD TYLU LAD Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 NAWET SMARKI O TYM RAPOWAŁ: "Cześć, siema, tu Smarki Smark polecam pakiet: fotel, 2 pack i płyta z rapem"! Więc, ZERO, ZERO, ZERO DYSKUSJI. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 ale do kogo ty mówisz? ja znam muzykę shakura. ale szerz kaganek oświaty dalej, może się czegoś ciekawego nauczymy. albo lepiej zamilknij na wieki bo nie wymieniłeś big l'a Nie wymieniłem bardzo wielu jak chociaż by rakima (bronks.. nie myl z rahimem, swoją drogą ciekawe kogo ten pajac kalkował?) ras kassa i wielu innych bo tak jak pisałem wymieniam najlepszych dla mnie. weźcie tego typa bo padnę XD nie znam tego tu paxa ale podbno chco go zabić, bo go nie zabili na śmierć jeszcze. A ten pejowiec to przecie taki ambitny jest conie, mondre i rzyciowe teksty ma a tak na serio typie - powieś się proszę. Twój idol 2Pac sam pierdyknął by ci blaszkę na odmulenie bo pierd.olisz niemiłosiernie. Jak na razie to właśnie z tobą nikt nie podejmuje normalnej dyskusji poza udowodnieniem ci za pomocą kilku dobrych kawałków, że twoja wiedza o rapie jest śmieszna. Aha tak na przyszłość - cytatu można użyć ironicznie, c'nie ziomek ? a teraz właź na stołek i pozdrów Lepera. a co do ciebie dziecko to jak słyszę to gimnazjalne "c,nie" to mam ochotę zapalić ci od razu kopa w dvpe i z tonu twoich wypowiedzi wynika że kiedy powstawała historia tej muzyki to byłeś kropelką na fiu.cie swojego ojca Proponuję zmianę ksywy z ziomalskiego bronxa przemianuj sie na beetroota to bardziej do Ciebie pasuje, a ziomek to możesz nazywać swoją matule. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) ziomek to możesz nazywać swoją matule Proponuję zmianę ksywy z ziomalskiego bronxa przemianuj sie na beetroota to bardziej do Ciebie pasuje SMIEJEMY SIE, ALE NIE AZ TAK BARDZO, JAK.... Nie wymieniłem bardzo wielu jak chociaż by rakima (bronks.. nie myl z rahimem, swoją drogą ciekawe kogo ten pajac kalkował?) nie myl z rahimem l z rahimem NIE MYL Z RAHIMEM CZLOWIEK, KLASYKA Edytowane 10 grudnia 2012 przez FARMEROS 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 ziomek to możesz nazywać swoją matule Proponuję zmianę ksywy z ziomalskiego bronxa przemianuj sie na beetroota to bardziej do Ciebie pasuje SMIEJEMY SIE, ALE NIE AZ TAK BARDZO, JAK.... Nie wymieniłem bardzo wielu jak chociaż by rakima (bronks.. nie myl z rahimem, swoją drogą ciekawe kogo ten pajac kalkował?) nie myl z rahimem l z rahimem NIE MYL Z RAHIMEM CZLOWIEK, KLASYKA no dla Ciebie może to i klasyk ale pamiętaj funkcjonujemy w dwóch różnych światach klasyki dla mnie klasykiem jest Rakim, a polskie discopolo za wyjątkiem ostra zlewam i tyle. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 czlowiek, ale kim w ogole ten rakim jest bo nie ogarniam tylko rahima znam dobry grajek nawed Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Jest i Ostry! Wszyscy zróbmy znak domu i się przytulmy w przytulnym gronie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 O KU.RWA WYSZŁO SZYDŁO Z WORA - MAMY FANA ADAMA OSTROWSKIEGO. [/zamykam] Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Zapomniałem o znaku domu. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 delikatny house ze skrzypcami w tle, miod na moje uszy Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 8/10 za trolling dla snikersa75. prowo albo wiadomo kto! Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Korona z burger kinga. tylko ze biggy nagral 1 album (za zycia, nie liczac demo) i jest praktycznie tak samo popularny tak jak 2pac, ktory ich hurtowo napukal tryliard. to chyba o czyms swiadczy. 8) Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 2pac za życia wydał tak naprawdę 4 albumy + 1 zaraz po śmierci, więc czy ja wiem, czy to tryliard. Snoop Dogg to faktycznie napukał tego w ch.uj, ale gdy Shakur żył tyle co on, to też by pewnie taki licznik nabił. No i może Snoop Dogg nie nagrywałby dziś takiego dziadostwa, ale to już innym temat do gadania. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 ty ten tam z 75 na końcu, numer dla ciebie z dedykacją: przemyśl sobie. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 ty ten tam z 75 na końcu, numer dla ciebie z dedykacją: http://youtu.be/3BLj9PVlLEw przemyśl sobie. Moje uszy nie przyjmują takiego chłamu, ty tam trzepakowy gimnazjalisto przemyśl lepiej to Na wypadek jeżeli no habla ingles to słownik i do roboty Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) o co tu chodzi? o ludziach ze skoliozą numer czy jak? to rzeczywiście muszę się ogarnąć bo przekaz ambitny w chu.j taki zaangażowany społecznie wręcz. wers kończący się na "punk ass police" nominuje do nagrody najlepiej technicznie nawiniętego w historii technicznie nawiniętych wersów. Edytowane 10 grudnia 2012 przez tk___tk Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 o co tu chodzi? o ludziach ze skoliozą numer czy jak? to rzeczywiście muszę się ogarnąć bo przekaz ambitny w chu.j taki zaangażowany społecznie wręcz. wers kończący się na "punk ass police" nominuje do nagrody najlepiej technicznie nawiniętego w historii technicznie nawiniętych wersów. Tak tak pezet "krulem", wez ty sie techniku od buraków w kupę rzuć Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Cytując mojego internetowego kolegę Kamila: "ZAKRYWAM WIEKO STAWIAM KAMIEŃ NA NIEGO". NAJLEPSZY TECHNICZNIE WERS EWER, A KTO SIĘ NIE ZGADZA TEN FUNKY FILON. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 ty to jednak opóźniony jesteś jak instagram na androidzie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 'Dead in the middle of Little Italy little did we know that we riddled some middleman who didn't do diddily' To jest najlepszy wers świata. PS. To prawda. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 canibus by się nie powstydził Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 nie no, przyznać się kto tu prowo robi, bo nie wierzę w tego typa Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 ja juz w nic nie wierze iluminaci nawet na forumku pe Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UMPduGMP6zQ Na wypadek jeżeli no habla ingles to słownik i do roboty 34 nigga words naliczylem. to jest kurwa liryka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi