44bronx 459 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 tak się składa, że 50 nagrał najlepszy album przed dealem z Dre. W ogóle ty to chyba przespałeś parę lat. Serio wzmianki o Detoxie w 2012 ''przyprawiają cię o szybsze bicie serca'' ? Piszesz o lollipopie - kawałku z 2007 r. Uczepiłeś się Dre, który dawno już nie jest na topie, zarzucasz Kendrickowi wypięcie się przed wytwórnią, podczas gdy to właśnie on miał najwięcej do powiedzenia przy swoim projekcie. Żyjesz Tupaciem, którego zaje.bał jakiś czarnuch w 1996 r. Daj mu odpoczywać w niebie dla gangsterów i poszukaj jakiegoś dobrego, swieżego rapu. Zapewniam, że jest tego multum. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 a ja zapewniam po raz kolejny ze jestem na bieżąco i jestem świadom istnienia takich typów jak tyler the creator ,mf doom freddie gibbs madlib kev brown flying lotus roc marciano reks itd to kawał dobrej muzy ale swoje zdanie podtrzymuje. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 Osoba twierdząca, że w Polsce tylko Adam nie powinna być dopuszczona do jakiejkolwiek go dyskusji o rapie a tym bardziej o wyższości jednego rapera nad drugim w jego kolebce (czyt. w USA - dla niektórych to może nie być takie oczywiste). Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 moje hemoroidy ronią krwawe łzy.... Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 (edytowane) Dobrze, że fan Shakura zna postać Tanka, cieszę się. W końcu też zrozumiałem o co chodziło Ci w ostatnim poście kierowanym do mojej osoby. Dałbym nawet plusa... ale wiesz, siara trochę. Edytowane 13 grudnia 2012 przez butch.stein Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Generator Beki włączony! 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 (edytowane) rap umar wtedy, techno dzifki: http://www.youtube.com/watch?v=FmTBD2xC3cw wracajcie sluchac swojego tiesto rapu Edytowane 14 grudnia 2012 przez Andżej Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 "Gdyby Biggie i 2Pac, żyli do dziś ciekawe ilu z was krzyczałoby, że się sprzedali... ciekawe " Święte słowa. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 (edytowane) Buczsztejn, wyjdz z tematu, sluchac zoltego wilka. Kto ci dal prawo do mowienia o rapie. Wkurzaja mnie takie seweryny, temu sie nie udzielam w grupowcu, zreszta. 2Pac sie juz sprzedal idac do Death Row. Jaralem sie gosciem, jak bylem w gimbazie, bo mi sie jego kozactwo podobalo, ale jakichs zayebistych rymow to on tam nie sklejal. Moze na poczatku. WIec, mowic ze byl najzayebistrzym technikiem i zapominac o takim np Rakimie, ktory go w wiekszosci, zjada miedzy posilkam, to narazac sie na smiesznosc. 2Pac powinien byc kojarzony z pierwszym albumem i tyle. A nie z pistoletami. Dobry, emocjonalny i buntowniczy, polityczny rap. A Notorious to swinia, w ogole. "Musialem sprzedawac krak zeby wyzywic corke" Boze, jak sie wzruszylem. Nie wpadles na to zeby do roboty isc, nierobie? Czarnuchy tak samo jak i araby, maja w genach nierobstwo i wielu z nich do niczego sie nie nadaje. W ciagu 6000 lat nie zdolali zadnej gospodarki postawic, a jak sie ja za nich stworzylo, to ja sperdolili, patrz RPA. Edytowane 14 grudnia 2012 przez Andżej 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 No i można zamykać temat. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Jesteś chu.jowy Andrzej. Jak nieszczęście. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Trochę nie czuję podjazdu w moją stronę ale dobra, ktoś chyba nie zrozumiał moich wcześniejszych postów <ok> Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Trochę nie czuję podjazdu w moją stronę ale dobra, ktoś chyba nie zrozumiał moich wcześniejszych postów <ok> A co tam było do zrozumienia? chyba tylko to że nikt nie ma prawa mieć swojego zdania? Za dużo polskiego hip hopu, to wszystko przez kawałki typu bede brał cie w aucie cie ehe . Polecam trochę Ostrego on prezentuje trochę inny poziom niż szkoła podstawowa. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Polecam trochę Ostrego ale przecież ostry jako pierwszy udowodnił ze raperzy potrafią grać na skrzypcach! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 tupac shakur - all eyez on me (9 milionów sprzedanych sztuk)lil' wayne - carter III (około 6 milionów sprzedanych sztuk) PODBIJAM Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Ostrego to teraz nawet takie wacki jak BRO i Sulin dupą wpierdalajo i nie zamierzam słuchać tego dziadowskiego skrzypka. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 (edytowane) ale on tak pieknie gra na skrzypcach! wprowadza taki pozytywny nastrój braterstwa i zrozumienia jak ze odmienny od tej ciągłej nienawiści! on ta miłość wypracowywał przez lata! był pionierem polskiego hip hopu! nawet nie chodzi do fryzjera i jak żul sie ubiera... jak ja teraz mam traktować cie poważnie? Edytowane 14 grudnia 2012 przez mars75 Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 W końcu piszesz jak człowiek! Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 (pipi), jaki to ma piękny klimat pasujący do tematu. Cytuj
tjery 1 266 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Coś tu odkopałem, ale tematu wu tanga nie znalazłem, więc pójdzie tu Jezusie jakie to jest cudowne I be tossin', enforcin', my style is awsome Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi