44bronx 459 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) no co do wypuszczania nowych kawałków mam podobne podejście, jak od teraz coś wyjdzie przed premierą to nie sprawdzam tego dopóki nie ukradnę całości EDIT: haha my tu gadu gadu o wypuszczaniu nowych kawałków, a w sieci już są snippety niemal ze wszystkich kawałków Ja nawet tego nie sprawdzam Edytowane 5 Października 2012 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Snippety sprawdzone i będzie roz.(pipi) panowie. Choć cykaczowe bity mógł sobie odpuścić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Choć samplowane bity mógł sobie odpuścić ;/ fix'd rozi pogódź się z tym wreszcie - 2k12 to nie '93. lupe udowodnił, że można i trzeba wydawać świeże, merytorycznie ociekające mądrością płyty pod nu-schoolowe podkłady. Edytowane 6 Października 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie wiesz o czym mówię nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Choć samplowane bity mógł sobie odpuścić ;/ fix'd rozi pogódź się z tym wreszcie - 2k12 to nie '93. lupe udowodnił, że można i trzeba wydawać świeże, merytorycznie ociekające mądrością płyty pod nu-schoolowe podkłady. Lupe udowodnił tylko, że nie nagra już albumu, który choć trochę zbliży się do F&L. Tak zamulonych beatów nie słyszałem już dawno, lubię new school, ale Lupe dobrał w większości nudne i nieciekawe podkłady na nowy album. Mam nadzieję, że album Leszcza nie będzie zje.bany przez jakieś sztampowe cykacze wysr.ane na macbooku Edytowane 8 Października 2012 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Kendrick zrobił konkurs, który polega na podaniu mu własnego projektu okładki do 'GKMC'. To podałem: Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 gdzie to konkursiwo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 http://www.facebook.com/KendrickLamarmusic?sk=app_113345305387225 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 to i ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 EP z wszystkimi luźnymi kawałkami, singlami, gościnkami itp. Niby nic nowego, ale warto sobie przypomnieć przed 22 - http://www.sharebeast.com/6ozft9qy22rc Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 gucci mane o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Zobaczcie co mają. Będzie jeszcze dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) jak nie wycieknie w porządnej jakości to nawet tego nie biere btw nie wiedziałem, że kędrik ma kawałek z gucci manem, ale w sumie nawet z birdmanem ma Edytowane 14 Października 2012 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ku.rwa przeczytałem mega podjara - numer z kuruptem i bad azzem, a ty chu.j jakiś inny d-lister. ten typ żyje jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 BAKSIT FRISTAJL KIEDY (pipi)A TA PLYTA WYCIEKNIE SIE JA WAS PYTAM (pipi)A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 PMPMPMPMPMPMPMPMPMPMPMPMPMPPMPMPMP Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 http://soundcloud.co...-lamar-backseat BAKSIT FRISTAJL KIEDY (pipi)A TA PLYTA WYCIEKNIE SIE JA WAS PYTAM (pipi)A nie wiem, ale wszyscy zgodnie jarają się backseat freestyle, a ja twardo czekam na cały album i nie sprawdzam już nic. Dawno takiego ciśnienia na jakiś album nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Jest całość już, nawet wersja deluxe. I tak, Backseat mną pozamiatał ale reszta nie ustępuje... to trzeba usłyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 jezu, miałem iść spać wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 <wielokrotny, świński orgazm> Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 o mało nie popuściłem jak dzisiaj mi ziomek ni z tego ni z owego napomknął, że jest wyciek Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 widzę, że nikt się jeszcze nie wychyla z opinią, ja też się na razie wstrzymuję, trzeba dobrze osłuchać. Nie rozumiem tylko do końca spuszczanka nad beackseat freestyle , przecież rigamortis jest 100x lepszym tego typu trackiem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 no i ten bit jak z "back to the trap house" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ja mogę się wychylić z opinią, bo słucham płyty już 5 raz i tym razem wspomagam się rapgeniusem. Coś niesamowitego. Nie ma wątpliwości, że jest to płyta 2012 roku i będzie (albo już jest) klasykiem, a Kendrick stanie się (dla mnie już jest) kolejnym wielkim raperem, który zniszczy nas doszczętnie w przyszłości. Co do albumu - nie ma na nim słabego kawałka (chociaż mi niezbyt podchodzi 'm.A.A.d city' przez chu.jowy bit). Oczywiście o możliwościach wokalnych i lirycznych Lamara nie trzeba nic pisać, bo to jest najwyższy poziom. Dopiero po kilku odsłuchach dostrzeżecie korelację między kawałkami, bo jak wiemy, cała płyta jest 'krótkim filmem' i opisuje życie K-Dota w Compton. Produkcja płyty miażdży jajca, klimat jest niesamowity, goście nie zawiedli (nawet Drake). Album będę katował w nieskończoność i pewnie za każdym kolejnym odsłuchem będę odkrywał coś nowego, co jest piękne. Ode mnie 10/10 - oczekiwałem genialnej płyty i taką dostałem. I polecam się dobrze wsłuchać, bo można usłyszeć kilku 'ukrytych' gości, m.in. JMSN'a i Schoolboy'a Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) w m.A.A.d City ch.ujowy jest tylko pierwszy beat (nie czaję co robi takie trapowe (pipi) u leszcza, które brzmi jak z albumu wacka flocki czy innego gucciego ), drugi zaje.bisty, szyty jakby pod eighta, który z resztą fajne poleciał. Edytowane 18 Października 2012 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi