Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jest takie powiedzenie - ''tylko krowa nie zmienia zdania''.

Jak podoba ci się GKMC to koniecznie sprawdź poprzednie mixtapy kędrika, overly dedicated i section.80 (który osobiście stawiam jednak nieco wyżej niż kozackie GKMC).

posypuje głowę popiołem ;), moim zdaniem lepsze debiuty od 50 i game'a no i pitchfork nie kłamie, wszystko zassane freeleech na waflu pozwolił nadrobić zaległości.

• Odpowiedzi 449
  • Wyświetleń 189,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

ty w ogóle do game'a tak się sadziłeś a to gość co w mainstreamie najbardziej kultywuje tradycje zachodu i nie tylko

Opublikowano

Naprawdę?

http://www.youtube.com/watch?v=5OMhDYK7ajE

Prawdziwy gang bang tylko w innym tego słowa znaczeniu :). Dal mnie to trochę sztuczny twór wypromowany przez dre i przyznaje dwa pierwsze LP całkiem niezłe potem syf i sr.aczkowate bity. 50 przy nim to "KRUL" ulicy

Edytowane przez mars75

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem zajawki na tę płytę. Dużo bardziej jarałem się Lupem Fiasco i jego Food&Liquor 2.

Takie wrażenia po pierwszym odsłuchu. Ale Section 80 też mi nie przypasiło. Może po prostu nie rozumiem twórczości Kendricka ;)

Opublikowano

u mnie też spadła już nisko ta płyta bardzo, gdzieś na siódme w tym momencie w topie roku. ale od fiasco jednak lepsza.

Opublikowano

Co ustawiłeś przed nią?

Opublikowano

nie pi,zdzij tego ze szon prajs wyzej niz kendrik

jaram sie tym albumem rowniez, no ale (pipi)a

... szon pi?

Opublikowano

Sprawdzałem już, bo mi Jeżu polecał i nie dotrwałem do połowy płyty.

Opublikowano

bo się chu.ja znasz to zrozumiałe. w ogóle brachol mi ukradł laptopa i pokasował wszystkie playlisty teraz już nie pamiętam mojego top15 roku chu.jowo ślizgerom się nie pochwalę.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nie jestem Ślizgerem.

Opublikowano

dobre

Opublikowano

szon pi wyżej od kędrika lol to już nas powinien dużo wyżej być niż szon

btw s80 i tak lepsze od gkmc

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

nie wiem nie słuchałem nasa wykładam na niego chu.j od paru dobrych lat

Opublikowano

podbijam, że Game dał kozak materiał, Nas też ale spuszczanka brak (traczek z Amy typowy blowminder) i, że mimo wszyscho s80>gkmc

Opublikowano

że mimo wszyscho s80>gkmc

Nie masz życia.

Opublikowano

kawałek maad city kopie dupę zwłaszcza cześć z mc eiht no i jeden z ostatnich sampli w tym kawałku kwintesencja westcoast, przypomina ghetto bird cuba i piru love

Opublikowano

Drugi bit piękny, ale pierwszy Hit-Boya, to...

Opublikowano

też na początku kopmletnie mi nie siedział ten pierwszy instrumental, ale po czasie przekonałem się, bo pasuje jak ulał do tego o czym nawija leszcz. Drugi bit to wiadomo, miazga.

Opublikowano

Wiadomka, do konceptu pasuje.

Opublikowano

maad city to najlepszy kawałek obok money trees. obie części kocham tak samo.

0441_6d35_500.jpeg

Edytowane przez ragus