Opublikowano 12 stycznia 201312 l kosmiczne teksty haha, aesop rocka se posłuchajcie, spodoba wam się xD I El-P. Kendrick nie ma trudnych tekstów, naprawdę.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l ale tutaj nie chodzi o kosmiczne rozkminy tylko o warstwe tekstową, którą w rapie jest mega ważna. Ta (pipi)a, bo w innych gatunkach nie jest wazna. To, ze wiekszosc raperow jedzie tylko na swoich tekstach olewajac nutki to norma? Nie bede sluchal jakiejs (pipi)ni tylko dlatego, ze kolo ma spoko teksty czy tam jakis high-concept na swoje plyciwo. Tak samo nie slucham nowego Converge bo Bannon moze i fajnie napierdala o tych swoich wege inspiracjach, ale w muzyce wieje penisem wiec to zlewam. Wez sie uspokoj Bartek.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Kendrick chu.jnia XDDDDDDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=qbbQb9bEcDQ Fajnie ktoś zmontował.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Ktos Ci mowil juz, ze jestes spiety jak s(pipi)ysyn? Nigdzie nie obrazilem twojego kochanego Kendryka.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l ale tutaj nie chodzi o kosmiczne rozkminy tylko o warstwe tekstową, którą w rapie jest mega ważna. Ta (pipi), bo w innych gatunkach nie jest wazna. To, ze wiekszosc raperow jedzie tylko na swoich tekstach olewajac nutki to norma? Nie bede sluchal jakiejs (pipi)ni tylko dlatego, ze kolo ma spoko teksty czy tam jakis high-concept na swoje plyciwo. Tak samo nie slucham nowego Converge bo Bannon moze i fajnie napierdala o tych swoich wege inspiracjach, ale w muzyce wieje penisem wiec to zlewam. Wez sie uspokoj Bartek. Ale ja nie mowie, że masz słuchać jak Ci się muzyka nie podoba. Tylko chodzi o to, że murzyni w hiphopie więcej mówią, a dokładnie przez cała piosenke zazwyczaj więc chyba to jest ważne o czym czyż nie? I nie mówie też, że jakiś tam koncept odrazu czyni płyte lepszą, ale słuchanie rapu sprowadzając do poziomu tylko podkładów jest średnie. W tym przypadku może lepiej słuchaj tylko DJ Shadowa.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Liczy sie calosc a jak jedna czesc kuleje no to geniuszu ja w tym nie widze, tyle.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Ale mówiłeś, że słuchałeś tylko 'Backseat Freestyle', więc jak możesz ocenić całą płytę?
Opublikowano 13 stycznia 201312 l posłuchaj sobie szczurek tego numeru z mary j. blidge. zaje.bisty, prawda objawiona - zbawienie rapu i nowa nadzieja.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Ale mówiłeś, że słuchałeś tylko 'Backseat Freestyle', więc jak możesz ocenić całą płytę? A gdzie ja oceniam cala plyte? Oficjalny kawalek ktory ma promowac ten album mnie nie ruszyl wiec plyty sprawdzac nie bede. Rozumiem, ze bedac zamknietym w jednym gatunku trzeba sprawdzac wszystko od a do z, ale ja na to czasu nie mam. Rozmowa szybko skrecila z "co mysle o Kendriku" na "czy teksty usprawiedliwiaja wszystko w hiphopie". Jak dla mnie nie - dla niektorych jest inaczej. Tyle.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Raczej nie tamten miał promować płytę, a ten: http://www.youtube.com/watch?v=nLCqSMDEQsA
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Backseat Freestyle jest bardzo oderwany od reszty albumu (no może na siłę można go przyrównać do 1 części maad city - ale to naprawdę na siłę) i mimo wszystko polecałbym przesłuchać takie kawałki jak np.: Money Trees good kid The art of peer pressure Szkoda, że Backstreet Freestyle ciebie tak odrzucił, bo kompletnie nie odzwierciedla jakości płyty. Edytowane 13 stycznia 201312 l przez ragus
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Konfrontacja Kendricka z rockym zdecydowanie wypada na korzyść tego pierwszego,rock po pierwszej euforii przegrywa zdecydowanie bitami i tym ped.alskim oooo yeah w kazdym kawałku czego już nie mogę słuchać. No i dre jak zwykle trafił w dychę.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l dre wiadomo, że wie w kogo wj.ebac piniondze, a co do wyższości gkmc nad l.l.a. nie powinno być nawet rozmowy
Opublikowano 19 stycznia 201312 l ja z początku nie mogłem się przekonać bo ge.joza w ch.uj ale przypadkiem usłyszałem money trees i się zmusiłem do ściągnięcia z pirate bye i znalazłem jeszcze 2 inne swimming pools i coś tam jeszcze . Zobaczymy jak się dalej przyjmie
Opublikowano 20 stycznia 201312 l Wypozyczylem z zatoki - jak jeszcze w tym roku przeslucham i nie zapomne napisac to dam znac.
Opublikowano 28 stycznia 201312 l http://merlin.pl/Kendrick-Lamar/browse/search/4.html?offer=O&sort=rank&person=Kendrick+Lamar Uskuteczniać zamawianko!