Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bino to mixtape rzuca, czyli w tej kategorii się nie liczy, Kanye w chu.ja przytnie coś czuję. Raczej Klejnoty powalczą o to miano bardziej.

• Odpowiedzi 449
  • Wyświetleń 189,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

No i co tam? Komercja?

Opublikowano

Może być ale miał być mesjasz...

Opublikowano

I jest. Coś pięknego <3

Opublikowano

Wpada w ucho ale i tak słabe.

Opublikowano

stylizacja hitem na lato, ale pewnie jak w przypadku gkmc ten kawałek będzie częścią większej układanki i wtedy będzie bardziej siadał

Opublikowano

A mi tak średnio się podoba. Ale ja mimo wszystko wolę takiego bardziej "spokojnego" Kalmara, jak w Money Trees czy Sing About Me (albo Vibe). Wyjątki to Swimming Pools czy Hiii Power.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=az7KbHv0AuQ

Najpierw Kendrick, teraz Soulo... gdzie ten hip-hop? Chyba trzeba zostawić to wszystko i wrócić do Mobb Deep i Wu-Tangu...

Opublikowano

co to za gej rap? 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

10931374_808545905850032_319365455127141

Edytowane przez Rozi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

23 MARCA NOWY KENDRICK HURRWY

Opublikowano

Przecież to smiga od miesiąca

• 11 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

• 1 rok później...
Opublikowano

Wiadomo coś kiedy?

Aa dobra, to zajawka tylko. Ciekawe, czy oznacza, że 4. album, czy, że info w kwietniu. Podejrzewam, że to pierwsze.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Joey Bada$$ napisał na twitterze "IV / VII" i po chwili usunął. Być może to właśnie nawiązanie do IV od Kendricka i obaj wydadzą swoje albumy 7 kwietnia :obama: Ale równie dobrze mogło to nie mieć żadnego związku. W każdym razie jaranko jest, TPAB było świetne, ale czas ruszyć do przodu.

Opublikowano

No miałeś jeszcze untitled unmastered

Edytowane przez _Be_