Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Rozi zarzucił infem (sam ma blokadę na pisanie) że LeBron wrzucił na insta trochę materiału z nowego albumu Kendricka, więc jak ktoś się nie może doczekać to wrzucam. https://www.youtube.com/watch?v=N_rKRfh_Xhs 2:10 <3 Czuję że rozczarowania nie będzie. Edytowane 13 kwietnia 20177 l przez c0r
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Pierwszy numer niezły, więcej nie miałem czasu, ale jakoś boje się tego albumu xD
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l geeez, zaje.biście jest muszę jeszcze ze dwa razy przesłuchać żeby się szerzej wypowiedzieć ale na razie wrażenia tylko pozytywne. Bono i Rihanna spoko.
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l na reddicie już kręcą teorie spiskowe że DRUGI album wyjdzie w święta https://www.reddit.com/r/KendrickLamar/comments/659sj8/second_album_coming_on_easter_this_is_actually/ ale by było, zmartwychwstanie jak Jezus Chrystus Edytowane 14 kwietnia 20177 l przez c0r
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l HUMBLE ZAMIATA CAŁY ALBUM zaraz po nim DNA i XXX ogółem płyta dużo bardziej przystępna niż poprzednie
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l nie licząc Humble to najlepsze Love i DNA według mnie Edytowane 15 kwietnia 20177 l przez c0r
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Czy przypadkiem Kendrick nie ma w zanadrzu albumu z J Cole'm? Cos slyszalem, ze pracowal nad nim.
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Posłuchałem pierwszą połowę płyty ale ku.rwa na głośnikach laptopa bo mi się słuchawki popsuły :( No ogólnie nic mnie jeszcze nie porwało, nic na miarę Re(nene)e czy These Walls albo Swimming Pools.
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Ja zmieniam zdanie, jednak Loyalty najlepsze, później Love, na trzecim miejscu DNA W Loyalty Rihanna zrobiła robotę, no. Aż mam ochotę wskoczyć do auta przy tym kawałku i jechać przed siebie przy zachodzącym słońcu
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Nienawidzę figur kwadratowych, a wy? Album roku, uncle Kenny dostarczył. To jutro się budzimy i jest drugi album?
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l mam nadzieję. "Yah" kolejny niesamowity kawałek na którego przyszła mi faza, beat jest niesamowity