Wiolku 1 592 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Eee ostatni to wątpię, ale i tak gość już jest w piedestale best rap nigga ever. Myślę, że pierdolnie swoje opus magnum 44 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 też na początku pomyślałem, że jego ostatni w ogóle, ale w sumie nie pisałby wtedy 'final tde album' tylko po prostu 'final' prawda? no nieważne w każdym razie fajnie za to, że w końcu coś ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Nie wiem jakim cudem widzę to dopiero teraz, bo to już prawie dwa tygodnie, ale wygląda na to, że Kendrick tutaj: https://youtu.be/v6HBZC9pZHQ potwierdził, że nowy album zobaczymy jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Wyciekły snippety nowych utworów: https://m.soundcloud.com/anti-dote-972449264/kendrick-lamar-leaked-snippets-10-20-2021 Mówią, że premiera jutro XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Mr. Morale & The Big Steppers? Chyba moja ulubiona płyta Kendricka. Jeśli GKMC jest jak film, to MM&BS jest jak sztuka teatralna - Kendrick i goście to aktorzy, a obok stoi fortepian z muzykiem. No niesamowity ten album jest, mówiący o problemach psychicznych, depresji, nerwicy, strachu, covidowych czasach, niepewności. Nie zliczę momentów ciarogennych (Father Time, sam początek już wrzuca dreszcze - "real nigga need no therapy"), były też momenty, gdzie łezka cieknie strużką (Mother I Sober ). Cały motyw z " Tap dance around problems", próby rozprawienia się z wewnętrznymi problemami, no kurwa, cały ten album jest jak terapia, i tym razem nie tylko Czarny mieszkaniec USA się może utożsamić, tylko każdy z nas. I grieve different. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 One shot Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Nie znam typa, ale widze, że jest temat, to moze kogos zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Póki co, to lineup się kozacko zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 8 minut temu, krupek napisał: Póki co, to lineup się kozacko zapowiada. No dla mnie najlepszy od lat na ten moment, wzialem bilety z pierwszego rzutu juz ze znajomymi. Arctic Monkeys, Nothing but thieves, Queens of the stone age i od biedy One Republic. Kumpela sie jara tą Lizzo, a inni Lamarem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Ja jeszcze nigdy nie byłem Mam takie szczęście do festiwalów muzycznych, że jak kupię bilet to coś się zesra zawsze i sprzedaję na kilka dni przed imprezą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 imo Opener chyba najfajniejszy z tych dużych festiwali bo zawsze coś fajnego trafisz na którejś ze scen. Byłem 2-3 razy i każdy miło wspominam. Jak dorzuca jeszcze Taylor Swift ( taką mam nadzieje) to chętnie wezmę karnet na Kendricka i TS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Chłop to chodząca legenda już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Super zwroteczka Króla: Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 W dniu 8.12.2022 o 21:07, Kalel napisał: imo Opener chyba najfajniejszy z tych dużych festiwali bo zawsze coś fajnego trafisz na którejś ze scen zwłaszcza jak się ma 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 565 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Kendryś strzela w pajaca Drake'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 565 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja O ja pierdole Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 256 Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Potężna orka kanadyjskiego kolonizatora. Moment z partnerką Kendricka, Whitney, chyba zamyka mordę wszystkim niezdecydowanym w beefie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi